Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Cigányozó faj- és vérmagyaroknak, valamint kilúgozott agyú Orbán-fanatikusoknak javaslom az önreflexiót

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy értettem, Varga Misi közepes képességű könyvelő és nemzetgazdaságilag fontos miniszter, aki leveszi a terheket Orbán Viktor gyönge vállairól, hogy kedvére migránsozhasson-sorosozhasson, múlt héten még arról beszélt az országnak házában: minden frankó farkasflórián-ügyileg.

Miután az Orbán – minden gazemberségen túl is – bizalmi emberéhez köthető Országos Roma Önkormányzat Híd a munka világába című népnemzeti átverésének keretében eltűnt 1,6 milliárd forint, és bilincsek kattogása helyett a kormány a mindenki pénzéből tavaly karácsonyi ajándékként átvállalt ebből a combos tartozásból 1,3 milliárdot, még mindig maradt mintegy 300 millió visszafizetendő tartozás. Amelyre havi 7 millió forintos törlesztővel részletfizetési megállapodást kötöttek. Erre mondta Misi kolléga – egy képviselői kérdésre válaszolva, itt olvastam -, hogy az ORÖ eddig határidőre és rendszeresen fizette a részleteket, és a futamidő végén, 2017 decemberében kell a hiányzó összeget egy összegben visszafizetniük.

Ehhez képest mai hír, hogy közel egymilliárd forintos adóssága miatt azonnali csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat (via RomNet). A portál úgy tudja, egy független könyvvizsgáló cég 2011-ig visszamenőleg átfogó pénzügyi ellenőrzést végzett a roma szervezetnél, és a 2016-os évre vonatkozóan olyan mértékű szabálytalanságokat és adósságokat tárt fel, amelyek miatt az ORÖ működésképtelenné vált. Vagyis Vargamisit is átverte Soros, vagy mi.

Mint tudjuk, a romaügyi biztos elvtárs, nagypályás gengszter előrelátásból azóta már új országos roma szervezetet (Roma Integrációért Országos Szövetség) is alapított, amelyet a Lungo Drom székhelyére jegyeztetett be. Arról már nem is beszélve, hogy kongresszusi felhatalmazás nélkül, titokban írta alá a Lungo Drom nevében a választási szövetséget a Fidesszel.

Zömítsünk, szintetizáljunk, emberek: Farkas Flórián&Co. elsikkasztott 1,6 milliárd forintot. Büntetésből a kormány hozzájuk baszott 1,3 milliárdot a megkérdezésünk nélkül, és most tartanak közel 1 milliárdos felhalmozott mínusznál úgy, hogy a 300 milliót sem sikerült kicsengetni (decemberig van még idő, nemdebár?) A sajtó és a nyilvánosság elől menekülő mocskos tolvaj meg már összetrombitált egy másik igen nagy valószínűséggel pénzmosó szervezetet, mert az egyik kezd elsüllyedni a rengeteg disznóság súlya alatt és őkelmének egyáltalán nem áll jól a szénája.

Már ezerszer feltettem a kérdést: milyen istenverte jogállam az, ahol az egyszeri polgár belét kitapossák pár ezer forintos tartozások miatt, a suttyó, félanalfabéta, iskolázatlan Orbán haverja meg szabadlábon van, a sikkasztásnak, hűtlen kezelésnek nincs felelőse, ellenben a kancelláriaminiszter és társai rezzenéstelen pofával mondják bele a kamerába: Farkas Flóriánt azért báncsák mert cigány.

Tisztában vagyok azzal is, hogy 1,6 milliárdnál nagyságrendekkel súlyosabb pénzek tűntek el nyomtalanul és következmények nélkül a közösből, de mindenki megnyugodhat: a munka világába vezető függőhíd mögé bújva elsíbolt pénzek legfeljebb a jéghegy csúcsát jelentik. Valaminek a töredékét, amiről talán fogalmunk sem lehet. Bele sem merek gondolni, milyen kamu jogcímeken, milyen kamu projekteknek álcázva mennyi pénzt nyúlhattak le, amiből mindössze ennyire derült fény. De mégiscsak zavarba ejtő, hogy Lázártól kezdve Vargán át Orbánig az egész banda falaz egy köztörvényes bűnözőnek (Polt Péternek ez úton is jó egészséget kívánok), hogy nincs ügy, nincs eljárás Flórián koma ellen, hogy senkinek nem ingott meg a bizalma, hogy a kormány apraja és nagyja hülyének nézi a választókat.

Nem, dehogy először, nem, dehogy utoljára, de ilyen nyilvánvalóan bűnt és bűnözőket pártolni, legalábbis zavarbaejtő annak, aki még nem adta fel a reményt, hogy Magyarország nem szükségszerűen egy közönséges banánköztársaság sorsára predesztinált büszke, erős ország. Pont leszarom, hogy ebből a pénzből mennyit nyúlt le a Fidesz díszcigánya és mennyit csorgatott vissza a főnökeinek, az kétségtelen, hogy a roma társadalom ügyét, felzárkóztatását egy milliméterrel nem sikerült előrébb mozdítani, az Országos Roma Önkormányzat pedig joggal pályázhatna a legocsmányabb fideszes kifizetőhely címre.

Vérlázító, hogy a kibaszott törvények betartására oly érzékeny kereszténydemokrata kormány ebben az ügyben is élen jár a korrupció nyílt, pofátlan támogatását illetően. Külön szomorú, hogy minden fillér, amit Farkas Flóriánék enyves kezébe adtak, hogy szolgálja annak a közösségnek az érdekeit, amely állítólag megbízott benne, pont olyan értelmetlen faszság, mint átfogó reformok helyett időről időre törleszteni a kórházak adósságát. Nulla.

Nem elég, hogy a cigányság felzárkóztatására rábasztak, a társadalmi elfogadottságukat egy fikarcnyival nem növelték, a nyomorból és iskolázatlanságból való kitörésüket nem favorizálták, az érdekérvényesítő képességüket nem növelték, még milliárdokat is elloptak és milliárdos adósságokat halmoztak fel. Erre mondta az Orbán nevű főkorrupt, hogy a Lungo Drommal való együttműködés sikeres volt és folytatandó. Arról meg vagyok győződve. Az anyjukat pofán vernék, hogy a Farkas által egy kiló krumplival és egy ölnyi tüzifával kilóra megvett cigányok szavazatai a Fidesz oldalán hasznosuljanak 2018-ban.

Felelős nincs, adósság van, és menekülő útvonal a legkártékonyabb cigánynak, akinek – világ szégyenére – hatalmat adtak a kezébe. Farkas Flórián megkerülhetetlensége Orbán számára kurva sokba kerül. De legalább ugyanúgy minden magyar adófizetőnek kerül pénzébe, ahogy Rogán, Habony és a többi sötét alak megkerülhetetlensége is. A menetrend szerint cigányozó faj- és vérmagyaroknak, valamint kilúgozott agyú Orbán-fanatikusoknak javaslom az önreflexiót. Számon lehetne kérni a bálványon Farkas Flóriánt és fel kellene tenni a kérdést: ennek a minden cigányok és magyarok szégyenének nem minimum előzetesben kellene ülnie? És ha nem ül ott, akkor ez a követendő példa mások számára is? Hogy sikkassz, lopj, amennyit nem szégyellsz, a kretének úgyis röhögve összedobják, aztán alapíts új szervezetet és szevasz? Ti erre szavaztatok, jóemberek? Biztos?adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.