Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A pálya széléről hörögni, viszkető tenyérrel vicsorogni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Három elmebeteg görény négy ártatlan embert megölt az éjszaka Londonban, több tucatnyian megsérültek. Ahogy az várható volt, ahogyan az ISIS a manchesteri terrortámadás után belengette: ez csak a kezdet volt, jön a következő. A kérdés már megint nem az volt, hogy lesz-e következő, hanem hogy mikor és hol. Tessék:

 

Mindenki, aki nem romlott politikai pecsenyéjét sütögeti emberek hullája fölött, az tisztában volt/van vele, hogy az Iszlám Állam immár hosszú hónapok óta tartó visszaszorulása Irakban, Szíriában kemény nyomás alá helyezte Európát, hiszen fanatikus őrülték ilyen módon igyekeznek demonstrálni rohamosan fogyatkozó erejüket. Ez történt eddig is elsősorban azokban az európai országokban, amelyek a terrorszervezet legyőzésén munkálkodó nemzetközi katonai koalícióban részt vesznek. Ünnepek körül, választások körül és úgy általában is.

És erre jön Magyarország állandó terrorfenyegetettséggel szerencsére együtt élni egyelőre (!) nem kényszerülő kormányának gyalázatos külügyminisztere és közleményt ad ki:

A terroristák semmilyen aljasságtól nem riadnak vissza, sőt egyértelmű, hogy keresztény vallásunkat és kultúránkat is el akarják törölni a Föld felszínéről.

 

Európának végre ki kell mondania, hogy nem akarunk a terrorral együtt élni. Az Európába súlyos terrorveszélyt hozó illegális bevándorlás teljes megállítása, valamint a terrorral szembeni zéró tolerancia meghirdetése. Minden mással a saját pusztulásunkat idézzük elő.

Pofázás bele a vakvilágba, közhelyek puffogtatása és ótvar csúsztatások, hazudozások. Pengénél is élesebb kakadulogika, diplomáciai remekmű. A toporzékolás nagymesterének megint annyira futotta, amennyire egy rettegő bűnbandának, amelyik általában ilyenkor a seggét kapja elő a szája helyett: a maximumot kihozni egy olyan helyzetből, amiből maguk az érintettek soha a büdös életben nem mertek volna propagandát csinálni.

Milyen kurva érdekes, hogy a németeknek, franciáknak, spanyoloknak, belgáknak, akárcsak most a briteknek nem volt idejük sorosozni, merkelezni, migránsozni, Európát ostorozni, másokra mutogatni, jótanácsokat adni, horpadt mellett döngetni, hogy mi megmondtuk. Intézkedniük kellett, mert ez a dolguk, mert pontosan tudják, mivel állnak szemben. A brit hatóságok az első segélyhívástól számított nyolcadik percben végeztek a három fanatikus terrorista barommal.

Ha van a terrorizmusnak rohadt célja, akkor az pont az, amit ezek a Szijjártó-féle elvtelen álkeresztények művelnek/képviselnek: megosztani az embereket, uszítani az embereket, rájátszani a legsötétebb ösztöneikre, radikalizálni a meglévő indulatokat. Hullát rabolva manipulálni, ha úgy tetszik. És ez akkor is megbocsáthatatlan pusztítás lenne, ha Szijjártó Péternek bármi köze lenne a kereszténységhez, amelyet lánctalpas politikai propagandájának felbüfögése okán a szájára vesz. Akkor is az lenne, ha értelme lenne annak, amit mond.

Igen, háború zajlik világszerte, Európa-szerte, igen, a menekültválság menedzselésében számtalan hibát elkövetett Európa, amely későre bár, de összezárni látszik ebben a kérdésben. Pontosan ugyanúgy, mint a Fidesz a korrupció- és bűnözőgyanús tagjai mögött. De mekkora büdöstalpú, megélhetési bűnözőnek kell lenni ahhoz, hogy valaki egy emberek halálával járó tragédia után sürgősen kiadott közleményben azt sugallja, hogy bárki együtt szeretne élni a terrorral, hogy Európában bárhol nem lenne evidencia a terrorizmussal szembeni nulla tolerancia, mintha eddig a nagyon hülye nyugat-európaiak toleránsak lettek volna az agyatlan gyilkolászással szemben?

Nem hiszem, hogy létezik ennél nagyobb gyökérség, mint a pálya széléről hörögni és viszkető tenyérrel vicsorogni. Nem érdekel, hogy hányszor írtuk le, újra leírom: nincsen ideálisabb partnere a terrorizmusnak, mint az ilyen elvetemült Szijjártó-féle populista pattogó kecskeszarok gyülekezete, akik minden katasztrófát arra használnak fel, hogy valahonnan messziről, a kétutcás zsákfaluban eltévedni képes, magukat lábon lövő terrorelhárítóik árnyékából fröcsögjenek és bírálják azokat, akik évtizedek óta együtt élnek a terrorral. Akik már azelőtt is együtt éltek a terrorral, hogy az utóbbi évek példátlan menekültáradata Európa kapuit kezdte volna ostromolni.

terror

Elképesztően gusztustalannak tartom ezt a kereszténységgel takarózást egy olyan kormány részéről, amelynek egész politikája (a legelesettebb sajátjaik árokba rugdosásától kezdve) az állítólagos keresztényi tanítások telibehányására épül. De ha már: minimális tisztelet nélkül kérdezem Szijjártó papagájt, hogy szerinte a terroristák előzetesen meg szoktak győződni az éppen megölni szándékozott emberek vallási, nemzetiségi és egyéb hovatartozásáról, hogy biztosra menjenek? Szerinte a kereszténység megsemmisítésére irányuló harc legideálisabb helyszíne egy brit kocsma/pub/étterem, mert oda pünkösdöt ünnepelni mennek az emberek szombat este? Van ilyen marha összefüggés?

Meg úgy szokott ez lenni, hogy a muszlimoknak szólnak, hogy vigyázz, teherautó jön balról, félre kéne állni? Vagy előre bejelentik, hogy be kéne fejezni a zabálást és a hátsó ajtón eltakarodni, mert jövünk gyilkolni? Vagy a muszlimok immunisak a késszúrásra, a gumikerékre, a szögbombára és a sörétes puskára is? Ennyire kretének és kiskorúak vagyunk mind, hogy ezzel a primitív dumával lehet etetni minket, mert az egyre fáradtabb migránspropaganda felturbózásáért semmi nem drága?

Mikor lesz már az, hogy ez a korrupt balkáni bagázs nem azzal próbálkozik szavazatokat szerezni, hogy mások fájdalmából és tragédiájából építi a veszélyes csúsztatások és féligazságok tömegpszichózist generáló fekáliahegyeit, hanem saját polgárai jólétéért és biztonságáért hűti a begyét, pontosabban: pofázás helyett cselekszik? Amikor minden normális kormány azon van, hogy az ország lakóinak biztonságáért mindent megtegyen, hogy csendben, nagy dobra vert paráztató közlemények helyett végezze a dolgát, és lehetőleg más országok szolgálataival együttműködve megakadályozza az újabb és újabb (néha megakadályozhatatlannak tűnő) tragédiákat, Szijjártó vasárnap hajnalban sápítozik, óbégat és faszságokat prédikál a legprimitívebb gyűlöletbeszédekkel indomított híveinek.

Mérhetetlenül undorító ez az egész. Ahogyan az összehangolt európai terrorellenes cselekvéshez való, lehetőleg kussban történő csatlakozás helyett bűnbakokat keresnek, meg is találják őket, és bomlasztják az egyébként is vergődő Európát. Karácsonykor, pünkösdkor, télen, nyáron, éjjel és nappal. Miután százezrével szabadították a kontinensre (ellenőrizetlenül!) a bevándorlókat, miután tízezres nagyságrendben árusították ki ismeretlen hátterű, pénzes migránsoknak letelepedési kötvényenként az országot és egész Európát.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.