Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ma ki a leghülyébb?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt ezen a hétfőn. Is. Megint kezdődnek a szorgos hétköznapok, bár talán olyan hőség most nem várható, mint amilyen az elmúlt napokban volt. Nézzük, mi hír a kormánysajtóban.

Először is a fideszesek nagyon odavannak, amiért Gyurcsány Ferenc és felesége 1,3 milliárd forint osztalékot vettek ki a cégeikből. Ezt a kormánypárt felháborítónak találja és egyhangúlag azt követelik, hogy Gyurcsány mondja meg, mibű. Nehezen értem, hogy mi lehet itt a kérdés, de nem baj. Mindenesetre kell ahhoz egy megfelelő vastagságú arcbőr, hogy ezen rugózzanak, miközben a saját, közpénz közel nyáladzó vállalkozózsenijeik teljesen értelmezhetetlen módon gazdagszanak naponta. Orbán apuka, Mészáros Lölö, régebben Simicska Lajos, Habony Árpád, Andy Vajna és akkor még nem beszéltem Orbán lányáról-vejéről, a reklámbiznisz nyerteseiről, Rogán Antalról, Farkas Flóriánról és lehetne hosszan folytatni a sort.

A Magyar Idők valamelyik tesztoszteron-túltengéses költője még nem tudta túltenni magát a Pride-on és azon mereng, busong és jajong, hogy nem lesz-e ő is buzi attól, hogy más lehet az és még csak agyon sem lehet verni nyilvánosan. A Pilhál György néven futó sajtószakmunkás nem először törli bele a lábát Parti Nagy Lajosba. Erről én azt gondolom, hogy tudom, kicsoda Parti Nagy Lajos, tudtam már a Fidesz előtt is, szeretem az írásait, hiányoznak a meséi, odafigyelek a véleményére és vagy egyetértek azzal, vagy részben, vagy semennyire, de attól még a véleményem nem változik róla. Ezzel szemben áll az a gyötrő kérdés, hogy ki a faszom az a Pilhál György?

Megy az óbégatka Kovács Béla ügyében is, egy komplett cikkben elmélkedik arról a pártmédia, hogy ez a kis huncut már megint nem jelent meg a saját kihallgatásán és húha. Szerintem nem sopánkodni kell, hanem előállítani. Ha én nem jelennék meg egy idézésen, úgy bevinne a rendőrség, hogy az csak úgy füstöl. És tuti nem cikkek tucatjaiban fejtegetnék, miért is nem mentem magamtól. Értem én, hogy a kormánypártnak hasznosabb a parlamentben és a saját médiájában folyamatosan kágébélázni, mert a kétbites szavazónak ez ég be. Ha egyszerűen csak bevinnék a kihallgatásra, az nem olyan izgis. Arról nem is beszélve, hogy Kovács Béla ellen jelenleg az a gyanú, hogy fiktív gyakornoki szerződést kötött három magánszeméllyel és az uniós forrásból fizette őket. A feltételezett kár 8 millió forint. Ezzel szemben ott van Farkas Flórián bűnöző, aki milliárdokat sikkasztott el a közösből, meglopta a magyar társadalmat és ennek ellenére Orbán Viktor védelmét élvezi. Erről persze nem elmélkednek propagandáék, mert kínos lenne elmagyarázni a szájtáti híveknek, hogy miért is nem ül még börtönben Farkas és miért nem állítja elő a rendőrség Kovácsot.

A végére hagytam a PestiSrácokat – mintegy csemegének – de itt még töményebben tolják a Gyurcsány jutalékot vett ki a cégeiből sztorit, mintha bankot rabolt volna az ember. Ráadásul a választás előtt rendre felbukkanó Budai Gyula is óbégat. Én meg szeretném látni azoknak az ítéleteknek a listáját, amit Budai múltkori hazudozásaival kapcsolatosan hozott a bíróság. Úgy tudom, nem kevés per indult a mélynövésű feljelentőbiztos ellen, mert az naponta sikoltozta bele a médiába, hogy ki mindenki lopott-csalt-hazudott és ő most feljelenti őket. Aztán meg kiderült, hogy semmiből semmi nem volt igaz, Budai egészen egyszerűen végrehajtotta a pártutasítást és lejáratta a politikai ellenfeleket. És ahelyett, hogy még most is szorgosan fizetné a bírságokat, választás előtt megint előkerül és rágalmaz ezerrel. Hát, ezt az embert sem irigylem.

Na de induljon a nap valami kellemes zenével aztán lássuk, ma ki a leghülyébb.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.