Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Viktor önmagát rúgta seggbe, valami ismeretlen okból

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lassan el fogunk jutni arra a pontra, amikor az ország népe egymás vállára borulva, mintegy nemzeti siratókórussá összeállva fogja zajos együttérzéséről biztosítani Rogán Antalt.

Mert már megmondta drágajó miniszterelnök úr is a Parlamentben, hogy csak bántják a Tónit, de valójában nem is a Tónit akarják bántani, hanem őt, Orbán Viktort támadják ezen a szentéletű emberen keresztül, ezért ő megvédi, ha mindenki a feje tetejére áll és Farkas Flóriánok hullanak az égből, akkor is.

Most pedig azt mondta Csetényi Csaba, ennek a minden irányból támadott szeplőtelen feltalálózseninek a szomszédja, hogy őt most azért bántják, hogy az Rogánnak fájjon. A bántás abban áll, hogy Csetényi, aki eddig iszonyatos összegeket kaszált a kormányzati reklámokon, hirtelenváratlanul sokkal kevesebb megbízáshoz jutott, mint eddig. ITT egy jó kis interjú vele, aki pontosan érti, mit szeretne mondani Csetényi, akinek Rogán a szomszédja (mert ez is fokmérője a bántásnak, ugyanis aki azt írja, hogy Csetényi Rogán szomszédja és nem pedig azt, hogy Rogán Csetényi szomszédja, az is rosszindulatú), az feltétlenül mesélje el nekem is.

De maradjunk a forró csapáson, mert aztán elveszítem a fonalat és kereshetem, mint szegény nagyapám a feje búbjára tolt olvasószemüveget. Tehát Rogánt úgy akarja bántani az ellenség, hogy Csetényi sokkal kevesebb kormánymegbízást kap, hogy közpénzből reklámozza a Fideszt.

Ezzel nekem csak annyi a gondom, hogy ugye ezt a közpénzt, illetve megbízást nem az MSZP adja, de még csak nem is a DK, hanem maga a kormány, amely kormány azonos a Fideszzel, tehát lényegében Orbán Viktorral. Ezen a nyomvonalon haladva – igény esetén meghosszabbítva Lovasberényig, majd pedig Bicskéig, természetesen Mészáros Lölö valamelyik cégének közreműködésével – az van, hogy Orbán Viktor nem ad annyi megbízást Csetényi Csabának azért, hogy ez Rogán Antalnak rossz legyen, ellenben amikor Rogán Antalt bántja valaki, akkor az a valaki lényegében Orbán Viktornak akar rosszat.

Levezetem: Orbán Viktor önmagát rúgta seggbe, valami ismeretlen okból. Amennyiben helyes az okfejtésem, akkor Orbán Viktor alighanem mazochista lehet, ami mondjuk az ő baja, nem az enyém.

Már csak azon kell erősen elgondolkodni, hogy lehetséges-e az, hogy Orbán Viktor lényegében nagyon szeretne egyszerű életet élni, melósként (vagy ügyvédként) dolgozni, tömegközlekedés igénybevételével helyet változtatni, állami suliba járatni a gyerekeit – szurkolva, hogy meglegyen a szükséges pontszám, különben diákhitel és családi csőd, vagy szakmunkásképző közül lehet választani – és esténként a család leharcolt számítógépén tájékozódni a világ dolgairól. De, mivel ő alapjában egy önkínzó alkat, inkább kiteszi magát azoknak a szörnyűségeknek, amelyeket a korlátlan hatalom (igaz, ez csak országon belül érvényes), a família különféle vállalkozásainak és a szomszédnak felvirágoztatása okoz az ő érzékeny lelkében.

Még az is lehetséges, hogy kifejezetten gyűlöli a focit és ezért kell mindenhová szájbatekert stadionokat építeni, hogy bármerre is jár, szenvedjen. Sőt, ezért rakatott mindjárt a kertje végébe is egy ilyen objektumot, hogy nehogy véget érjenek a gyötrelmei abban a percben, amikor már nem ő lesz végre a miniszterelnök és vissza kell cuccolnia Felcsútra.

Remélem, hamarosan megtudjuk a választ az engem feszegető kérdésekre.adomany-1