Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A lerohant kenderkötél esete a lakájmédiával

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Hogyan csináljunk hülyét magunkból? címen non-stop futó országos verseny heti nyertese – természetesen ez csak házi díjkiosztó – feltétlenül a dobogós helyek valamelyikére várom a rendőrség-kormánymédia párost. Azért nem hirdetek eredményt, mert még csak kedd van, akármi is történhet a hátralévő napokban.

Történt pedig vasárnap, hogy a police.hu értesítette a közvéleményt: ők bizony razziáztak Budapesten, az Auróra nevű helyen és komoly drogfogással büszkélkedhetnek. Nem vicceltek, hanem este fél tizenegykor tömegével szállták meg a helyet, vagy száz embert megmotoztak, tizenöt embert kábítószer birtoklás gyanújával előállítottak. Éljen!

Néhány órával a rendőrségi közleményt követően meg is jelent a 888.hu-n a történet, kissé sajátos értelmezésben. A költőt jobban érdekelte, hogy a libsik kedvenc szórakozóhelyén razziázott a rendőrség, mint bármi más. Ilyen csodálatos gondolatmenetekkel lehetünk gazdagabbak, ha beleolvasunk a cikkbe:

„Az VIII. kerületi Auróra már több éve a budapesti liberálisok egyik főhadiszállása. A hely programkínálata kiváló: nappal feminista, gender és egyéb emelkedett workshopok, éjszaka pedig féktelen mulatozás várja az odatévedőket. Aki szerencsés, az még Gulyás Mártonnal is összefuthat. A provokátor legutóbb is az Aurórában tartotta szabadulási buliját Juhász Péterrel (…) Amúgy minden rosszindulat nélkül ajánljuk mindenkinek az Auróra utcában található szórakozóhelyet. Végre egy hely, ami annyira liberális, hogy még Gyurcsány Ferencet sem engedik be (legalábbis egy workshop alkalmával nem voltak hajlandóak fogadni a Ferit). Így a helyet akár Gyurcsány-mentes övezetnek is lehetne nyilvánítani. Még több ilyet!”

Mi az alaptörténet? Egy szórakozóhelyen razziát tartott a rendőrség és néhány embernél kábítószer-gyanús maradványokat találtak. Hogy hogyan jönnek ehhez a liberálisok, feministák, mi köze ehhez a gendernek, Gulyás Mártonnak, Juhász Péternek és Gyurcsány Ferencnek? Pontosan semmi. Viszont a költőt azért fizetjük – ha nem is önkéntes alapon -, hogy bármilyen hírbe belemossa ezeket a neveket és jelzőket. Ugyanis a korlátozott képességű híveknek folyamatosan megerősítésre van szükségük, hogy a liberálisok, feministák, genderek (mindegy, hogy egyik kifejezést sem értik), Gulyás Mártonok, Juhász Péterek és Gyurcsány Ferencek narkós bűnözők.

Valószínűleg magasabb lett volna a flekk tarifája, ha sikerül beleépíteni Soros Györgyöt és a migránsokat, valamint Brüsszelt, de az talán még a keményen és okkal hülyének nézett kisembernek is szemet szúrhatott volna.

De itt még nincs vége a történetnek, mert most jön a liberálisos-genderes-kenderes svédcsavar. Az Auróra közleményt adott ki az esettel kapcsolatban. Ímhol:

A közlemény szerint speciel aznap este Zengető fesztivál volt, amelyen az esemény szervezői beszélgetéseken, workshopokon dolgozták fel a kender, mint haszonnövény régi magyar hétköznapi használatát, illetve mai felhasználási lehetőségeit a fenntarthatóság jegyében (pl.:textil, kenderbeton). A rendőrség pedig nagy erőkkel lefoglalta a kendert.

Nem azt mondom és a közlemény sem azt állítja, hogy nem volt, vagy nem lehetett néhány embernél tiltott szer. Mint ahogy nagy valószínűséggel bármely szabadon választott szórakozóhely vendégeinél is találnának, ha váratlanul lerohannák a helyet. Még a nemzeti-kresztény-konzervatív-fallokrata-heteroszexuális-büszkemagyroknál is.

Na de nem gáz ez? Mármint hogy lerohanta a rendőrség és a társszervek (komolyan elő volt nyilván készítve az akció) a kenderkötelet és a zsákokat, a pártmédia meg ennek örömére libsizik egy kört? Mert szerintem gáz. Nagyon is az. Már amennyiben nem az ellenzék (és mindenki ellenzék, aki nem fideszes), kimondottan a civil szervezetek és általában a civilek lejáratása és megfélemlítése a cél. Pedig de, az a cél.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.