December 4,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Olvasói nyílt levél Mészáros Lőrincnek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 134,999 forint, még hiányzik 2,865,001 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves Lőrinc barát!

Van egy mondás, miszerint: „ahogy beszél a párod az előző kedveséről, kapcsolatáról, úgy fog rólad is beszélni, ha véget érne románcotok!”

Namost, úgy gondolom, ez nem csak a párkapcsolatokra érvényes, hanem a barátságokra is.

Lőrinc!

Ugye te is tudod, hogy semmi sem tart örökké. Azaz sem a birodalmak, sem a dinasztiák, de még a barátságok sem! Javaslom, játssz el a gondolattal, hogy mi lesz akkor, ha netán te és országos cimborád, Viktor összekülönböztök valamin, avagy ne adj’ Isten (szerintem bár úgy lenne), barátod csillagzata leáldozik, és nem a Fidesz a kormányzó párt, tehát nem ő Magyarország miniszterelnöke.

Értem én, hogy számodra momentán ezek elképzelhetetlenek lehetőségek, de mégis próbálj meg belemerülni ebbe a scifi-be.

Megpróbálok segíteni!

Ha bukik a Fidesz, akkor minimum keresni fogják az eltűnt pénzeket. Még ha a politikusokat védi is a „kéz kezet mos” betyárbecsület, avagy külföldre távoztak a főkolomposok a suskával együtt, de téged ki és mi véd meg? A lóvé nagy részét leadtad, kétes szerződéseken keresztül kifizetted, részvényeid a béka valaga alá zuhannak és nem marad más, mint hogy közszereplővé avanzsáltan rajtad keresik a hiányt. Meglévő tulajdonaid (melyek idekötnek) „kevéske” készpénzállományod lefoglalják, hogy ezzel kártalanítsák az államot, illetve egy töredékét behozzák annak, ami elfolyt a kezeid között. Te leszel a csont, amit a közvélemény elé odahajítanak!

Mi a helyzet akkor, ha összevesztek valamin Viktorral, és kibékíthetetlen ellentét alakul ki köztetek? Nem olyan földtől elrugaszkodott idea ez, amikor a pénz áll a barátság centrumában, elég gyakran előfordult már ilyen a világtörténelemben. Mint azt már tudjuk, egy sima „gecizés” nem fog segíteni, sőt azt is láttuk, hogy szorul egy barát, országos cimbora, katona és kollégiumi szobatárs a perifériára, sőt, ha ebből sem ért, hogyan szabadítja rá a miniszterelnök a létező összes ellenőrzési szervet a delikvensre!

Igen Simicskáról beszélek, aki – ne feled! – az ominózus G nap előtt az akkori Lőrinc barát volt, most meg NAV vizsgálat, fegyveres nyomozók, karaktergyilkosságok, stb! Pedig anno mennyire össze voltak ők nőve! Mint a borsó meg a héja!

Tudod, ekkortájt te, a gyerekkori cimbi, a grundfocicsapat mindenkori kapusa, még a fasorban sem voltál, a neved sem merült fel sehol. Illetve, de! Bocsánat! Amikor meg kellett szerelni az Orbán dinasztia bármelyik bojlerét, gáztűzhelyét!

Szóval ideje lenne elgondolkodnod, hogy Lőrinc vagy, és nem kellene Palira venni téged! Rajtad áll, meddig mész el, és meddig fürdőzöl még ebben a pünkösdi királyságban. Talán már most is késő (nem talán), ellenben soha nem késő kiszállni a fekáliából!

Nem kellene megvárnod, míg átcsap feletted a szarhullám és lehet, hogy csak egymagad fulladsz bele!

Elődöd, Simicska egyszer, még sikereinek csúcsán azt mondta: „mindenkinek jogában áll hülyének lenni!” (APEH elnökként 2000-ben).

Lőrinc!

Neked is jogodban áll hülyének lenni, de ne feledd, nem kötelező, sőt, hogy elkeserítselek,  az eredeti mondat így hangzik: „Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de te bántóan visszaélsz a lehetőséggel!” (Vavyan Fable)

Üdvözlettel:

V. Z. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!