Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Reggelire: hülyék mindenhol teremnek, miniszternek sem kell lenni hozzá

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, jó reggelt! Én speciel még álmos vagyok, de majdcsak sikerül felébrednem.

Hogy jól induljon a nap, mindjárt kezdésnek belefutottam az Index cikkébe. Ebből elég világosan kiderül, hogy nem csak a politika körül vannak hülyék gazdagon, hanem mindenhol máshol is. Az van, hogy Töreki határában van egy magántulajdonban lévő rét. Ezen a réten a tulajdonosok már kétszer rendeztek jógafesztivált, idén harmadszor is ezt tervezik. Annyit biztosan tudok a jógáról, hogy meglehetősen békés elfoglaltság és egészséges is.

Szemben a hobbivadászattal, ami sem nem békés, sem nem egészséges – a lelövöldözött állatokra nézve egyenesen életveszélyes -, ellenben több kormánytag, például a feneketlenül keresztényi szeretet összes jellemzőjét magán hurcoló Semjén Zsolt is nagy boldogan műveli. Van egy vadásztársaság Törekiben is (miért éppen ott ne lenne) és ennek a társaságnak az elnöke eldöntötte, hogy idén márpedig nem lesz jógafesztivál. Mert őt zavarja. Vagy nem tudom, miért.

Mindenesetre a vadásztársaság feljelentést tett az egészségügyi hatóságnál a jógások által termelt szeméthegyek miatt. Ezzel csak annyi a baj, hogy a szemetet nem a jógatábor résztvevői dobálták szét, hanem ők szedték össze, mégpedig jórészt vadászlesek környékéről.

Feljelentették továbbá a tábort a rendőrségen, az önkormányzatnál és a kaposvári kormányhivatal vadászati és földművelésügyi főosztályán az elűzött vadak miatt. Mert hogy a fesztivál után egy hónappal később van a szarvasbőgés, a táborlakók pedig preventíve elüldözik a zajongásukkal (én még üvöltve jógázó emberről nem hallottam, legfeljebb, ha nem tudja kicsomózni az előzőleg összecsomózott végtagjait, de az viszonylag ritka lehet) elüldözik az állatokat, amely állatokat a vadászok békésen halomra szeretnének lövöldözni.

Konklúzió: hülyék mindenhol teremnek, miniszternek sem kell lenni hozzá.

A 444.hu pedig arról számol be, hogy valami elvetemült őrült betört egy letelepedési kötvényeket forgalmazó üzletbe. Nem most, még áprilisban. Az eset Budapesten történt, a rablók készpénzt vittek el. Azonban a szomszédos üzletek tulajdonosai igencsak meglepődtek, amikor vagy 80 rendőr szállt ki az erőszak nélküli bűncselekmény helyszínére. Rettenetesen nagy az ügybuzgalom, teljesen, mint amikor a trónörökös mobiltelóját lenyúlta valaki királyi esküvőn.

Nem tudom, ki volt a betörő, de tudhatná, hogy tolvajtól lopni nem szerencsés, mert azoknak nagyon fejlett az önérzetük és ilyen esetben teljes súlyukkal a jogra és törvényre tehénkednek. Azt csak ők hághatják át, senki más. De ők mindjárt törvényt is írnak róla, ezt más bűnöző nem tudja megtenni.

A Magyar Időkön bóklászva meg kellett állapítanom, hogy a nemzet kereszteslovagja is szarul aludhatott, mert ritka bárgyú írást sikerült kiokádnia magából hajnalhasadásnak idején. Botka Lászlón gúnyolódik a költő, akinek egyetlen foglalkozása van: valami kis polgármester valahol. Mármint Botka, nem Bayer. Mint ilyen és mint MSZP-s nyilvánvalóan meg fog bukni, aztán összefekszenek Gyurcsánnyal. Az számomra nem derült ki egyértelműen a műből, hogy ki fog összefeküdni a DK elnökével pontosan – potenciális indulók: Botka, az MSZP és Bayer – de mindegy is, mert a fideszesek akkor nagyon fognak röhögni. Jól teszik, a nevetés gyógyít, a gyűlölködés viszont méreg a testnek és a léleknek, agyról meg már régen nem beszélhetünk.

A PestiSrácok Bayer Zsoltja – Máté T. néven – is futott egy öblös kört a saját farka körül. Vastagon buzizva libbalozik szegényke ennek a kániakulai napnak a reggelén. Vele az a baj, hogy nem igazán tud írni és azóta ilyan elszánt jobboldali, amióta apuci pártjában (apuci: Thürmer Gyula), a Munkáspártban sikertelenül indult a képviselőválasztáson. Akkor valami eltört az ő érzékeny kis lelkében és veszettül gyűlöl mindenkit, aki nem fideszes. Vagy az is lehet, hogy nem gyűlöl ő, egyszerűen ott kapott jól fizető állást.

Ennyi remek hír után induljon a nap. Hamarosan jövünk az első beszólással.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.