Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Vendég: Áder János! Vádollak téged

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lehet, azt fogod mondani eme szösszenet elolvasása után, hogy na, ez se normális, irkál mindenfélét, összekeveri a szezont a fazonnal. Én ezt vállalom, és el is fogadom, ha te máshogy gondolod. Ettől még én így érzem, látom!

Mi az élet értelme?

Föltetted magadnak már ezt a kérdést?
Komolyan elgondolkodtál valaha ezen a kérdésen? Kerested rá a te válaszod?

Nekem sok minden eszembe jutott, amikor kerestem a válaszomat, de végül erre a következtetésre jutottam: szerintem az élet értelme maga a létezés.

Persze ebbe a létezésbe sok minden belefér. Például megtapasztalni a lehetőségeidet, kudarcaidat, eredményeidet, sikereidet, a boldogságot, és a bánatot is.
De a létezést nem így gondolom most.

Létezni, azaz megélni mindazt amit felsoroltam, de közben valami maradandót alkotni az utókor számára, hogy legyen értelme a létezésemnek. Hagyjak valami lenyomatot magamból az univerzumban, emlékezzenek rám.

Ennek két útja lehetséges.

– A gyermek! Ő a te biológiai lenyomatod. Amikor megfogan, magában hordozza 23 kromoszómádat, és a továbbiakban örökkön-örökké tovább örökíti azt a DNS-ben, ameddig világ a világ. Ha nagyon durva idézetet szeretnék idetenni, akkor azt írnám: „alkossunk embert a képmásunkra, hozzánk hasonlóvá!” (1 Mózes 1:26) Mondta ezt Isten, de ettől még gyermekeinknek mi vagyunk a teremtői!

– Az alkotás! Vannak szerencsések, akik tudásuk, pozíciójuk, szerencséjük folytán lehetőséget kapjanak az élettől arra, hogy valami maradandót alkossanak, és ezzel beírhassák magukat az utókor könyveibe. Persze az azért nem elhanyagolható, hogy pozitív, avagy negatív tetteik miatt válnak halhatatlanokká.

Hosszúra nyúlt bevezető után most meg is érkeztem a mondandóm lényegéhez. Itt van ez az ember, akinek lehetősége lenne valami jót tenni. Kiállni azért, amit – hiszem – legbelül érez. Azért, amit ő is megkapott anno és ezáltal lehet abban a pozícióban, ahol most van és dönthetne helyesen. Helyesen, mert a jövő nemzedékeinek a túléléshez szükségük van a tudásra. Létezésük alapfeltétele a fejlődő világba való beilleszkedés, a változásokhoz való gyors alkalmazkodás. Tehát mind a saját (rossz döntés), mind a gyermekei/gyermekek (kevesebb utód születik, mert nincs lehetőség a kitörésre a mindennapokból) életének értelmét csorbítja az, aki a rossz, helytelen döntést hoz!

Áder Jánosról beszélek. Ott van/volt a lehetőség a kezében, de ő holmi jogi magyarázat möge bújva, jogszerűségre hivatkozva, sorban írja alá az oktatás csorbítására vonatkozó törvényeket.

„… köztársasági elnökként különösen fontosnak tartom a felnövekvő nemzedékek érdekeinek képviseletét és jogainak érvényesítését, ezért a törvény kihirdetése előtt a lehető legkörültekintőbben vizsgáltam azt a kérdést, hogy az új szabályozásnak van-e bármilyen hátrányos hatása az érintett gyermekekre.” (Taigetosz törvény elfogadásának indoklása)

Ugyanez volt a magyarázat a lex CEU aláírásakor is. Miközben ez egy morális kérdés, és nem egy jogi állásfoglalás! (Túl azon, hogy hazugság, hiszen már hogy a fenébe ne lenne hátrányos hatása az érintett gyerekekre?!)

Nem érdekelte a nemzetközi tiltakozás, nem érdekelte, hogy tízezrek vonultak az utcára, hogy ráragasztották a bajszos szar jelzőt, ő ratifikálja a rombolást, mert pártja ezt várja el tőle! Csak költői kérdésként teszem fel, ha a sarkára állt volna és visszadobja a törvényt, akkor is utcára vonultak volna azok, akik szeretnék ezeket a törvényeket elfogadni? Szerintem nem, mert valójában nincs is olyan szülő, aki ezeket a szégyentörvényeket a saját gyermeke kárára szeretné, ha beiktatnák.

Tehát miközben „azé a világ aki teleszüli!” hirdeti a Fidesz „rettentő okos, bagolyügyi” alelnöke, nyugodtan kijavíthatjuk úgy a mondatot: azé a világ, aki teleszüli és képes tudatlan embereket uralni! Ehhez járul hozzá Jánosunk copy space aláíróként.

Felsőoktatási törvény, gimnáziumok bezárása, Taigetosz törvény. Mind a nép elbutítását szolgája és csorbítja az élet értelmét a jövő nemzedékeinek számára, avagy el is veszi az emiatt meg nem születettektől!

Tehát Áder (bajszos szar) János!

Vádollak téged!

Vádollak, mert abban a szerencsés és kiválasztott helyzetben vagy, hogy lehetőséged lenne értelmet adni saját életednek, hogy ne csak a genetikád örökítsd, hanem maradandót tegyél le a közélet és a politika asztalára. Hogy úgy emlékezzen rád az utókor, mint egy egyenes, az emberi értékekért és igazságosságért kiálló, nagyformátumú politikusra.

Vádollak, hogy elveszed döntéseiddel mások életének értelmét! Elveszed a kedvét és a lehetőségét a gyerekvállalásnak, és a már megszületett, avagy megszületendő gyermekek kiemelkedő tudásának és alkotásának lehetőségét is!

Csak remélem, hogy a te életed értelmei, azaz a gyermekeid, unokáid akárhány év múlva nem szemlesütve mutatkoznak majd be, mert szégyellik a vezetéknevüket, és ahol csak lehet letagadják, hogy bármiféle rokoni viszonyban lennének a volt köztársasági elnökkel, Áder Jánossal alias bajszos szarral!

Szerző: V. Z.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!