Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ahol a jó édesanyjukat is túlárazva adnák el, ha lenne, aki megvegye őket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

– Azt harsogja két melldöngetés között a Fidesz, hogy üdvözlik ők a Kúria ítéletét, mert a bűnözőknek a börtönben a helye. Gyurcsány és a szocialisták követték el minden idők legkorruptabb kormányzását, lopták a nemzeti vagyont és visszaéltek hatalmukkal. Ezt a mai sukorói jogerős ítélet is bizonyítja.

 

– Azt mondta Juhász Péter tegnap, hogy a magyar bíróság jogerős ítélete szerint Rogán Antalt lehet bűnözőnek nevezni.

– Azt olvasom ma, hogy a Fővárosi Törvényszék elsőfokon úgy döntött, hogy lehet azt mondani, hogy a Fidesz-kormány az adófizetőktől ellopott pénzből tart fenn szennylapokat és kanálisokat médiorgánumokat, köztük a Magyar Időket is.

– Megerősített együttműködés keretében húsz uniós tagállam létrehozza az európai ügyészi hivatalt. Ebben az együttműködésben természetesen Magyarország nem kíván részt venni. Igen, arról a Fidesz-KDNP által kormányzott Magyarországról beszélünk, ahol a legtöbb EU-támogatást csalták el uniós viszonylatban, és ahol Polt Péternek hívják a legfőbb ügyészt. Ha minden igaz, és remélem minden igaz lesz, a jövőben az európai ügyészséghez való csatlakozáshoz köthetik az EU-s források kifizetését. Addig is és állandóan is: nekünk a pénz kell, az ügyészséget tartsák meg maguknak. Van nekünk olyan világszínvonalú ügyészségünk, hogy Tarsolycsaba adja a másikat.

No, akkor rakjuk össze szépen a kockákat, ha már ekkora nagy egyetértés alakult ki közöttem meg a Fidesz között abban, hogy bűnözőknek (szevasz, Rogán!) hol a helyük. Valami egészen módfelett szórakoztató lenne, hacsak nem volna dühítő ez az izzadságszagú kapaszkodás minden idők legkorruptabb Gyurcsány-kormányzásába. Egy olyan állampárt részéről, amelynek berkeiben a miniszterelnököt egy darab strómanja (az összes többi enyves kezű erkölcsi hulladékot most ne soroljuk fel) egyetlen év alatt 100 milliárd = 100 000 millió forinttal zsírosodott. Arról nem is beszélve, hogy a szekta boldogan olvashatja tovább a lopott pénzből működő Magyar Idők Rogán Antal bűnözőről szóló cikkeit.

Ebben a normális és egészséges országban, ahol nyolcadik éve ugyanaz a párt(szövetség) uralkodik, ahol a kétharmad birtokában mindent átírtak, eltöröltek, kiürítettek, feltöltöttek, elfoglaltak, eladtak, megvettek, elloptak, kinyírtak, felépítettek, eltapostak, életbe léptettek, áthúztak, megsemmisítettek, kitömtek, átalakítottak, kiraboltak, államosítottak, magánosítottak, ahol minden demokratikus fék és egyensúly megsemmisült, ahol európai listavezetők vagyunk a mindenki másénak az ellopásában, ahol soha egyetlen narancsszínű, büdöstalpú rablógazember haja szála nem görbült a gigantikus bűncselekmény-gyanús ügyletek nyomán, ahol soha nem indult egyetlen eljárás sem a Fidesz nagyipari harácsolói ellen, ahol a jó édesanyjukat is túlárazva adnák el az elvtársak, ha lenne, aki megvegye őket, azon hörögnek, hogy egy igen visszás, sok sebből vérző ügyben jól időzített ítélet született.

Annak kéne örüljünk mi most fideszül, hogy egy olyan ügyben – aminek az a lényege, hogy a két elítélt 1,2 milliárddal meg akarta károsítani a magyar államot, de nem sikerült – hosszú idő után végre született egy szájbakúrt ítélet. Én vagyok az utolsó, aki azt szeretné, hogy nagypályás bűnözők szabadlábon garázdálkodjanak fel-alá, de arról kurvára nem szól a fáma, hogy Polt Péter politikai irányított szolga ügyészsége jelölte ki az eljáró bírót; hogy a bíróság a védelem indítványait vagy el sem bírálta, vagy indoklás nélkül utasította el; hogy a bíróság a védelem által felkért igazságügyi szakértőt meg sem hallgatta; hogy a bíróság tucatnyi olyan tanú vallomását vette figyelembe, akiket csak az ügyészség kérdezhetett, a védelem nem; hogy az első fokú ítéletben a bíróság a tanúk vallomásait több esetben meghamisította; hogy a tárgyaláson történteket megmásította; hogy olyan „tanúk” „vallomására” hivatkozik, akiket ki sem hallgatott; hogy úgy hallgatott ki tanút, hogy sem a vádlottak, sem védőik nem voltak jelen, stb.

Nos, ha a Sukoró-ügy főszereplői bűnöztek, akkor börtönben a helyük. De azért kérdezem én, hogy hol vannak az elmúlt nyolc év utáni elmúlt nyolc év néven nevezhető bűnözőinek ítéletei?

Hogy a fenébe lehet az, hogy ebben a tetves Illiberáliában még mindig csak ott tartunk, hogy Rogán lehet annak nevezni, ami, de Polt elsikálóelvtársat ez még egyetlen egyszer sem izgatta fel annyira, hogy a munkáját végezze és vádat emeljen?

Hogy lehet, hogy Farkas Flórián még mindig szabadlábon kerüli a nyilvánosságot?

Hogy lehet, hogy ha 1,2 milliárd forintot és mintegy 250 hektár körüli területet érintő simliskedésért – közel 10 év és rengeteg mismásolás után börtön jár -, Farkas félanalfabéta köztörvényes Flórián 1,6 milliárdos sikkasztásáért bizalom és hátbaveregetés jár?

Mennyire kell aljadéknak lenni ahhoz, hogy a nemzeti vagyon ellopásával és hatalommal való visszaéléssel hergeljék az agyhalállal küzdő híveiket, miközben Matolcsy 260 milliárd forintot fosztott meg a közpénzjellegétől, miközben a négyosztályos disznószerelő nevén van a fél ország, miközben Rogán letelepedési kötvényenként árulja a hazát, miután a belvárosi közvagyont elkártyázta, miközben a vizes világbajnokság már a tízszeresére drágult az istenverte, feneketlen étvágyuk miatt?

Meddig lehet azzal butítani az embereket ekkora nagy büdös pofával, hogy amit Gyurcsány nem lopott el, az hazaárulás, amit a Fidesz maffia lop el az nemzeti érdek?

Meddig lehet azt hányni az emberek arcába, hogy ha tudomásuk van bűncselekmény elkövetéséről, tegyenek feljelentést? Hova és kinek, seggfejek? Polt Péternél, aki azért legfőbb ügyész, hogy Orbán élete végéig hatalomban maradjon és soha ne kelljen elszámolnia azzal, hogy mennyi közpénzt magánosított a nemzeti érdekre és a szuverenitásra hivatkozva?

Miért nem kell nekünk európai ügyészség, ha egyszer evidencia, hogy itt senki más nem lopott, csak Gyurcsány? Hát itt lenne a soha vissza nem térő alkalom, hogy bebizonyítsátok, Magyarországon tisztesség van és becsület, itt nincs az a vizsgálat, ami akár egyetlen büdös fillért ellopását bizonyíthatná.

Hülye vicc volt, ja. Majd jön a hányásszagú duma, hogy nehogy már a Soros által irányított európai ügyészség mondja meg nekünk, ki a korrupt. Tekintve, hogy Polt betonba van öntve, egy európai korrupció ellenes ügyészség csodákra lenne képes ahhoz képest, amit itt elsikáltak az elmúlt években. Nem véletlenül maradunk ki a nemzeti szuverenitásunkra hivatkozva. Kár, hogy a gyurcsányozó polgár még mindig nem érti, hogy a lopás, rablás, harácsolás szuverenitása ez. Amibe a nemzet döglik bele. Azokkal együtt, akik még mindig úgy hiszik, velük majd kegyes lesz a sors. Hát nem.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.