Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ilyen hazug, nemzetellenes, tetűláda kormánya még nem volt ennek a szerencsétlen, összeérő talpából halszagot árasztó országnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nemzeti összetartozás, az van. A Fidesz összetartozik azokkal, akik szolgálják a kormányt, a nemzet pedig tartozik. A bankoknak, a letelepedési-kötvényeket megvásárló migránsoknak, az állampapírt vásárlóknak, a Paks2 hitelezőinek, ha megvalósul a kínai vasútfejlesztés, akkor a kínaiaknak is.

Nemzeti összetartozás van, ezért havonta 1,5-2 milliárd forintnyi nyugdíjat fizetünk ki olyan embereknek, akik soha, egyetlen egy percig sem dolgoztak és adóztak Magyarországon. A volt Szovjetunióval kötött megállapodást nem mondta fel a magyar kormány, hanem megerősítette. A nemzeti összetartozás jegyében rengeteg idős embernek nincs, vagy az éhenhaláshoz is kevés a nyugdíja (ez a szám bőven növekedni fog, amikor a minimálbéresek és közmunkások elérik a nyugdíjkorhatárt), a volt Szovjetunióból magyarországi lakcímre bejelentkezett nyugdíjasok pedig vidáman elvannak, és még az ukrán/orosz államkassza is jól jár, mert bár oda fizették az adókat, járulékokat, de – miután a magyar nyugdíj feltétele, hogy az illető lemond az orosz/ukrán nyugdíjáról – visszafizetni azt nem kell számukra.

Amikor az ukrán nyugdíjas segge kilóg a magyar nyugdíjas lyukas gatyájából

A nemzeti összetartásért és a magyarság megmaradásáért nemzeti fejlesztési programot indítottunk, támogatjuk a külhoni vállalkozásokat, az ifjúsági közösségeket, a pedagógusokat, a színházakat.

Ezt mondta Kósa Lajos és én egészen meg vagyok rendülve ettől a feneketlen jóságtól. Azt sajnos elfelejtette megemlíteni Laller, hogy közben a nemzeti összetartozás jegyében a magyar kormány gyakorlatilag megharmadolta a megváltozott munkaképességűek fizetését. Arról sem mesélt a nagyszerű politikus, hogy hány beteg, sérült, rokkant ember menekült öngyilkosságba azért, mert megvonták, vagy brutálisan csökkentették a járandóságát és képtelen volt fenntartani magát segítség nélkül. És vagy nem volt olyan hozzátartozója, aki segíteni tudott, vagy nem akart ilyen terhet rakni a családja vállára. Akik nem ezt az utat választották – szerencsére ők vannak többen – azok az életükért küzdenek az év minden napján.

Azt is elfelejtette elmondani a kormány, hogy a nagy nemzeti összetartás jegyében számtalan sérült, beteg embert dobott vissza a munkaerőpiacra (mert teljesen elvették az ellátást, így kénytelenek a munkaügyi központokban regisztrálni, miközben még csak közmunkára sem alkalmasak fizikailag), mert így a szánalmasan alacsony rokkantellátás helyett csak a 22 800 forintos álláskeresésit kell nekik fizetni, de új fejlemény, hogy innen is ki akarják söpörni őket, hogy még a 22 800 forintot se kelljen fizetni.

Nemzeti összetartozásilag arról sem sok szó esett, hogy az egyházi fenntartású iskoláknak háromszor annyi pénzt ad a nemzeti kormány, mint az állami fenntartásúaknak. Azt sem mondták ők, hogy jövőre tovább csökkenti az állami fenntartású iskoláknak járó támogatást, miközben már így is napi rutin, hogy nincs kréta, nincs fűtés és a gyerekek fejére szakad a vakolat, mert nincs pénz felújításra, ám a szülők nyugodtan megvehetik a táblát, a padokat és a vécékagylót.

Balog miniszter majd karácsonykor megint meghív néhány nyomorultat valami luxusétterembe, hogy zabáljanak egy kis lazacot

Nemzetileg nagyon összetartozó kormányunk most valamiért nem emlegette fel, hogy kiszervezik a kórházaktól a krónikus belgyógyászati és ápolási osztályokat, ezután fizetni kell az ellátásért. Ez főleg azokat az idős, önálló életvitelre nem képes embereket sújtja, akik ezeken az osztályokon – esetleg – ki tudták várni, hogy felszabaduljon egy hely valamelyik idősotthonban és bejussanak, 2-3 évnyi várakozás után.

Micsoda embertelen, magából kifordult, nyomorult kurva világ ez?

Nemzeti összetartozásék naponta vesznek el a leginkább kiszolgáltatottaktól azért, hogy a saját holdudvarukat tömhessék. Hogy mindezt elleplezzék, odadobnak némi pénzt a külhoni magyaroknak (ennek a pénznek egy töredéke jut csak el azokhoz, akik valóban hasznát vennék, a nagyobb rész a Fidesz politikai céljait szolgálja) és évente egyszer gyászba borulva ünneplik önmagukat. Összetartozásilag.

Ilyen hazug, nemzetellenes, tetűláda kormánya még nem volt ennek a szerencsétlen, összeérő talpából halszagot árasztó országnak, az biztos. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.