Július 3,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ez az ökölrázó, fajvédő, buzigyűlöletben tobzódó suttyóság megmenti a nemzetet?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 76,096 forint, még hiányzik 2,923,904 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt hiszem, ennél gagyibb, szánalmasabb, idétlenebb, erőltetettebb másfél percet rég nem láttam, pedig jut itt dögivel elmehábor minden egyes áldott napra. A szellemileg mezítlábas, egyben lúdtalpas nemzetféltő-védő, szélsőjobboldali hadtest csatasorba állította magát és fellázadt. A liberalizmus ellen. Ilyen jól sikerült a beharangozó önmarketing:

 

Szóval Debilország legelborultabb része fellázadt a liberalizmus ellen, mert minden más tényleg rendbe jött itt három nap alatt, ameddig mi nem kavartuk az állóvizet, már csak a liberalizmus mételyének kellett jól hadat üzenni. A kormányzó szélsőségtől jobbra. Tudom, hogy ezen az egetverésen legalább ingyen lehet röhögni, de kinek van hozzá kedve? Igaz, ilyen komolyanvehetetlenül elhülyült embereket másfél percbe koncentrálva látni nem mindennapi trauma, de mi ez ahhoz képest, amivel ezeknek együtt kell élniük? Saját magukkal, úgy értem. Azt mondják ezek a talpig hazafiak, akik 2017. július 8-ára Vecsésre, a pozsonyi csata emlékművéhez toboroznak hozzájuk hasonló szellemi árvízkárosultakat:

– Én azért megyek Vecsésre, mert a közbiztonságért felelős szerveknek elég, hogy nap mint nap csak kettes alára vizsgázzanak.

– Én azért megyek Vecsésre, mert az állami szervek nem a közérdek szerint alkalmazzák a jogszabályokat.

– Én azért megyek Vecsésre, mert a magyar gazdaság kifosztott állapotban van, a multinacionális cégek adómentesen tudnak létezni, a bankrendszer kényére-kedvére rabolja ki az országot, és ezt eddig az összes politikus eltűrte.

– Én azért megyek Vecsésre, mert nem akarom, hogy Magyarországot egy cigány képviselje az Euróvíziós Dalfesztiválon cigány zenével. A magyar kultúrát meg kell védeni, a nemzet identitását vissza kell állítani. Ami a zsidóknak jár Izraelben, minimum annyit szeretnénk mi is itt, a saját hazánkban.

– Én azért megyek Vecsésre, hogy a délvidékieket ne szerbezhessék le, a felvidékit ne szlovákozhassák le, a kárpátaljait ne ukránozhassák le, és az erdélyieket soha többé ne románozhassák le.

– Isten Ádám mellé Évát teremtette és nem Bélát. Elegünk van az agresszív buzipropagandából!

– Én azért megyek Vecsésre, mert célunk az egyetemes emberi minőség helyreállítása. 

Az (v)érpataki modell szélsőjobbos követői ezek itt fent: a Betyársereg politikai szárnya, az Orosz Mihály Zoltán nevű dühöngő polgármesterről elhíresült Érpataki Modell Országos Hálózata és az Identitárius Egyetemisták Szövetsége (Identitesz). Hát mit lehet erre mondani? Sokadszorra felmerül a kérdés: mi tölti ki ezeknek az embereknek az ökölbe szorult agyát? Mi ellen lázadnak ezek a szerencsétlenek? Milyen kétségbevonhatatlan identitása lehet ezeknek a – hazájukat a nagy pofájukon hordozó – turbómagyaroknak, hogy folyamatosan úgy definiálják magukat (nem mellesleg a kormánypárti stratégiával azonos rímekbe szedetten), mint akik harcban állnak valamivel, valakikkel, akiket le kell győzni, mert különben eltűnik a magyarság?

Vajon hányan tudják ezek közül az öklöt rázó fajmagyarok közül, hogy mit jelent a liberalizmus, amit ők dühösen köpködnek, mert az mostanság olyan menő és mert ez a hazafiság mértékegysége is egyben? Hányan tudják, hogy annak a liberalizmusnak a gyűlöletét, amelyet Orbán Viktor és kormánya a zászlajára tűzött, miután megtértek ők összfideszileg a liberalizmusukból, éppen egy buzi zsidó agyából pattant ki, aki ezért a zsenialitásáért nem mellesleg igen sok pénzt zsebelt be nem Orbán Viktor konyhapénzéből?

Egyfelől borzasztóan örülök, hogy ez a fogalmatlan csürhe ilyen jól időzítette ezt a vergődést, mert így legalább nem tudják kidagadt erekkel a nyakukon megzavarni az idei budapesti melegfelvonulást. Másfelől viszont van abban valami abszurd borzalom, hogy a pozsonyi csata vecsési emlékművénél azért hörögnek emberek a liberalizmus ellen, mert egy cigány képviseli Magyarországot a liberális, buzulós, szarszemét Eurovízión, amit ő, fajmagyar barátunk egyébként mélységesen megvet és utál. Még akkor is gyászos ez, ha persze örömhírként is felfogható, hogy az Euróvízió, mint sorskérdés, utolérte a nemzeti szívfájdalmaink sorában Trianon tragédiáját.

Ha valaki azt hitte, hogy Orbánék maximális fordulatszámon pörgetett, elborult agyú küzdelme a liberalizmus ellen nem fokozható, ha valaki azt hitte, hogy a mindennapi húsbavágó kérdések totális telibehányása a mondvacsinált baromságok és álproblémák oltárán a Fidesz sajátja, annak itt az egyáltalán nem megnyugtató ellenpélda: a kormánypárt jobbra tolódásából szárba szökkenő új erő igenis képes erre a bravúrra. Szellemi szintjüket tekintve ezek itt tényleg méltó kihívói a kósa-rezsi színvonon kormányzó Fidesznek.

Ez a tuskóság az új erő? Ez a ziháló, fajvédő, buzigyűlöletben tobzódó tájékozatlanság és suttyóság? Igen. Ez történik egy lebutított, elhülyített, a napi gyűlöletadaggal konzekvensen idomított országban. Ahol egy önjelölt nemzetvédő bagázsnak minden közéleti érdeklődése és legsürgősebben megoldandó problémája az, hogy egy cigány ne képviselje őmagyarságát egy nyolcadrangú nemzetközi zenés vetélkedőn. Ezért tényleg érdemes lesz odacsődülni Vecsésre és az egész szürreális szeánszot megideologizálni a pozsonyi csatával. Amelyhez körülbelül annyi közük lehetne ezeknek a derék honleányoknak és fiúknak, mint amennyire sokat tudnak a Szent Orbán Viktor és buzi-zsidó tanácsadója által szitokszóvá tett liberalizmusról.

Ezek a végtelenül hasznos és öntudatos emberek nem azért mennek Vecsésre, mert a Fidesz-kormányzás alatt városnyi ember hal meg évente a szétvert egészségügy miatt, mert az oktatási rendszer alattvalókat termel ki a közmunkaalapú társadalom gyönyörűségére, mert a szegénység és kilátástalanság egyre nagyobb méreteket ölt, mert a korrupció kirántja alóluk és családjuk alól a jelent és a jövőt, mert néhány eszelős gazember zsebre rakja az országukat. Jól van ez így.

Csak a liberálisok, meg a bankok, meg a multik, meg a cigányok, meg a buzik ne volnának. A kedvencem viszont akkor is a büdösrománozás, és az ezt körüllengő álmítosz. Nem románozott a büdös életben annyit egyetlen liberális magyar sem soha, mint a magát nemzetinek és jobboldalinak nevező polgártársak egyike és másika. Ez sem baj, majd most jön az egyetemes emberi minőség helyreállítása. Ami arról szól, hogy a homoszexuális emberek boldogságától én, fajmagyar kevesebb leszek. Meg attól is, hogy egy roma fiú képvisel engem, fajmagyart bárhol a világon.

Hát franc tudja… ezért tényleg érdemes volt a pozsonyi csatában mindenkit leigázni. Ezért a hőbörgő nacionalizmusért érdemes volt hont foglalni. Hogy egy fasisztoid, álkeresztény, korrupt kormány ilyen selejteket termeljen újra. Ezért mindenképpen érdemes volt.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!