Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Elég volt már abból, hogy haszonállatnak nézitek az ország nagyobbik részét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Fej-fej mellett loholt Kövér László portás és Németh Szilárd rezsibirkózó a hülyeségi versenyben, de végül – nálam legalábbis – a Fidesz erkölcsi lúdtalpbetétje győzött. Igazából azt szeretem Kövérben, hogy olyan leplezetlen őszinteséggel tud gyűlölni mindenkit, hogy az már egészen megejtő. Látszik neki a fején, hogy szíve szerint egyesével rugdosná le egy meredek sziklapárkányról a kommunistákat, a liberálisokat és a melegeket, valamint azokat a nőket, akik nem óhajtanak rántáskavarás közben szülni.

Miután jön a választás, a kormány tagjai lihegve rohangálják körbe a saját médiájukat és eszelős hosszúságú interjúkban mesélik el azt, amit már ezerhétszázszor elmondtak ők is, az elvtársaik is. Most éppen a Heteknek nyilatkozott a nemzet inszeminátora. Megtudhatja tőle – már akit érdekel -, hogy lényegében leszarják fideszileg az ellenzéket, hogy a németek meghülyültek, amiért megszavazták a melegek házasságát lehetővé tévő törvényt, mert az a mentalitás „tagadja az ember mindenfajta kötöttségét, meghatározottságát, meg akarja fosztani először Teremtő Istenétől, azután nyelvét, gondolatait, szokásait adó nemzeti közösségétől, majd a családjától, végül pedig a természetes nemétől is”.

No, Laci kedves!

Az úgy van, hogy sem a magyar kormány, sem a magyar parlament elnöke nem szarhatja le az ellenzéket. Soha, semmilyen körülmények között. Akkor sem, ha az ellenzék – értelemszerűen – nem rátok szavazott, nem kedvel, vagy egyenesen utál benneteket. Például én is utállak, mint a szart és ezt én választó- és adófizető polgárként megtehetem. Te, a magyar parlament elnökeként és a pártod, mely a kormányt adja, nem tehetitek meg. Ugyanis nektek engem és mindenki mást is képviselnetek kell, akár tetszik, akár nem. Akkor is, ha nem rátok szavaztam. Ez egy ilyen buli.

A világon nincs olyan, hogy a kormány választhatná meg az ország népét, ahogy ezt ti szeretnétek. Olyan sincs, hogy kijelentitek, az az 1,7 millió ember, aki szóba áll veletek, ők az ország népe, a többi meg rohadjon is meg, ahol van. Vagy tőlem meg is tehetitek, de akkor pattanjatok le az én pénztárcámról és mindenki máséról, akiről tudni sem akartok. Elég volt már abból, hogy haszonállatnak nézitek az ország nagyobbik részét (igaz, a saját híveiteket is, csak ők ezt – ellentétben velem például – élvezik). Tartson el benneteket az  az 1,7 millió ember, ha már amúgy is csak őket tekintitek országlakónak, a többi csak szemét a szemetekben. Addig azonban, ameddig az én pénzemet költitek, az én alkalmazottaim vagytok és nem pofáztok ellenem. Pont.

És akkor most jöjjenek a melegek, vagy a ti kultúrkörötökben: buzik. Képzeld, olyan is előfordul, hogy valaki egyszerre meleg és hívő. Mit szólsz ehhez? Sőt, olyan is van, hogy valaki nem hívő – például én sem vagyok az – és mégis heteroszexuális. Tehát ha neked van Teremtő Istened, nyugodtan tartsd meg, a franc nem akar megfosztani tőle. A melegek pont, hogy nem tagadják a kötöttséget. Pontosan ezért szeretnének együtt élni, családot alkotni, akár házasodni is. Tudod, hülyegyerek? Attól, hogy két azonos nemű ember is élhet párkapcsolatban, a te nyelvedet a sánta kutya nem akarja elvenni. A gondolataidat sem venné el senki, már amennyiben lennének ilyenek. A nemzetiségedet sem. Sőt! Elárulok egy titkot: attól, hogy már nem égetik el, kínozzák meg, verik agyon a melegeket, neked nem kötelező melegnek lenni. Meg senki másnak sem. Az ugyanis nem fertőző.

Tehát nyugodjál meg Laci pajtás, sem kiherélni nem akar senki, sem a nyelvedet nem viszi el a cica. Maradhatsz ugyanolyan büdöslábú hímsoviniszta faszkalap, amilyennek születtél. Továbbra is leszopogathatod a pacalpörkölt zsírját a pofádba lógó bajuszodról, nem kötelező kozmetikumokat használnod és harsányan buzizhatsz, kommunistázhatsz és fröcsöghetsz, ahogy eddig is tetted.

Arra azért kurvára kíváncsi vagyok, hogy mi lesz veled, amikor megbuktok? Hol fogsz te munkát találni? Vagy ilyesmi nincs a tervben? Mármint a munka. Esetleg azzal fogod tölteni a nyugdíjig hátralévő éveket, hogy nem vágsz hajat, ameddig megint kormányra nem vergődtök, ahogy az első pofáraesés után volt? Viccesen fogsz kinézni, szó se róla. Már alig várom, hogy seggig érő ősz hajjal lássalak. Majd kerítünk neked egy komolyabb méretű nemzetiszínű szalagot, hogy ügyesen körbe tudd tekerni a fejeden megint. Mert az a múltkor is olyan jól állt neked a teniszezők által használt homlokpánt:

Forrás: MTI/Manek Attila

Forrás: MTI/Manek Attila

… de azért nemzeti színben mégis jobb lesz. adomany-1