Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Figyelj, Fidesz!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez úton jelentem, hogy a nagy hőség örömére a Fidesz-kormány véglegesen megbuggyant. Nem volt ez persze előjel nélkül, sok tere nem is volt már az elhülyülésnek. Már csak azért sem, mert eleve is kicsit a nulla alól indultak úgy szakmai, mind mentális muníció terén és akkor még az alapvető erkölcsi elvárásokról egy büdös mukkot sem szóltam. Azért ide írom a híveknek, nehogy ne menjen át az üzenet: a kormánypárt ostoba tahókból áll, akik ugyan nem értenek semmihez (ahhoz főleg nem, amiért a fizetésüket kapják), de legalább pofátlanok is, mint a piaci légy.

Mert az rendben van, hogy a Demencia 2000 egyesület baromságokat irkál össze óvodás stílusban, de ezt a kormányt, annak minden tagját, rajtuk kívül a rokonságot, szeretőket, haverokat, szomszédokat, valamint szóvivőket és még azokat is mi fizetjük az adónkból, akik ezeket a végtelenségig primitív, de legalább hihetetlenül közönséges és semmitmondó sajtóközleményeket megírják. Mutatom.

„Az a Jobbik beszél kétszínűségről, aki a hatalomért és a pénzért eladta a lelkét Simicska Lajosnak és még ma is összevissza beszél a több százmillió forintos kedvezménnyel kapott plakáthelyekről.
A Jobbik most egy olyan agrárprogramot támad, ami a Simicska-féle nagybirtokosok helyett közel 10 ezer családi gazdaságot segít a fejlesztésben.”

„Viccnek is rossz, hogy azok beszélnek antikorrupcióról, akik minden idők legkorruptabb kormányzását elkövették, szétlopták a nemzeti vagyont, a közpénzeket, és ellopták a metróberuházás harmadát.
A Gyurcsány-család korrupciógyanús ügyei miatt Magyarországnak éppen 18 milliárd forintot kell visszafizetni az Európai Bizottságnak.”

Ez két mai közlemény a kormánypárt veretes stílusában. Nem egy-egy közlemény részlete, hanem a teljes. Az MTI-OS adta ki és ennyi, nem több.

Én ugyan nem vagyok – sőt, nem is leszek – sem Jobbik, sem DK, még csak nem is szimpatikus egyik párt sem, de a Fidesz talán elmehetne már a búsba ezzel az útszéli modorral, miközben egyetlen egy kérdésre sem válaszolnak, egyetlen egy vádat sem cáfolnak. Ez a lábszagú böfögés kizárólag a saját, szellemi anorexiában szenvedő híveinek szól, de azért vagyunk ebben az országban igen sokan, akik választ várunk, nem lábszagú röfögést. Sőt, bátran állíthatom, hogy egyre többen vagyunk ilyenek.

Figyelj, Fidesz!

Igen, azok beszélnek. Sőt, én is beszélek, pedig az életben nem szavaztam rátok és ha valami biztos ebben az életben, az tuti, hogy nem is fogok. És? Akkor mi van? Attól még rohadtul sok kérdése lehet bárkinek és ezekre a kérdésekre nem az a válasz, hogy ezek beszélnek és azok beszélnek. Ezt olyan öt éves kor körül kinövi egy normális ember.

Csinált valami törvényelleneset a Jobbik és Simicska Lajos? Feljelentettétek őket? Ha nem, miért nem? És akkor miről pofáztok, drágaságaim? És a Gyurcsány családot feljelentettétek? Folyik az eljárás ellenük? Nem? Akkor kuss van.

Ezzel szemben mi van Farkas Flóriánnal, aki tényszerűen meglopott minket, adófizetőket, meglopta a romákat és akit a ti – szintén korrupt – főnökötök dugdos a mai napig? Mi van Andy Vajna elvtárssal, aki – mi már tudjuk, ti még nem? – törvénytelenül jutott a kaszinókoncesszióhoz? Mi van Rogán Antal táguló helikopterével, Orbán apuka egyre terebélyesedő vállalkozásbirodalmával, Lévai Anikó földbirtokaival, Orbán Ráhel és férje bahreini tárgyalásával, Mészáros Lölövel, akinek már a fél ország a nevén van? Mi van Matolcsy közpénzből eltartott szeretőjével, Lázár titkos fetrengéseivel külföldi luxusszállodákban, a vizes VB-re elbaszott pénzekkel, a működésképtelen orosz metrószerelvényekkel, az üresen keringő felcsúti kisvasúttal, a kihasználatlan stadionokkal, a tervezett üveghíddal, a leszavazott olimpia ellenére megvalósuló olimpiai pénzszórásokkal, a propagandagépezetbe tolt milliárdokkal, a titkos paksi paktummal?

És ezzel szemben mi van az orvoshiánnyal, a szar közoktatással, a sehonnan sehová nem fejlődő gazdasággal, a naponta hergelt társadalommal?

Drágáim! Hamarosan el fog jönni az az idő, amikor kevés lesz ez a bárgyú mutogatás. A bíróságon nem fog megállni a lábán az azok beszélnek. Még az utolsó szó jogán sem.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.