Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Aranyriherongyok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A péntek estére való különös tekintettel alámerülök a bulvármocsárba, pedig tudom, hogy Vajna Tímea dehogy és továbbra sem közszereplő és semmi köze Orbán bűnbandájához sem. Vajna Tímea nem tehet arról, hogy ilyen nagyvonalúan jó fej a magyar nép, hogy szeretve tisztelt férjeurának 5000 millió forintos osztalékot kaszinózott össze egy év alatt, ami már régen offshore számlákon pihen.

Ehhez képest tényleg picsa ez a 70-80 milliós Lamborghini, amivel a több tízmillós veszteségeket felhalmozó, önjelölt üzletasszony-fánkosné, egzotikus tájakon ingben-glóriában indokolatlanul vonagló luxusceleb csapatja Budapest belvárosában ebben a nyárba hajló, globálisan felmelegedett júniusi tavaszban. Tuti csak bérelte, mert lehet ilyet bérelni. És ráadásul szép kék (az ízlésed se kutya, Tímea), bele is tolta őkelme a pofánkba, mint ahogy mindent beletol a pofánkba, ami vele történik:

 

Tudom, hogy csak annak nincs Lamborghini Huracán Spyder típusú autója, akinek nem tetszik, vagy már lecserélte valami jobbra. De azért az mégiscsak felháborító, hogy Botka luxuskarórája többe kerül, mint a szentéletű, plebejus miniszterelnök úr egy éves megtakarítása osztva egy Lévai Anikóval. Ja, és luxuséttermekbe is járkál, ahol a magyaros libamájért 5490 forintot kérnek, és 990-ért lehet halászlével urizálni. És van neki saját ingatlana is, mennyire durva, nem? Meg különben is Juhász mibű fizeti az albérletét, ha jut ideje naphosszat fütyörészni? Ja, ezek a felháborító dolgok, nem az, hogy Vajna Tímea aranyat zabál, a papa meg a háttérből bíztatja és a páratlan produkciót aztán fellövik a világhálóra, hogy le ne maradjunk róla.

Mindjárt itt terem egy-két önérzetes eltartott kisujj, hogy irigy vagyok erre az ocsmánykék rongyrázásra, a vonaglásokra, a pofámba röhögésekre, mert nekem nem fussa ilyenekre. Ez már kettővel ezelőtt és tavaly ilyenkor is faszság volt. Ez nem bulvár, ez nem szórakoztató, ez a kőkemény orbáni munkaalapú társadalom. Ezeket a párvenü, hivalkodó luxuspicsákat termelte ki, ezeket nyomja le a torkunkon és teszi hozzá, hogy ez így rendben van.

Hogy a közpénzből fánkozóné százmilliós adósságokat felhalmozó tehetségtelensége találkozik a szintén közpénzből nemzeti oligarchia kivénhedt, puhapöcsű arroganciájával és nekünk az a feladatunk, hogy örüljünk, mint majom a farkának, hogy ezt sem a szocialisták, a luxusbaloldal, a bankárkormány, a kaszinó- és kaviárkapitalisták, nem a haza ellenségei, főleg nem Soros György lopta el.

Ez a munkaalapú hűbéri-polgári társadalom fideszül. Hogy azért fizess adót, azért húzd az igát, hogy ha epilepsziás rohamot kapsz, megehet a fene a kórház kapujában, miért nem lettél rosszul a négy fal között, ahova – ha nem agyvérzést kaptál, de ha igen, akkor is – majd másfél óra múlva talán kiér a túlhajszolt, harmadik műszakban dolgozó mentős, ha csipőprotézis kéne, akkor május 43-ára kapsz időpontot, hogy minimálbérből szüld tele a hazát Kövérnémethlászlószilárd dicsőségére, és közben nézd végig, hogy a pár hónap alatt 70 milliós veszteséggel fánkot sütő Vajna Tímea hogyan riszálja a valagát a naplementében és nyomja bele az ocsmánykék luxusautóját a pofádba. Miközben nem mellesleg nagypapa 7,2 milliárdott bukott egy év alatt. Szintén a miénkből.

Ezért dolgozol, és ezért kell csendben maradnod, mert mennyire gáz már, ha szóváteszed, hogy nem erről volt szó. Hogy nem arról volt szó, hogy nulla teljesítményű, kitartott nőcskéknek és adófizetőket kizsákmányoló, adóelkerülő Vajna Andrásoknak gyűjtjük offshore-számlákra az eltapsolható csilliárdokat azért, hogy ne Gyurcsány vagy Soros lopja el. És ha nem így teszünk, akkor bejönnek a migránsok. Nem, akkor sem lenne elviselhetőbb ez a tömény hányinger, ha mindez nem a szemünk előtt zajlana. De ott zajlik. És az az érzésem, hogy szándékosan csinálják és dörgölik az orrunk alá minden egyes adandó alkalommal, hogy mennyire jól megy nekik. Szégyenérzet, és a dúsgazdagsággal normális körülmények között együtt járó minimális elegancia nélkül.

Ne jöjjön nekem senki azzal, hogy irigy vagyok arra, hogy ebben az országban kizárólag Orbán Viktor kegyelméből gazdagodnak és jutnak valamire emberek. És azzal főleg ne jöjjön senki, hogy ez a normális. Nem, dugja fel magának mindegyik aranyzabáló riherongy az undorkék autóját és kenje a fogára az aranyat, hogy apu örüljön. De senki ne merje a szájára venni, hogy Timike drága megdolgozott érte, megérdemli, jár neki, mert nem. Az ország közös vagyona alakul át budikék Lamborghinivá és extrovertált, divatbemutató hetyegéssé, vörös szőnyegeken visítássá és parttalan habzsidőzsivé.

Ja. Hát ez a Fidesz nemzeti elköteleződésének, valamint plebejus puritánságának alapja. Ennek kell újra meg újra bizalmat szavazni. Mert különben Soros felzabálja az országot.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.