Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Remélem, finom volt a szájbatekert ünnepi vacsora

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A helyzet a következő:

2017. június 9-én, pénteken Áder Bajszos János, államelnöknek csúfolt fideszes pártkatona aláírta a lex Taigetosz néven elhíresült, egyebek mellett a tanulási, magatartási, beilleszkedési nehézségekkel küzdő gyerekek életét megnyomorító törvénymódosítást. Ezt:

Hogy Sajátláb Svájcban tanulhasson, a te kölyköd meg trágyát lapátoljon élete végéig Mészáros földbirtokán

2017. június 9-én, pénteken Áder Bajszos János, államelnöknek csúfolt fideszes pártkatona és kedves neje, Herczegh Anita tiszteletvacsorán látta vendégül a 80. születésnapját ünneplő ’56-os halálraítéltet, Wittner Máriát, a Fidesz egykori parlamenti képviselőjét és az UFÓ Magazin lelkes olvasóját.

Bajszos János köztársasági elnök tiszteletvacsorán látja vendégül Wittner Máriát, a tükörben befigyel egy ünnepi kockásingbe bújt operatőr (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Bajszos János köztársasági elnök tiszteletvacsorán látja vendégül Wittner Máriát, a tükörben befigyel egy ünnepi kockásingbe bújt operatőr (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Tudom, hogy ez csupán egy ártatlan és teljesen véletlen egybeesés, ami szóra sem érdemes, de azért én most kivételesen szóra méltatom. Akkor is, ha teljesen világos volt már tegnapelőtt is: az immár második mandátumát töltő, a Donald Trump által felrúgott klímaegyezmény és a magyar közbeszéd állítólagos lezüllése okán (amelynek szóvá tételekor nem kívánta ő közjogi méltatlansága porciózni a kormány- és az ellenzéki pártok felelősséget, pedig kurva jó lett volna egyszer a büdös életben kiegyenesíteni azt a hajlott gerincet) szemet forgató aláíróberendezéstől nincs mit várni.

A maga szánalmas kiszámíthatóságával együtt szégyen ez az ember, és ahogy elnéztem a 80 éves Wittner Mária társaságában készült fotókat, a közoktatás újabb gyomorszájon rúgása, az oktatási rendszer legkiszolgáltatottabbjainak falhoz állítása fölött érzett dühömet nem tudnám véka alá rejteni, akkor se ha akarnám.

Anélkül, hogy elvitatnám Wittner Mária ’56-os forradalomban játszott szabadságharcos szerepét, anélkül, hogy megkérdőjelezném a hosszú börtönévek sérelmeit és szenvedéseit, annak a fröcsögő, átkozódó gyűlöletnek, amivel ez a feneketlenül ostoba, mártíromságát maga előtt pajzsként toló, abból évtizedek óta jól megélő forradalmár a közéletet mérgezi, annak baszottul nem lenne keresnivalója a Sándor-palota ünnepi vacsorája körül. Nem hogy tiszteletet nem érdemel, semmit nem érdemel.

 

Persze ennek az állításnak akkor lenne értelme, ha Áder Bajszos János legalább öt percre azt szimbolizálná és fejezné ki, amit egy államelnöknek feladata megtestesíteni. Akkor sem tudnék jó pofát vágni ehhez a groteszk műsorhoz, ha Wittnerről nem tudnám, hogy a Magyar Gárda zászlóanyja (vagy mije), hogy több ízben nyíltan adott hangot fasiszta nézeteinek, hogy megszólalásaiban mindenkit válogatás nélkül mocskolt és rugdosott, aki nem feltétlen, gondolkodásra képtelen (az ő esetében ez a tanulatlan suttyóság egyenes következménye) rajongója a Fidesznek. Ez itt majdnem olyan visszataszító és gusztustalan, mint amikor Balog Zoltán félresikerült lelkész és semmihez nem értő politikus kaviárba fulladt luxusvacsorával szúrta ki az éhező gyerekek szemét.

Undorító ez az egész kép: ahogy az államelnöki tisztségre totálisan alkalmatlan, mechanikus aláírógépezet Wittner Mária születése napján, a propagandamédia jelenlétében tiszteleg a 80 éves véresszájú mártír előtt, miközben minden idők egyik leggennyesebb törvényének aláírását azzal indokolja, hogy

köztársasági elnökként különösen fontosnak tartja a felnövekvő nemzedékek érdekeinek képviseletét és jogainak érvényesítését, ezért a törvény kihirdetése előtt a lehető legkörültekintőbben vizsgálta azt a kérdést, hogy az új szabályozásnak van-e bármilyen hátrányos hatása az érintett gyermekekre.

Hogy van pofája olyan szakmai szervezetek mögé bújni, és a törvény kidolgozásában hivatkozási alapként emlegetni, amelyeknek egy része bizonyítottan fenntartásait fejezte ki a tervezett geciséggel szemben? Annak kellene teli tüdőből örülni, hogy egy kibaszott törvénynek nincs hátrányos hatása? Nem azért kellene törvényeket hozni, hogy javítsunk a fennálló állapotokon? De itt az sem igaz, hogy nem lesz rosszabb. Itt elvesznek egy felzárkózási lehetőséget a tanulási nehézségekkel küzdő diákoktól, és nem adnak helyette semmit, és jó eséllyel kiszórják őket 16 évesen az oktatási rendszerből. Pedig ők tanulnának. Nem alapfokon, mint Wittner Mária, de nehézségekbe ütköznek.

Majd most megoldják Wittner Mária forradalmár elvtársai a sötétségben, hogy ha egy mód van rá, ne sikerüljön nekik. Mert akkor lehet belőlük ilyen eszelős, kiállhatatlan, fanatizálható, feneketlen ostoba jövő nemzedéket nevelni, a munkaalapú átverés társadalmának legnagyobb dicsőségére. Attól, hogy nem alkotmányellenes valami, te bajszos gerinccsökevény, még lehet nyugodtan bűncselekmény szintű aljasság jobb sorsra érdemes gyerekek ezrei számára.

Azért remélem a szájbatekert ünnepi vacsora finom volt, a fotó tanúsága szerint – látom – sikerült jól kinyalni a tányért. Szar ország az, ahol a lánctalpas náci-fasiszta eszmék terjesztőinek, a síkbutaságukat esetlen arroganciával palástolni próbáló 80 éves Wittner Máriáknak jár az ünnepi vacsora (máskor III/II-es ügynököknek járt az előléptetés), de ahol az ország jövője szempontjából megkerülhetetlen fiatalokba közönséges bajszos végrehajtók törlik bele a lábukat.

Úgyhogy még egyszer remélem, minden falat jól esett és jó helyre ment! Az ilyen agresszív, kártékony Wittner Máriák elégedettsége nekünk minden pénzt és erőfeszítést megér. Áder Bajszos Jánosnak pedig még úgy is jut hely a történelem szemétdombján, hogy meglehetősen nagy a túljelentkezés.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!