Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ne legyen már olyan vastag bőr a pofádon, hogy ebbe a magyarokat belekeverd

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mivel a Fehér Házba tervezett személyes találkozót a legmagasabb világi hely urával még mindig nem sikerült megugrani, maradtak az apró, de annál tartalmasabb örömök: a magyar kormány Ankarában turnézik a mai napon, a jó muszlimok földjén építi az ezeréves és megbonthatatlan török-magyar barátságot.

Mindenki ott van, aki számít abban az igyekezetben, hogy autentikus és meggyőző legyen az Erdogan-féle török államvezetésnek való csontig benyalás: Semjén, Szijjártó, Varga, Balog, Fazekas, Simicskó, Seszták. Amellett, hogy a küldöttség vezetője – akit már szerte a világon beteges futball mániájáról ismernek – névre szóló, dedikált Galatasaray-mezt is kapott, szónokolt ő a magyar-török üzleti fórum megnyitóján.

Binaldi Yildirim török miniszterelnök egy névre szóló, 10-es számú, a csapat tagjai által dedikált Galatasaray-mezt ajándékoz Magyarország futballmániás miniszterelnökének (Fotó: Ali Balikci/Anadolu Agency/AFP)

Binaldi Yildirim török miniszterelnök egy névre szóló, 10-es számú, a csapat tagjai által dedikált Galatasaray-mezt ajándékoz Magyarország futballmániás miniszterelnökének (Fotó: Ali Balikci/Anadolu Agency/AFP)

Ebből citálnék ide néhány aberrált és dühítő kinyilatkoztatást. A helyzet sokkal rosszabb, mint gondoljuk azt néha, optimistább, gyengébb pillanatainkban:

  • Magyarország kiállása Törökország mellett nem egyszeri eset, hanem annak a stratégiának a következménye, hogy Magyarországnak – konzervatív országként – az emberi értékek számítanak. Fontos az üzlet, a pénz, de a legfontosabb az, hogy az embernek legyenek barátai. Ebből kötelezettségek is fakadnak, és Magyarország kitart a barátai mellett, még „ha kényelmetlen” is.
  • „Akármilyen törökellenes megnyilatkozások is lesznek jelentős európai uniós országokban, Magyarország ezekhez sohasem fog csatlakozni”, hanem Törökország oldalán áll.
  • A magyar „érzékeny fajta”, ezért azt tanácsolta a török üzletembereknek, hogy „ne provokálják” és „ne oktassák ki” őket, ha üzletet akarnak csinálni, viszont adják meg nekik a tiszteletet, hiszen ugyan Magyarország egy tízmilliós ország, de ezeréves történelme van, ami tiszteletet parancsol.

Mindenkit nyomatékosan felszólítok arra, hogy amennyiben a szokásos, eltartott kisujj elve alapján a stílust akarja majd számonkérni rajtam, itt sürgősen hagyja abba az olvasást. Kösz. A büdös francba, abba, te Viktor! Hogy nem szakad rád a kurva ég ezekkel a hányásszagú, rongyosra amortizált – fajelméleti kategorizálásoktól sem mentes/sem visszariadó – dakota bölcsességeiddel együtt.

Az összes hócipőm tele van azzal, hogy Magyarországot állandóan magaddal és a korrupt félázsiai kormányoddal azonosítod.

Elegem van abból, hogy szándékosan mosod össze a magyar népet és az országot saját elhibázott rögeszméiddel, és adod a szánkba azt, amit mi nem is gondoltunk, nem hogy komolyan gondoltuk volna.

Undorodom attól, hogy ebből élsz, amióta a jóhiszemű országlakók legelőször hatalmat adtak a ragacsos kezeidbe.

A tököm tele van azzal, hogy valahányszor kinyitod a szádat, ahelyett, hogy a saját és a talpnyalóid nevében szólalnál meg és fogalmaznál meg szentenciákat, az országnak tulajdonítasz olyan magától értetődőnek vett ítéleteket, amelyeket az istenadta nép  jelentős része nem oszt.

A padlás tele van azzal, hogy Magyarország és a magyar emberek mögé bújva szaros dedikált mezekért és családi üzletekért cserébe ezt a nyomorult országot sötét autokráciák és mocskos diktatúrák csahos kutyájává teszed.

Neked nincsenek barátaid, neked végtelen hatalommániád, pénzéhséged és geci érdekeid vannak. Magyarországnak és Törökországnak pedig egyaránt elvetemült, hatalommániás, korrupt államvezetése van. Ne legyen olyan vastag bőr a pofádon, hogy ebbe a görény kapcsolatba a magyarokat belekeverd!

Elég volt abból, hogy Fehéroroszország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Oroszország, Törökország (és hadd ne soroljam) sötét diktátorainak seggéből kikandikálva európai elköteleződésről vinnyogsz, miközben a pillanatnyi érdekeid miatt hátba szúrod a szövetségeseidet.

Faszkivan azzal, hogy úton-útfélen leszarod, hogy ez az ország (még a saját híveid is) Európához akarnak tartozni, miközben te az emberi jogokat magasról leszaró, vérszomjas diktatúrák mellett teszel hitet.

Milyen emberi értékekről dumálsz, te szerencsétlen? Mi közöd neked az emberi értékekhez? Neked, aki kétpofára köpködöd az emberi jogokat, szépelgő handbandának titulálod azokat és – minő véletlen – annak az Erdogannak a falloszát szopkodod, aki a fél országát bebörtönözte, aki eltapossa politikai ellenfeleit, aki tüntetőket veret meg a keretlegényeivel, és még ő van felháborodva, aki mindenkit eltakarít az útjából, aki bírálni merészeli, aki meghatározatlan időre teljhatalommal uralkodik (nota bene: Orbán volt az egyetlen EU-s vezető, aki a választás után azonnal gratulált Erdogannak az elcsalt, teljhatalmat biztosító népszavazáshoz), aki magasról szarik az emberi értékekre, aki civileket, újságírókat, tanárokat, értelmiségieket válogatás nélkül vegzál és tiltat ki az országból, ha nem tudja megsemmisíteni őket, amennyiben azok kétségbe vonják az ő mindenhatóságát.

Ennek az országnak egy ilyen elmebeteg nem a barátja. Egy ilyen Európát zsaroló sötét barom nem a szövetségesünk és semmiféle tiszteletet nem érdemel. De mi mást lehet várni tőled, aki világéletedben olyan jó érzékkel válogattad meg a barátaidat, hogy az ezeréves magyar történelem azóta is folyamatosan felsír e barátságok súlya alatt. Normális emberek valóban kiállnak a barátaik mellett, de miután veled már normális ember nem tud mit kezdeni, ez maradt neked: véreskezű diktátorok mellett kell kiállnod, hogy elhitesd magaddal, tényező vagy. Hogy valahogyan kompenzáld: nyugati értelemben már sehol nem jegyeznek.

Te nem tényező vagy, nem egy roppant kínos és ciki tényező vagy, te a szégyen és a gyalázat kategóriája vagy.  Akivel még ezek a sötét alakok sem állnának szóba (üdvözletem Vlagyimirovics!), ha nem fűzödne érdekük ahhoz, hogy Magyarország uniós tagország, amelynek bármire kapható korrupt kormánya trójai falóként veri szét az európai egységet. Miközben az ezeréves történelmére hivatkozva követeli a tiszteletet, mert semmi mást nem tud felmutatni, ami tiszteletet érdemelne.

Siralmas és hátborzongató, amit ez a bicskanyitogatóan suttyó, ázsiai (félreértés ne essék: nem ritkán muszlim) diktátorok lábtörlőjének szerepét betöltő magyar miniszterelnök művel a szemünk láttára. Akinek csak akkor nagy a pofája, amikor Európából kell bűnbakot képezni, de aki a feltétlen rajongás és elismerés hangján szól emberi értékeket semmibe vevő, hozzá hasonlóan korrupt seggfejekről. Ha ez így megy tovább, a 150 éves török hódoltság kutyafasza lesz ahhoz képest, ami erre az országra vár.

 adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.