Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Elég volt az erőszakba, gyűlöletbe, mérgező mocsokba fulladt mindennapokból

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mostanság elég sok szó esik egyesek és mások szájából azzal kapcsolatban, hogy akár az ördöggel meg a Jobbikkal is össze kell fogni azért, hogy eltakarodjon ez a kormány a büdös francba. Bár első ránézésre semmi kedvem nem volt ezzel foglalkozni, rájöttem, hogy második ránézésre muszáj. Itt van a hatalmas sztori:

 

A főszerepben újfent Ásotthalom polgármestere, a Jobbik alelnöke, Toroczkai László. Őt már ismerjük, mint a rossz pénzt, ő ennyire fasza csávó, és ez a mániája: a Facebookon szokott dicsekedni azzal, hogy éppen milyen kapása volt. Nem azért, mert horgászik, hanem mert a Fidesz rendpártiságát jobbról előzve kelti a feszültséget különösen azóta, amióta a település polgárai úgy döntöttek, hogy a tomboló elmebaj, a paramilitáris félelemkeltés és az állandó harci készültség menő dolog.

Vendégírás: Egy komoly pozícióban lévő politikus egyszerű uszításra kamu sztorikat posztol?

Szóval a csávó azt állítja, hogy az általa alapított mezőőrség – amelyről megalakulásakor azt lehetett tudni, hogy három tagból áll, akiket pisztollyal és puskával és lóval és terepjáróval és motorokkal is felszereltek, hogy jó legyen – mindig éberségének köszönhető, hogy a képen látható kecskebaszó migránsokat elkapták. Rögtön miután azok átvágták a dupla kerítést (nem hiába basztunk el annyi pénzt rá, nem hiába ebből él a Fidesz-kormány amióta kiderült, hogy lopni úgy lehet igazán eredményesen, ha közben arra figyel a pórnép, hogy rettegni kell) meg még létra is volt náluk. De ekkor ott termett Toroczkai, vagy nem termett ott, mindenesetre a földre kényszerített zsákmányról a közönség hergelése okán fotográfiák is készültek, amelyek aztán a Facebook-oldalán keltek önálló életre és csaholó emberek ezrei lájkolták a hősies cselekedetet.

Most eltekintek Szigetvári Viktor, illetőleg a PM feljelentésétől (és a kibebaszott jogászkodástól is) akinek vagy igaza van abban, hogy csoportosan elkövetett önbíráskodás, illetve kényszerítés történt, vagy sem nem. Ez a történet így – Toroczkai előadásában – nyilvánvalóan sok sebből vérzik, sok részlet nem derül ki belőle, ráadásul semmi más célja nincs, mint a legsötétebb, legocsmányabb, legkártékonyabb hangulatkeltés. És ez az, amivel az összes hócipőm tele van, mert ez pepitában ugyanaz, amivel a Fidesz-kormány hergeli-mérgezi a híveit és a Jobbik híveit is, úgyhogy a Jobbiknak – két cukiskodás között – kötelező rálicitálni a legvadabb uszításra, és így tovább, aztán minden kezdődik elölről.

Azon kívül, hogy a rendőrség oldalán se híre, sem hamva annak a hírnek, amelyről Toroczkai nagy elánnal számolt be, hogy tudniillik mezőőrök fogtak el illegális bevándorlókat, van nekem egy kérdésem ezzel a betörtek egy tanyára dologgal kapcsolatban. Ha a mezőőrök – az önjelölt, katonásdit játszó polgármesterrel a nyomukban – annyira éberek, amennyire a legenda szerint azok és amennyire vagány csávó ez a Toroczkai, hogy lehet, hogy nem a tetten érés pillanatát (ugyanis az állítás szerint csak próbáltak bejutni a tanyára, de nem sikerült) posztolta ez a drágajó ember? Ehelyett a földre kényszerített, emberi mivoltukban megalázott, kiszolgáltatott emberekről készített felvételekkel döngeti a mellét a polgármester úr, mert az olyan kibaszottul férfias és hősies.

Azon kívül, hogy Orbán kerítése szart sem ér ezek szerint (mondjuk, mindenki tudja, akinek nem mosták ki hypóval és kormánypropagandával az agyát), azzal együtt, hogy elítélek mindenfajta törvénytelenséget, akárki követi el, és visszautasítom, hogy bárki illegálisan próbáljon meg átkelni ott, ahol nem tehetné, a tököm tele van Toroczkaival, a Jobbikkal és a Fidesszel. Elutasítom, hogy ilyen elvetemült, küldetéstudatos idióták mintegy levadászhassanak és emberségükben megalázhassanak bárkit. Nem azért, mert elfajzott migránssimogató vagyok, hanem mert holnap bárki sorra kerülhet. Aki nem migráns, csak – mondjuk – meleg, vagy liberális, vagy valamilyen ismérvek miatt beletartozik abba a körbe, amelyiktől Toroczkainak és bandájának kiütése szokott lenni és spontán módon nemzethalált vizionál.

Ezek a néppártosodás mögé bújó vadbarmok, nos, ezek akarják leváltani a Fideszt állítólag. Ha minden igaz, Simicska Lajos önzetlen támogatásával. Akik nem tudjuk milyen minőségükben, de legalább feljogosítva érzik magukat arra, hogy olyan feladatokat lássanak el, amelyeket tudtommal – és a törvényben sem találtam erre utaló előírásokat – nem nekik kellene. Ezek a törvényességre és a rendpártiságra oly érzékeny szélsőségesek csak egyetlen dolgot tévesztenek szem elől: annak megítélése, hogy ki a menekült és ki az illegális bevándorló, hogy konkrétan milyen törvényt sértett, mit követett el, annak a cselekménynek mi a büntetőjogi besorolása és a méltányos büntetése, arra megvannak a hivatalos szervek, amelyek jogosultak intézkedni.

Az, hogy a rendőrség sem tud arról, amiről Toroczkai igen, csak egy dolog, az meg egy másik, hogy a felkent mezőőrségének bizonyára egy deka jogköre nem volt azt művelni, amit művelt. A leggusztustalanabb viszont az egészben mégiscsak az, ahogy ez az elborult agyú honvédő kéjesen élvezkedik a zsákmány fölött. Az meg – tisztázzuk még egyszer -, hogy egyenruhás seggfejek a rendvédelmi szervek dolgát is átveszik, semmi jót nem jelent. Sem a jelenre, sem a jövőre nézve. Már csak arra lennék kíváncsi, hol vannak a Fidesz-kormány elítélő nyilatkozatai a csicskapárt akciójával szemben. Nem mintha változtatna bármin is, de én a magam részéről többet soha nem akarok arról hallani, hogy a Jobbikkal is össze kell fogni azért, hogy ne a Fidesz legyen. Elég volt az erőszakba, gyűlöletbe, plakátokról ordító mérgező mocsokba fulladt hétköznapokból!adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.