Bözsy soha nem fogja megérteni

Kép: cocoparisienne Kép: cocoparisienne

Bözsy a testet öltött egyszerűség. Nem én neveztem el Bözsynek, ő írta így, ipszilonnal. Ebben és a hozzászólásában minden benne van. A kormányhű és Orbán Viktorért nyilván erősen rajongó idős asszony határozott véleménnyel rendelkezik mindenkiről, aki nem küldte vissza az aktuális nemzeti inzultációt édesdrága miniszterelnökúrnak.

Szomorú hogy csak ennyi ember szereti a hazáját és a népét! A többit sajnos ostobának kell neveznem,ha ennyire nem érdekli saját sorsa! Mindegyik megérdemelné hogy egy családot be kéne fogadjanak a négerekből! De lehet muszlin is!”

Bözsy tipikus fideszes. Idősödő, nem igazán művelt asszony, aki a nyugdíjas létet (sajnos eléggé valószínű, hogy az azt megelőző időt is) totál feleslegesen tölti ezen a jobb sorsra érdemes bolygón. Életkora alapján lehet jónéhány Kádár fotó a szekrényben, mindjárt a valódi habselyem bugyik alatt, de mostanában inkább Orbán képével a párnáján hajtja álomra ostobaságban megőszült fejét.

Bözsy úgy tudja, hogy a hazaszeretet egyetlen módja az, ha hülyécske kérdésekre hülyécske válaszokat ad az ember, de legfőképpen az a honszeretet fokmérője, ha az ember azt teszi, amit Orbán, a nénik bálványa kíván. Ha levelezni akar a pocakos rocksztár, akkor a Bözsyk futnak a postára, sorban állnak (ők és az összes visszerük), feladják a borítékot (be is dobhatnák a ládába, de nem teszik) és közben mindenkinek elmesélik, hogy mekkora dolog is az, ha egy akkora ember (még mindig Orbánról beszélek) kikéri a Bözsyk véleményét bizonyos sorskérdésekben.

Bözsy pontosan tudja, hogy ő nem kíván együtt élni sem négerekkel, sem pedig finom szövésű pamutból készült lakástextilekkel. Mert Bözsy négert talán a Gyökerek című sorozatban látott életében (bár azok a négerek éppen nem fosztogattak és erőszakoltak) és Bözsynek fogalma sincs arról, hogy a muszlin az nem muszlim. Bözsy lelke egyszerű, mint a faék. Olyan, amilyen az általa nagy örömmel posztolt kép, amit én szemérmetlenül leloptam a közösségi oldaláról, de maradt ott éppen elég hasonló.fuj

Bözsy biztosan jó ember, jó feleség és jó nagymama. Nem kínoz kiskutyákat, nem lövöldözik légpuskával a madarakra, szép rendben tartja az üveges vitrinben a porcelán hattyakat, időre elkészül az  ebéddel, vasárnap hókiflit süt az unokáknak.

És Bözsy az utasításoknak megfelelően retteg a négerektől, gyűlöli a méterárut, védi a hont és ítéletet mond mindenki – jelen esetben 6,3 millió honfitársa – felett, akik nem így tesznek. Bözsynek fogalma sincs arról, hogy az aktuális bálványa szétveri a társadalmat, szétlopja és élhetetlen hellyé teszi az országot. Bözsy nem is érti a Habonyokat, Orbán Győzőket, Rogánokat, Farkas Flóriánokat, Vajnákat, Mészárosokat. Tőle még semmit sem loptak el, az ő nyugdíja 87 650 forint és az minden hónapban rendesen megjön. Tehát itt nem lop senki.

Bözsy nem tudja és soha nem is fogja megérteni, hogy ő is tehet arról, hogy az unokája egy másik országba menekül és oda már nem tudja utána küldeni a hókiflit. Nem érti, hogy a hozzá hasonlóan becsületben megőszült emberek miért turkálnak a szemetesben, hogy miért beszélnek sokan szegénységről, hogy mi az a korrupció, hogy miért nincsenek rendben a dolgok.

Bözsy végtelenül egyszerű világában a négerek és a textiláruk távoltartása az egyetlen feladat, aki ezt nem támogatja, az nem szereti a hazáját, amúgy pedig minden teljesen rendben van. Bözsy úgy fogja leélni az egész életét, hogy soha nem érti meg: ő is felelős azért, hogy a kórházak egy idős ember számára nem gyógyulást hoznak, hogy a rossz helyre született gyermeknek esélye sincs kitörni a szegénységből, hogy az emberek képesek egymás torkának ugrani azért, mert nem azonos a véleményük bizonyos dolgokról és hogy az oly nagyon imádott Magyarország egy egyre inkább elszigetelt, egyre súlyosabb gondokkal küzdő, a fiatalokat, a kiművelt emberfőket elüldöző, az alapvető emberi értékeket semmibe vevő, az elesetteket árokba rúgó banánköztársasággá züllött. Az ő hathatós közreműködésével.adomany-1