Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A kormány életveszélyes hazugsága

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor egymaga körbelovagolja az országot és megvédi a híveit. Ez biztos, mert a bilihordozói ezt mondják. Az isten háta mögött élő híveit, akik soha életükben nem láttak – és remélhetőleg, de valószínűleg is – soha nem is fognak látni sem menekültet, sem migránst, sem terroristát.

A menekültválság, a migráció és a terrortámadások a kormány politikai eszközévé lettek. Valószínűleg már az első pillanatban felismerték a stratégák, hogy erre fel lehet építeni a választási kampányt és ezt is teszik. A saját hatalmukat betonozzák be teljes erővel, miközben hatékonyan keltik a gyűlöletet. Nem, nem a terroristák ellen, hanem az országban élő, de nem kormánypárti szavazók ellen. A saját polgáraik, tulajdon honfitársaik ellen. A kormánynak nem ellensége a terrorizmus, hanem a legfőbb szövetségese a hatalomért és korlátlan húsosfazékért (valamint a törvények felett állásért, a mentelmi jogért, a legfőbb ügyész kinevezéséért, a mindent-megúszásért, a büntetlenségért) folytatott szakadatlan harcban.

A kormány a propagandagépezetét nem arra használja, hogy az állampolgárait felkészítse egy esetleges támadásra, annak megelőzésére, hanem arra, hogy vélt, vagy valós politikai ellenfeleit lejárassa, a nem rájuk szavazók ellen olyan általános gyűlöletet keltsen, hogy azok vagy elmenjenek ebből az országból, vagy legalább befogják a szájukat, mert féltik a családjukat, az egzisztenciájukat. A kormány propagandistái teszik a dolgukat. Jó pénzért.

Szóval képzeletben ott járunk a Keleti pályaudvaron és elnézegetjük, ahogyan a bevándorlókat mindenféle emberi jogisták, megkeseredett kékharisnyák, dühös pártaktivisták, nagypofájú prolik és a végsőkig elszánt romkocsma lakók simogatják. Mert a bevándorló szép. És a bevándorlónak jogai vannak, valamint méltósága. Nem beszélve arról, hogy éhes szegényke, a bankkártyáját mégsem használhatja, hosszú még az út a szabadság földjére (…) Magyarországon ma csak és kizárólag azért nem robbantanak nyilvános helyeken szélsőségesen iszlamista elmebetegek, mert a magyar kormány felépítette a határkerítést, és vaskézzel távol tartja az országtól a hordát.”(888.hu)

Ezek vagyunk mi. Mindannyian, akik nem a Fideszre szavazunk, akik rámutatunk a hazugságaikra, akik tiltakozunk a korrupcióra és hazugságokra épített, maffiamódszerekkel működtetett üzleti vállalkozásuk ellen. Mindenki, aki ír, beszél disznóságaikról, aki meg meri kérdezni, hogy hová tűnt az a mérhetetlenül sok pénz, az emberi jogista, megkeseredett kékharisnya, dühös pártaktivista, nagypofájú proli és a végsőkig elszánt romkocsma lakó.

A cikk (minden egyes médiaprostituált ugyanezt csinálja) lényege a vélt, vagy valós politikai ellenfelek lejáratása:

„Nekik üzente roppant taktikusan Botka László, hogy ő majd elbontja a kerítést. Nekik üzent Gyurcsány Ferenc, hogy ő bizony befogadná a villájába az összes szírt, ha tehetné. És nekik üzente Vona Gábor, hogy a muszlim emberek tisztességesek, rendesen dolgoznak, néppárti szemmel nézve is nagyon cukik.

A kormány és a közpénzeket zabáló propagandisták ellenségei nem a migránsok és nem a terroristák. Ők csak eszközök. Aki ezt nem látja, nem érti, az vak és hülye.

De miközben a Fidesz és a Fidesz győzelmében érdekelt megélhetésiek teljes erőből ütik a saját honfitársaikat és azt hazudják tele pofával, hogy a kerítés és Vaskezű Viktor védte meg az országot, ez hazugság, mégpedig életveszélyes hazugság. Nógrádival, Bakondival, Földivel és a kommandósat játszó Hajdúval együtt is az.

Sem a Fidesz, sem a kerítés nem véd meg senkit semmitől. A vidéki lakosság nem azért nem esett áldozatul a terroristáknak, mert annyira meg van védve, hanem azért, mert Magyarország mindezidáig nem volt célpont, a 320 főt számláló zsákfalu meg várhatóan nem is lesz soha.

Magyarország eddig nem volt célpont, de ez a helyzet változni látszik. És a kormány látható módon tesz az egyre reálisabb veszélyre, mert el van foglalva a saját hatalmának védelmével és ahogy eddig, ezután sem szempont az ország valódi megóvása. Pedig van olyan szakértő, aki nem politikai, hanem nemzetvédelmi megfontolásokból kezdett el ordítani, de ezt nem fogjuk látni óriásplakátokon, sem kormányzati intézkedésekben, sem a lehulló morzsákból jól éldegélő prostik portáljain, pedig látnunk kellene.

Nem tudom, mi fog megvalósulni Tarjányi javaslataiból. Félek, hogy legfeljebb annyi – ha egyáltalán – amennyi a kormány közvetlen érdekeit szolgálja, amennyi az ellenzék lejáratásához, felmorzsolásához elegendő. Ha Magyarországon terrortámadás történik – ne legyen úgy – akkor lehetséges, hogy ebből újabb politikai hasznot remél a kormány. Ez vagy így lesz, vagy éppen abba fognak belebukni, amitől most a megváltást remélik. Nem lehet tudni előre. De azt lehet tudni, hogy az ország egyre nagyobb veszélyben van és ettől a veszélytől nem fog senkit sem megóvni semennyi reklám, hirdetés, óriásplakát, lejárató cikk, karaktergyilkosság, választási propaganda. És ezért nem Vona, Gyurcsány, Botka, a liberálisok, az ellenzék, az újságírók lesznek a felelősek, hanem a kormány.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.