Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bezzeg, ha festékes dobozzal küldték volna meg a Sándor-palotát és magyarul beszélnek, fél óra múlva már kattant volna a bilincs

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Van itt ez a senkit nem érdeklő sztori arról, hogy 71 darab – a magyar kormány és fizetett, avagy önszorgalomból lelkes hívei olvasatában – büdöstalpú, kecskebaszó migráns lelte halálát 2015 augusztusában egy embercsempészek által üzemeltetett furgonban. A saját ürülékükben fetrengve, egymás hegyén-hátán halt fulladásos kínhalált 71 menekült a levegőtlen hűtőkamionban. A legfiatalabb 10 hónapos volt.

A történetről a Süddeutsche Zeitung német lap és két német regionális közszolgálati médiatársaság közös tényfeltáró munkacsoportja azt jelentette szerdán, hogy valószínűleg meg lehetett volna akadályozni, hogy a nyomorultak az augusztusi melegben halomra fulladjanak a magyar rendszámú hűtőkamionban: az áldozatok már Magyarország területén megfulladtak, a furgont Ausztriában az autópálya szélén hagyták.

Német állítások: 

A magyar hatóságok 13 nappal a tragédia előtt, augusztus 13-án kezdték el lehallgatni az embercsempész banda telefonjait, de nem léptek közbe, mert a beszélgetéseket későn fordították le és értékelték ki.

A magyar rendőrség már hónapokkal a tragédia előtt tudott a csempészbandáról, és lehallgatták őket, akkor is, amikor az emberek az életükért dörömböltek a kamionban.

Magyar reakciók:

– Bács-Kiskun Megyei Főügyészség: a magyar hatóságok helyesen jártak el. Azért kezdték lehallgatni a bandát, mert felmerült, hogy elkövetői lehettek egy korábbi csempészakciónak, de emberéletek nem voltak veszélyben, úgyhogy. Egy sajátos bolgár dialektusban, pastu nyelven és szerbül beszéltek egymással a lehallgatottak, így nem volt mód arra, hogy élőben fordítsák a beszélgetéseiket. Ezért nem állították meg a teherautót, amikor arról beszéltek a csempészek, hogy haldoklanak benne az emberek.

Pintér Sándor: A magyar rendőrség  felbecsülése (bármit is jelentsen -szerk.) azt képzelni, hogy nem csak Magyarország határain belül, hanem azon túl is képes a bűncselekmények felderítésére. A bűncselekményt külföldön szervezték, külföldiek szervezték és egyetlen magyar sincs köztük. Az elkövetők olyan nyelven beszéltek, amelyiket hazánktól több ezer kilométerre használnak.

Az viszont, hogy felderítették az elkövetőket, már a magyar rendőrség eredménye. Úgyhogy köszönjük az elismerést és azt, hogy megköszönik a rendőrségnek az elkövetők elfogását.

Lázár Jánosa német közmédia lejáratókampányt indított Magyarország ellen, gyaníthatóan azért, mert Magyarország nem akar menekülteket átvenni tőlük. Egyértelműen nyomásgyakorlásról van szó és csak remélni lehet, hogy nem a német kormány ösztönzésére indult el a lejáratókampány.

A saját magukat lábon lövő, a kétutcás zsákfaluban eltévedni képes, nem a megfelelő ajtót berúgó, áldozatokkal járó félkatonai szervezetek randalírozását balfaszul végignéző terrorelhárítók és a magyar embereket pofázás szintjén mindentől megvédő, kibaszott profi Pintér-hadsereg országában, ahol a kormány kizárólag a migránsgyűlöletből él két kőkemény éve, ahol Soros György Európát elsüllyeszteni hivatott tervein úgy látnak át az elvtársak, mint a sas, az olajszőkített, makulátlan múltú belügyminiszter mérhetetlen cinizmussal képes ezt nyilatkozni, amit. Jól jegyezzük meg, mert ilyen ritka nagy görénységre még errefelé is csak nagyon kevesek képesek.

Nem állítottam, hogy a tragédiát a magyar hatóságok számlájára kellene írni, csak azért mert én utálom a Fideszt, vagy X, vagy Y utálja a Fideszt, de az, hogy miután az egész kurva életünk arról szól, hogy mi így megállítjuk a migránsinváziót, mi úgy védjük Európát, terroristázunk éjt nappallá téve (nem mi, hanem a felkent, megélhetési hatalom), mi a faszra válasz az, hogy a bűncselekményt külföldön, külföldiek szervezték és nincs köztük magyar?

Ezt nem a közpénzmédia előtt hülyülő, három agysejttel büszkén öklöt rázó kocsmatöltelék üvölti 13 feles után a sarki kocsmában, hanem az ország belügyminisztere. Értjük? Az elkövetők olyan nyelven beszéltek, amit hazánktól több ezer kilométerre használnak (!), és ez érv egy belügyminisztertől arra, hogy miért nem sikerült megakadályozni egy förtelmes tragédiát. Holott hónapok óta figyelték és lehallgatták a bűnöző elmebetegeket, holott tudták róluk, hogy mivel foglalkoznak. És igen, Pintér azt mondja az ő lúdtalpas szájával, hogy köszönjük az elismerést.

És nem az a baj, hogy abban az országban – ahol az sem éri el az ingerküszöböt, amikor kiderül, hogy kisvárosnyi ember hal meg évente az egészségügy krónikus alulfinanszírozottsága miatt – 71 mocskos muszlim megakadályozható halála nem hír. Hanem ez a hivatalos reakció… Ez akkor is pofánbaszkodna, ha nem tudnám, hogy a magyar kormány első perctől a káosz, a hisztéria és a pánik fenntartásában érdekelt. És ezek hörögnek terrorveszélyről, mindmeghalunkról. Azt nem bírja felfogni az agyam, hogy amennyiben úgysem beszélt senki bolgár, szerb és pastu nyelven, minek fárasztották magukat két hétig a lehallgatással? Az volt a csel, hogy elmondhassák, hogy tudtak róla, de leszarták, hogy valószínűleg nem kávézni ugrottak át Ausztriába a bűnözők. Hogy legyen bizonyíték, hogy ők dolgoznak, ahogy a seggükön kifér.

Akkor – Lázár vergődését teljesen figyelmen kívül hagyva – most tényleg az Pintér hivatalos verziója, hogy ha Magyarországtól több ezer kilométerre beszélt nyelveken terveznek merényletet a magyar emberek ellen, és nincs magyar a merénylők között, akkor majd jól megvonják a vállukat, mert sajnos semmit nem tehetnek? Mert a magyar hatóságok csak  a magyarul beszélő merénylőket áll módjukban elkapni? Ők derítették fel az elkövetőket? Igen? Miután az osztrákok megkeresték őket, hogy 71 hullát találtak? Ahogyan a párizsi tragédia után derítették ki azt is, hogy kismillió SIM-kártyát vásároltak Magyarországon? Addig fogalmuk sem volt semmiről. Vagy nagyon is tudtak róla, de leszarták azt is?

Ez a helyzet több, mint elkeserítő. A megelőzés nem cél, hanem az a cél, hogy utólag rázzuk az öklünket, hogy mi igenis dolgozunk? Csak hát francnak kell külföldiül beszélni, külföldről szervezkedni, mert akkor Pintér sajnos semmit nem tehet. És ezek fogják megvédeni a magyar embereket egy esetleges szerencsétlenség esetén? Hát gondolom, afgánul, arabul, bengáliul sem beszél a magyar rendőrség, a tolmáccsal meg Vida Ildikó törölje ki a seggét, nem igaz?

Nemzetbiztonságilag tökéletes munka. Ha nem ezek a megélhetési migránsozók kormányoznák ezt az országot, fel sem merülne, hogy esetleg hibázhattak. Sőt, eddig sem feltételeztem, hogy tehettek volna valamit és nem tettek. De Pintér az összes biztosítékomat kicsapta. Hát kurva nagy mázli, hogy a külföldiül beszélő terroristák egyelőre leszarják Magyarországot. Bezzeg, ha festékes dobozzal küldték volna meg a Sándor-palotát és magyarul beszélnek, fél óra múlva már kattant volna a bilincs.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.