December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Az ökölbe szorult agyú, megvezetett hívő akkor is a kormánypropagandát büfögi vissza

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 134,999 forint, még hiányzik 2,865,001 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igen, szemrebbenés nélkül megszavazták. Várható volt, nincs meglepetés. A korlátlan lehetőségek országa mára egy kiszámítható, elvtelenségben utolérhetetlen, morálisan lezülött, sarki köpködővé süllyedt.

Ahol nem az a hír, hogy minden tiltakozás ellenére elfogadtak egy minden elemében undorító, jogsértő, a mondvacsinált átláthatóságot célzó szemfényvesztő gazemberséget.

Ahol nem az a hír, hogy a miniszterelnök úgy néz az ellenzéki képviselőre – amikor az a budipapírtekercs hosszúságú listát mutatja neki a megbélyegzett civil szervezetekről – mint a lőtt medvére.

Ahol nem az a hír, hogy a civilek közül a TASZ és a Helsinki Bizottság bojkottálja a putyini mintára megalkotott, a civil kezdeményezéseket.

És bár önmagában ez sem hír, de mégis: hogy a kormányzó pártnak még mindennek a tetejébe erre a gusztustalan közleményre is futotta, az még a tőlük megszokott színvonal mellett is gyomrot forgató:

„A Soros-szervezetek nyíltan a magyar emberek akarata ellen mennek – Reagálás a TASZ és a Helsinki Bizottság nyilatkozatára

Felháborítónak tartjuk a Soros-szervezetek nyilatkozatait. Nyíltan a magyar emberek akarata ellen mennek, amikor azt mondják, hogy nem fogják betartani a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt. A Soros-hálózat átvilágítása miatt van szükség a külföldi finanszírozású szervezetekről szóló törvényre, ebben a magyar emberek elsöprő többsége is egyetért, a nemzeti konzultációban a válaszadók 99%-a a törvény mellett áll. Soros háborút hirdetett Magyarország ellen, le akarja bontani a kerítést, be akarja hozni a bevándorlókat, ehhez az ügynökszervezeteit akarja felhasználni. Ezért a törvény ma minden eddiginél aktuálisabb.”

És ebben a legszomorúbb az, hogy az orosz propagandával elhülyített, fogyatkozó, de annál fanatikusabb tábor ebből az egészből Sorost, a kerítést és a bevándorlókat fogja fel, miközben ezzel a Putyin nyomdokaiba lépő törvénnyel becsületes embereket aláz meg a felkent hatalom. Tudom, hogy a becsület és a tisztesség fogalmak nagyjából semmit nem mondanak, mióta a tenyérbemászó hazugságok és a mindent átszövő korrupció kormánya hatalomra került, de akkor is ez itt a lényeg.

Ezzel a faék egyszerűségét megszégyenítő primitív mantrával zabáltatja a Fidesz ezt az országot, amióta Orbán önjelölt küldetéstudattal a magyar politika porondján megvetette a lábát: amit Orbán és a Fidesz akar, azt akarják a magyarok. Leginkább mindig azok akarják ezt a legjobban és minden ellentmondást nem tűrően, akiknek halvány fogalmuk nincs arról, amivel kapcsolatban aktuálisan az öklüket rázzák.

Ezt csinálják büntetlenül és röhögve azóta, amióta az állítólagos rendszerváltás megélhetési politikust csinált Orbán Viktorból. Éket vernek nagyon magyar és kevésbé, vagy semennyire nem magyar, a társadalom különböző csoportjai közé, a saját, magyarként elismert híveikre hivatkozva rugdossák a nem (elég) magyarok különféle csoportjait. Rendre, szépen sorban, mikor melyik a kifizetődő a hatalomban maradás szempontjából.

Tolják a ’30-as éveket idéző büdöslábú közleményeiket és fanatizálják a természeténél fogva eleve fanatikus szektájukat. Közhely, vagy sem, a Fidesz soha nem volt egy koherens érték- és elvrendszer mentén szerveződő párt, hanem egy sötét vallás, amelynek a legnagyobb bűne, hogy a moralitást teljesen kiirtotta az agyakból, a lelkekből. A moralitás legyilkolása pedig oda vezetett (mert mindig oda vezet), hogy az egyszerűagyú kisember legsötétebb indulatai kiszabadultak a palackból, nincsen egyetlen olyan mindenki számára alapvetésnek számító erkölcsi zsinórmérték, hallgatólagos konszenzus, ami gátat szabhatna az eszelős, irracionális gyűlölködésnek.

Ezért és így jutottunk ma el oda, hogy hitükből és önmagukból kifordult magyar emberek (ők az 1,6 millió 99%-a, vagyis a többség) a Stockholm-szindróma előrehaladott állapotában teljes magabiztossággal azokat a civileket köpködik, akiknek a finanszírozása és tevékenysége hosszú évekre visszavezethetően nyilvános, átlátható, tiszta és becsületes. Pontosan lehet tudni, hogy mit mire költöttek, és azt milyen forrásból kapták.

Ezek a civilek azok, akik támogatják mindazokat, akikről a kormány lemondott, akik fellépnek azért, hogy a kormány lehetőleg ne lopjon el mindent, amire ráveti a szemét, csak a háromnegyedét, akik jogi segítséget nyújtanak nehéz helyzetben lévő embereknek, csoportoknak, akik védik azokat az egyre vérszegényebb jogokat, amelyek a hatalom lánctalpaival szemben még minden polgárt megilletnek. És az ökölbe szorult agyú, megvezetett hívő mégis a kormánypropagandát büfögi vissza, és azokat védi a civilekkel szemben, akik őt kirabolják, kihasználják, hülyének nézik és a butaságára építenek maguknak zsíros egzisztenciát. Azokat védi, akik a saját keserves adóforintjaiból finanszírozzák az álciviljeiket.

Nos, ez az a morális pöcegödör, amiben az elmúlt évtizedekben még soha nem fetrengett ez az ország. Külön tragédia, hogy ez ugyanaz az ország, amely elküldte a vérbe Gyurcsányt azoknak a dolgoknak a töredékéért, amelyeket a Fidesz maffiaszervezete immár naponta elkövet. Ezen látszik igazából, hogy mennyire mélyen vagyunk.

Nem először és vélhetően nem is utoljára halljuk – kimondva és/vagy kimondatlanul -, hogy hat millió ember itt nem magyar, itt csak a viszkető tenyerű 1,6 millió számít magyarnak, akik eltűrik, hogy a 6 milliós nem magyar kisebbség is itt élhessen. Pedig ezt a törvényt is, akárcsak az összes többit, nem a magyarok vagy a nem magyarok szavazták meg, hanem a Fidesz. Törvényt hoztak arra, amit törvény nélkül is evidenciaként puffogtatnak. Soros-szervezetek, Soros-ügynökök, Soros-hálózat. Nem azért kell feltüntetni, hogy külföldről támogatott szervezet, hogy megbélyegezzük őket, á, dehogy. Hát hiszen mindenféle törvény nélkül megbélyegezték őket, nem? Akkor már miért nem hoznak törvényt arra, hogy civil szervezetek csak azok, amelyeket az állam elismer, az állam hoz létre és az állam finanszíroz közpénzből? Az sem lenne kevésbé szánalmas, mint ez a szarban dagonyázó, végtelenül gyáva, szemforgató tempó.

Igen, ez a Fidesz. A segghülye rosszindulat, a szégyentelen, gátlástalan hazudozás. A háborús pszichózisban gyökerező elmebaj. Árkok, megosztottság, nyomorúság mindenhol, ahol végigmennek. Ahol tényként kezelik, hogy 1,6 millió + a maffia = többség. És azért van háború, mert Soros. Sötétség, reménytelen, áthatolhatatlan, a rohadás bűzét hordozó sötétség.

Utóirat: Szellemileg alultáplált polgártárs! Ha Soros György valóban félkézzel bedöntötte az angol fontot és valóban egyszemélyben térdre kényszerítette Angliát, szerinted mennyi időbe telne neki eltaposni Magyarországot? Ennyire hülye még te sem lehetsz!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!