November 27,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vissza fogjuk sírni Kósát, Németh Szilárdot, Kövér Lászlót, de még Lázárt és Rogánt is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,200,839 forint, még hiányzik 1,799,161 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Küldött nekem a Fidelitas ajándékot, mert ilyen viszonyban vagyunk. Szép, színes izé, biztosan nem volt olcsó. Mutatom.231

Tudom, hogy nem egy fotóművészeti remek, de a telefonom ennyit tud. Meg én is. Sok újdonság nincs az üzenetkében, de kivételesen nem vágtam ki a kukába, hanem eltöprengtem rajta. Az rendben van, hogy mindkét oldalán a lapnak ócsárolnak valakit. Energiatakarékosak ők rendesen, bár elég sok fának kellett meghalnia azért, hogy megszülethessen ez a kis förtelem. Már persze, ha nem újrahasznosított klotyópapírból készült, de ilyen technikáról még nem hallottam.

Mint az olyan-amilyen fotón látható azért, az egyik oldalon Vona Gábor és Simicska Lajos menjen a francba, a másik oldalon pedig Botka László és Soros György húzzon a vérbe. Mondja ezt az a Fidelitas, amelyik soha egyetlen értelmes dolgot nem tett le az asztalra, ha csak nem nevezzük értelmesnek Vona feleségének a vegzálását, vagy azt, hogy kiáll sajtót tájékoztatni néhány kétes értelmi képességű tagjuk, akik egyrészt azt sem tudják, hogy mi a jó fenének vannak ott, azt pláne nem tudják, mit szeretnének képviselni, de két összefüggő mondatot sem tudnak összedobni négyen együtt sem.

Azon kapom magam – nem először és félek, hogy nem is utoljára, hogy megint olyanok mellé kell állnom, akik mellé amúgy nem szeretnék. Sem Botka, sem Vona, sem Soros, főleg Simicska nem lakik a szívem közepében semmilyen szempontból, de ez már minden határon túl megy.

Ha belegondolok, hogy a Fidelitas – ha minden így marad – lényegében a jövő kormányának spermáját csíráját hordozza, a jeges víz önt el. Ha ezek a tehetséges fiatalok felszopják magukat a hatalomba, vissza fogjuk sírni Kósát, Németh Szilárdot, Kövér Lászlót, de még Lázárt és Rogánt is. Ezek az ifjak mindent bevállalnak, hogy közelebb kerüljenek a céljukhoz, a húsosfazékhoz. Ahogy elnézem ezt a fecnit, de elnézhetem az eddigi produkcióikat is, nem arról van szó, hogy nincsenek elveik, hanem arról, hogy bónuszként elképesztően ostobák is. Márpedig az elvtelenség és az ostobaság szívós kitartással párosítva pusztítóbb, mint bármi más. Ennek ékes bizonyítéka ez a postaládámban landoló hulladék.

Botka csak egy újabb korrupt, adóemelő szocialista. Ez aztán jól kifejtett érv, szó se róla. Sorossal, a migránsokkal és a luxusórával együtt. A Fidesznél soha a büdös életben nem volt korruptabb és kártékonyabb kormánya ennek az országnak. A Fidesz nem csökkentett adót, csak átvariálta, sokkal kedvezőbb helyzetbe hozva azokat a jómódú elvtársait, akik közel állnak hozzájuk. Adócsökkentés Andy Vajnának volt, nekünk áfaemelés jutott. Soros György pedig a fél Fideszt taníttatta, sőt, a párt indulását is ő finanszírozta. Meg lehet neki köszönni, aztán lehet kussolni.

Simicska a Fidesz embere volt 35 éven keresztül. A Fideszért dolgozott, korrumpált, fenyegetett, sumákolt. Hogy is van ez? Annyi éven keresztül végtelenül becsületes ember volt és rohadtul nem volt baj, hogy milliárdos? Most pedig baj, mert beintett a kisvasutak urának? Tényleg ennyire hülyének kell nézni egy egész országot? Komolyan úgy lehet tenni, mintha Simicskát a Jobbik találta volna fel és nem Orbán Viktorral közösen építették volna fel a maffiát? Ne vicceljünk már!

A migránsokról csak annyit, hogy a Fidesz és külön Rogán Antal eddig a percig 13 745 migránsnak adott letelepedési engedélyt Magyarország területére és további engedélykérések vannak elbírálás alatt, ami azt jelenti, hogy közel 18 000 migránst fogadtak be Orbánék az országba. Úgyhogy a migránsok miatt sopánkodó hívek nyugodtan befejezhetik a vinnyogást, mert a saját kormányuk már több, mint tízszer annyi migránst szabadított rájuk, mint ahányat a kvótaelosztással vállalnia kellett volna az országnak. És – bár ezt konzekvensen elfelejtik elmondani a szektatagoknak – a kvóta szerint ránk eső létszámú embert nem kötelező befogadni, hanem csak elbírálni a menekültkérelmüket és vissza is lehet utasítani, ha erre ok van.

Csak ugye a migránsokkal hergelni egyrészről megéri, mert a hígagyú hívő beszopja, hogy mindenki el akarja árasztani az országot büdösmigránsokkal, csak a Fidesz nem, másrészt annyira bárgyúak, hogy közben lazán maga a kormány hoz be tízszer annyi migránst és fel se fogják. A különbség csak annyi, hogy ezeken a migránsokon valaki nagyot kaszál. Tényszerűen olyan 150-160 milliárd forintot.

Most csak azt nem tudom eldönteni, hogy a növendék-fideszesek mindezzel nincsenek tisztában, mert hülyék, vagy tisztában vannak, csak éppen hazudnak, mint az anyapártjuk, pofátlanok és éppen úgy hülyének nézik az egész országot, mint a kivénült fiatal demokraták. Bármelyikről is van szó, elég keserves jövő elé néz ez az ország, ha a kontraszelektált garnitúra tovább kontraszelektálódik. Egészen a magmáig és még azon is túl. És mindenki nyugodjon meg, ezt a hülye propagandaszennyet is mi fizetjük.

adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!