Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Civil bűnözők

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Beszariék mit össze nem sikoltoznak. Egyszerre szánalmas és röhejes az a nyivákolás, amit képesek kórusban és szólóban is előadni. Igyekeznek meggyőzni az országlakókat arról, hogy aki a kormány véleményével, akaratával és elmebajával szembe megy, az törvényt sért. Az bűnöző. Mert a törvényt a kormány hozza – saját érdekei mentén és még csak véletlenül sem a polgárok érdekében – és ami törvénybe foglaltatott, az onnantól kezdve szentírás.

Németh Szilárd szerint valóságos maffiahálózatként működnek a civil szervezetek. Németh Szilárd – ahogy a többi megélhetési élősködő is, aki nagy önbizalommal politikusnak nevezi önmagát – retteg a civilektől, gyűlöli a polgárokat. A bűnszervezetben elkövetett országfoglalás haszonélvezői a mentelmi jogra építették fel a karrierjüket. Arra, hogy ameddig világ a világ, ők fogják eldönteni, hogy mit lehet és mit nem. Mégpedig ezt annak alapján teszik, hogy számukra mi a kedvező.

Összesen párezer emberről beszélünk, akik közvetlenül hasznot húznak a dologból és talán néhány tízezerről, akik közvetve érintettek az ország kirablásában. Nagyjából 1,7 millió fanatikusról beszélünk, akiknek minden mindegy, csak rajongásuk tárgya üljön a trónon. Akkor is, ha nekik, maguknak ebből semmi jó nem származik. És milliókról beszélünk, akik kárvallottjai ennek az egész őrületnek. Vannak közöttük olyanok, akik értik, mi történik, de nem mernek szólni, vannak, akik értik és szót is emelnek és  vannak, akik nem is értik, mert nem tudják, hogy máshogy is lehetne és máshogyan kellene lennie.

Az önmagát bebetonozni szándékozó hatalom eljutott odáig, hogy szembetalálkozott azzal, amivel nem tud mit kezdeni. Szembejött a társadalom. És szerveződik. Miután tömeges bebörtönzés nem kivitelezhető, sem átnevelő táborokat nem lehet létrehozni, a civil ellenállás, a polgári engedetlenség olyasmi, amivel sem jogszerűen, sem átbarkácsolt törvényekkel nem tud mihez kezdeni egyetlen egy kormány sem.

Amit tehetnek, az a folyamatos hazudozás. A lejáratás. A Németh Szilárdok vergődése, a pártmédia uszítása. Mert Soros-hadsereg, mert ilyesmit nem szabad, mert orvul támadják a legitim, megválasztott kormányt. Hát igen, előfordul ilyen. Bárcsak annak idején Adolf Hitler legitim módon megválasztott kormányával is szembement volna a társadalom, akkor nem kellett volna annyi életnek értelmetlenül elpusztulnia. Ez nem hasonlat, csak példa.

Nézzük a polgári engedetlenség definícióját:

„A polgári engedetlenség eredete a felvilágosodás korához, a kispolgárság tömegeinek kialakulásához és a demokrácia (népuralom) bevezetéséhez kapcsolódik. A demokráciában a közhatalom feladata, hogy védje a nép (polgárság) szabadságát, tulajdonát és biztonságát. Ha a közhatalom nem teljesíti a tőle elvárt feladatokat, a törvényeket a maguk céljaira formálják, vagy ha az sérti a társadalmi igazságosság elvét, például a többség akaratát rákényszeríti egy kisebbségre, akkor a polgároknak jogukban áll rámutatni erre, és ha szükséges, akkor pedig morális joguk ellenállni. A polgári ellenállás támogatói szerint az állampolgároknak kell rámutatniuk a társadalmi igazságtalanságokra. Azonban előfordul, hogy a tiltakozás törvényes módját (a hatalom képviselőjének megkeresése, beadvány írása, tüntetésen való részvétel) figyelmen kívül hagyja a közhatalom. Ilyenkor a polgároknak még a törvények megsértése útján is meg kell tenniük, hogy jobb belátásra ösztönözzék a sokak által tévedhetetlennek tartott közhatalmat, ugyanis a kialakult helyzet lehet olyan rossz, hogy megalkuvásnak számít annak létét elfogadni.

Nem engedélyezett békés tüntetés, tiltakozás a közigazgatás tevékenysége ellen:

tiltott ülősztrájk
tiltott útlezárás
létesítmények, területek önkényes elfoglalása
közigazgatási intézmény rendezvényének megzavarása.” (Forrás)

Néhány ismerős név, akik a polgári engedetlenség eszközével éltek:

Mahátma Gandhi

Matin Luther King

Rosa Parks

Ők bűnözők lennének? Ma annak nevezné őket bárki? Nem hinném.

Egyszóval ez nem új találmány, nem kell hozzá Soros György, sem mondvacsinált ellenség. Ez egy eszköz, ráadásul egy működőképes eszköz. Bármit vonyít Németh Szilárd, vagy a kormány közpénzből hízó propagandagépezete. adomany-1

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.