Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bözsy soha nem fogja megérteni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bözsy a testet öltött egyszerűség. Nem én neveztem el Bözsynek, ő írta így, ipszilonnal. Ebben és a hozzászólásában minden benne van. A kormányhű és Orbán Viktorért nyilván erősen rajongó idős asszony határozott véleménnyel rendelkezik mindenkiről, aki nem küldte vissza az aktuális nemzeti inzultációt édesdrága miniszterelnökúrnak.

Szomorú hogy csak ennyi ember szereti a hazáját és a népét! A többit sajnos ostobának kell neveznem,ha ennyire nem érdekli saját sorsa! Mindegyik megérdemelné hogy egy családot be kéne fogadjanak a négerekből! De lehet muszlin is!”

Bözsy tipikus fideszes. Idősödő, nem igazán művelt asszony, aki a nyugdíjas létet (sajnos eléggé valószínű, hogy az azt megelőző időt is) totál feleslegesen tölti ezen a jobb sorsra érdemes bolygón. Életkora alapján lehet jónéhány Kádár fotó a szekrényben, mindjárt a valódi habselyem bugyik alatt, de mostanában inkább Orbán képével a párnáján hajtja álomra ostobaságban megőszült fejét.

Bözsy úgy tudja, hogy a hazaszeretet egyetlen módja az, ha hülyécske kérdésekre hülyécske válaszokat ad az ember, de legfőképpen az a honszeretet fokmérője, ha az ember azt teszi, amit Orbán, a nénik bálványa kíván. Ha levelezni akar a pocakos rocksztár, akkor a Bözsyk futnak a postára, sorban állnak (ők és az összes visszerük), feladják a borítékot (be is dobhatnák a ládába, de nem teszik) és közben mindenkinek elmesélik, hogy mekkora dolog is az, ha egy akkora ember (még mindig Orbánról beszélek) kikéri a Bözsyk véleményét bizonyos sorskérdésekben.

Bözsy pontosan tudja, hogy ő nem kíván együtt élni sem négerekkel, sem pedig finom szövésű pamutból készült lakástextilekkel. Mert Bözsy négert talán a Gyökerek című sorozatban látott életében (bár azok a négerek éppen nem fosztogattak és erőszakoltak) és Bözsynek fogalma sincs arról, hogy a muszlin az nem muszlim. Bözsy lelke egyszerű, mint a faék. Olyan, amilyen az általa nagy örömmel posztolt kép, amit én szemérmetlenül leloptam a közösségi oldaláról, de maradt ott éppen elég hasonló.fuj

Bözsy biztosan jó ember, jó feleség és jó nagymama. Nem kínoz kiskutyákat, nem lövöldözik légpuskával a madarakra, szép rendben tartja az üveges vitrinben a porcelán hattyakat, időre elkészül az  ebéddel, vasárnap hókiflit süt az unokáknak.

És Bözsy az utasításoknak megfelelően retteg a négerektől, gyűlöli a méterárut, védi a hont és ítéletet mond mindenki – jelen esetben 6,3 millió honfitársa – felett, akik nem így tesznek. Bözsynek fogalma sincs arról, hogy az aktuális bálványa szétveri a társadalmat, szétlopja és élhetetlen hellyé teszi az országot. Bözsy nem is érti a Habonyokat, Orbán Győzőket, Rogánokat, Farkas Flóriánokat, Vajnákat, Mészárosokat. Tőle még semmit sem loptak el, az ő nyugdíja 87 650 forint és az minden hónapban rendesen megjön. Tehát itt nem lop senki.

Bözsy nem tudja és soha nem is fogja megérteni, hogy ő is tehet arról, hogy az unokája egy másik országba menekül és oda már nem tudja utána küldeni a hókiflit. Nem érti, hogy a hozzá hasonlóan becsületben megőszült emberek miért turkálnak a szemetesben, hogy miért beszélnek sokan szegénységről, hogy mi az a korrupció, hogy miért nincsenek rendben a dolgok.

Bözsy végtelenül egyszerű világában a négerek és a textiláruk távoltartása az egyetlen feladat, aki ezt nem támogatja, az nem szereti a hazáját, amúgy pedig minden teljesen rendben van. Bözsy úgy fogja leélni az egész életét, hogy soha nem érti meg: ő is felelős azért, hogy a kórházak egy idős ember számára nem gyógyulást hoznak, hogy a rossz helyre született gyermeknek esélye sincs kitörni a szegénységből, hogy az emberek képesek egymás torkának ugrani azért, mert nem azonos a véleményük bizonyos dolgokról és hogy az oly nagyon imádott Magyarország egy egyre inkább elszigetelt, egyre súlyosabb gondokkal küzdő, a fiatalokat, a kiművelt emberfőket elüldöző, az alapvető emberi értékeket semmibe vevő, az elesetteket árokba rúgó banánköztársasággá züllött. Az ő hathatós közreműködésével.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.