Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nélküled csak olyan lenne a kormány, mint egy félkarú rabló

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága barátom, Viktor!

Hogy viseled ezt a hőséget? Nem vagy már húsz éves, jócskán meg is híztál, meg hát elég szarul nézel ki. Vigyázz magadra, nehogy valami baj érjen! Nélküled csak olyan lenne a kormány, mint egy félkarú rabló. Vagy óriás, vagy micsoda.

Pihenj sokat és ne idegeskedj, ez nagyon fontos. Ne törődj a Simicskával se, mert tudom én, hogy sokat gondolsz rá. Biztosan nem alszol békésen, mert csak nyugtalanít, hogy kinek mit fog elmondani rólad. Ne izgulj, drága egy barátom, nem mond az el semmit. Ami disznóságban te benne voltál, abban benne volt ő is. Magára meg csak nem fogja rántani a forróvizes fazekat, annyira nem hülye az. Látom, azon vergődtök, hogy megvette előletek a Jobbikot. Sose bánd! Ha megvette, hadd vigye! Ott van még nektek az MSZP, a KDNP, az LMP, vagy a franc se tudja megjegyezni ezeket a hárombetűs pártokat. Akkor se, ha négy betűsek. Ti elvagytok azokkal is, mit kell mindig irigykedni?

Csináljátok csak, amit eddig. Az eddig is bevált, bajotok se lett belőle. Toljátok az állami megbízásokat a faternak, egymásnak, meg a Lőrincnek, a jó barátnak. Az nem olyan agyafúrt, mint a Lajos, nem fog ellened fordulni, egyet se félj. Meg toljátok a hazugságokat is, azt is zabálja a nép. Merthogy a családok költségvetése, meg ilyenek. Hogy ezek mekkora barmok, el sem hiszem! Bevesznek ezek mindent, akármit mondtok nekik. Még nem jöttek rá, hogy csak a ti családjaitok járnak jól, de még azt sem értették meg, hogy nem a Sorostól kell nekik félteni a jövőjüket, hanem tőletek.

Szóval jól csináljátok, nincs okod aggódni, drága barátom. Ameddig ezek a hülyék azzal vannak elfoglalva, hogy halálosan be vannak szarva, mert mindenki támadja az országot, addig nem fogják észrevenni, hogy az ellenség nem kívül van. Ameddig elhiszik, hogy egyből kommunizmus lesz nélkületek, addig elnéznek nektek mindent, mert ti legalább nem vagytok komcsik.

Csak ügyesen, drága cimborám! Szivattyúzzátok csak ki a pénzt az oktatásból és az egészségügyből, közben jó hangosan ordítsátok, hogy mennyit toltok bele. Módosítsátok úgy az adótörvényeket, hogy a gazdagok jól járjanak, a szegények meg jól megszívják, közben hirdessétek, hogy micsoda nagy jót tesztek a családokkal. Reklámozzátok a pártot közpénzből, mert ez egyrészt akkora előny nektek, amivel senki sem tud konkurálni (más pártok ugye nem férnek hozzá a közös kasszához, csak ti), másrészt egy csomó pénzt tudtok kipumpálni a közösből. Csak arra vigyázzatok, hogy hozzátok közel álló cégeket bízzatok meg a reklámozással, csak a kitartott újságok jussanak pénzhez és nyugodtan számlázzanak túl, úgyis a hülyék fizetik. Közben persze ordítsatok, ahogy a torkotokon kifér, hogy a Simicska olcsón adja a plakáthelyet és mekkora egy szemét. Pedig közben a Simicska legfeljebb a saját cégét károsítja meg, ti meg a mi pénzünket lopjátok. Nagy huncutok vagytok ti, drága cimborám.

Csak így tovább, ez kell ezeknek. Meg fogjátok nyerni a következő választást is, mert a magyar már csak ilyen. Szeret szenvedni. Nem is tudom, mi a franc lenne velünk, ha hirtelen nem csak pofáznátok, hanem normálisan vezetnétek az országot, ha nem lopnátok szét a pénzt, ha fejlődni kezdene a gazdaság, ha működne az egészségügy, ha jó lenne az oktatás, ha létezne szociális háló, ha tényleg egyre jobban élnénk.

Szerencsére ezt soha nem fogom megtudni. Ha rajtatok múlik.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.