Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az én nevemben a világon semmit ne merj nyilatkozni, te elvtelen arrogancia generátor

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

– Mészáros Lölö, a nemzet legtehetségesebb disznószerelő polgármestere és miniszterelnöki strómanja (tudom, tegyek feljelentést, ha valami nem tetszik) a változatosság kedvéért ma nem nyert egyetlen tendert sem, ellenben a negyedik legnagyobb magyar bank, az MKB 49%-ára tette rá a patáját;

– Rogán HelikopterLetelepedésiköt(v)ényCsúszópénz Antal további 1,5 milliárd forintból dübörögtetheti a gyűlöletpropagandáját, amit az Országvédelmi Alapból (!) vesznek el;

– a Mandiner inkább kormányközeli, de az utóbbi időben, a propaganda mocsarához képest elviselhetően korrekt híroldal a munkanélküli, kormányzati körökben mindenütt letagadott szipákoló gipszfaragó érdekeltségébe került;

Reggeli posztomban mindezen csodás történések ismerete nélkül összefoglaltam, hány milliárdot talicskáztak össze maguknak osztalék formájában az új nemzeti tőkésosztály gazemberei Lölötől az offshore parókakészítő filmügyi kormánybiztosig. És hozzávettem azt is, hogy az OLAF friss jelentése szerint Magyarországon csalták el a legtöbb EU-támogatást: a visszaélésekkel kapcsolatos vizsgálatok esetében az OLAF négyszer magasabb kárt állapított meg, mint a mi őshonos illetékeseink.

Ekkor még azt sem tudtam, hogy Soros Patásördög György – miután a Fidesz nem hivatalosan kormányprogrammá emelte ama evidenciát, hogy ő a haza közellensége, akit üldözni kötelező és szükséges, viszonylag hosszas, türelemmel viselt hallgatás után – a válságban lévő Európai Unió helyénvaló bírálata mellett, szót ejtett Orbán rezsimjéről is. A gaz spekuláns az Európai Bizottság éves gazdasági fórumának egyik szereplője volt (teljes beszéde ITT olvasható) és lényegretörően maffiaállamnak nevezte azt, amit Magyarországon az egykori Soros-ösztöndíjas bandája felépített,

„amely fenntartja a demokrácia látszatát, de irányítói befolyásolják egyebek között a médiát és az igazságszolgáltatást, hogy meggazdagodjanak és megőrizzék a hatalmukat”.

Nekem aztán kurvára senkim Soros György, de ha csak egyetlen nap magyarországi történéseit vesszük figyelembe, mint ahogy fent figyelembe vettem (és ezt nyugodtan beszorozhatjuk nyolc évvel), baromira nem kell Sorosnak lenni ahhoz, hogy értelmet nyerjenek beszéde záró gondolatai is (amelyekkel egyébként vitába fogok szállni, bár nem vagyok egy Lázár Tízemeletes János):

„… a demokráciát nem lehet külföldről szállítani. Azt a népnek magának kell kivívnia és megvédenie. Csodálom a magyarok bátorságát, amivel szembeszállnak Orbán maffiaállamának szemfényvesztésével és korrupciójával.”

Hogy az újabb hihetetlen kontextusba tudjuk helyezni az életünket ki- és betöltő, falon túltolt sorosozást, mint Magyarország kormányzásának pillanatnyilag kizárólagos stratégiáját, a nemzet csütörtöki szórakoztatásáért felelős mindenminisztert kell ide citálnom, aki minden magyar nevében vette a bátorságot arra, hogy visszautasítsa Soros rágalmait:

„a Soros György által pénzelt szervezetek” voltak azok, amik az elmúlt években nem tartották be Magyarországon a törvényeket, nem vállalták az átláthatóságot, a nyilvánosságot, így nem a magyar állam, hanem ezek a szervezetek működtek maffiaszerűen.

Hát nem b@ssza meg a fényességes teliholdat ez az érvelés? Hát de, megb@ssza. Hát már hogyne lehetne közös nevezőre hozni a magyar kormányt a civil szervezetekkel? Hogyne lehetne az adófizetők pénzét két kézzel zabáló, magukat félisteneknek képzelő közszolgáknak a közös vagyon szétlopására irányuló igyekezetét egy lapon emlegetni azzal, hogy Soros mire költi a magánvagyonát? (Tényleg, valaki tudja, mi lett az 1 millió dollárral, amit a vörösiszap-katasztrófa másnapján utalt el?)

Ezzel a frappáns visszavágási módszerrel én is nagyon menő voltam az óvodában, mondhatni én voltam a Jani, de azóta eltelt egy-két-három évtized és ma egy ilyen nem, mert a te anyád kurva típusú röfögésért vagy kiröhögnének, vagy szájba vágnának. Bárhol. Igaz, közpénzekhez nincs közöm,

– nem én felelek az EU-s támogatásokért,

– nem én fosztogattam és loptam szét a budai Várat,

– nem én semmiztem ki családok százait, hogy a trafikmutyit nyélbe üssem,

– nem én titkoltam hónapokig, hogy kivel henteregtem a rothadó Nyugat ilyen-olyan luxusszállodáiban közpénzen,

– nem én mocskoltam, vádoltam és vegzáltam az Ökotárs Alapítványt, majd amikor semmit nem sikerült rájuk bizonyítani, nem én tettem úgy – gyáva féregként -, mintha mi sem történt volna,

– nem én nem vagyok hajlandó csak perek elvesztése nyomán nyilvánosságra hozni egyébként közérdekű adatokat; nem én nyomtattam és szkenneltem vissza raklapnyi dokumentumot csak azért, hogy ne legyenek kereshetőek (Századvég-tanulmányok),

– nem én titkolom a TAO-pénzek elköltésének útját,

– nem én zsírosodtam a félanalfabéta fejemmel egy év alatt 100 milliárddal,

– nem én talicskázom ki offshore cégekbe az adózatlan csilliárdokat,

– és nem én tűnök fel úgy általában sem mindenhol, ahol közpénzekből kell hatszáz évre megalapozni a família és a pereputty jövőjét egy egész ország kárára.

Nem én, és nem is Soros György, baszki, Lázár! És nem is azok a civil szervezetek, amelyek a szintén közpénzből félmilliárdokkal támogatott CÖF alakú bűntársaitokkal ellentétben nyilvánosan és átláthatóan működnek (például ITT utána lehet nézni, te arrogáns senkiházi!) Összeszakadt volna az univerzum, ha egyszer legalább sikerült volna nem másokat megvádolni azokkal a megbocsáthatatlan bűncselekményekkel, amelyeket naponta ti követtek el. Nem Soros, nem a civilek és nem is én lopok naponta pofátlanul, szégyentelenül, nem én hebegek, amikor Habonyról kérdeznek, nem én rohanok az újságírók elől, mint aki büdöset szagolt, és nem én vinnyogok nyolcadik éve a hatalommal a kezemben, mint a legutolsó fába szorult féreg.

Soros megtámadott, a civilek megtámadtak, az OLAF megtámadott, a nem kőfideszes polgárok megtámadtak benneteket, hadat üzentek, mert ti annyira jó arcok vagytok, és ez lassan az egész világ szemét szúrja. Lázár! Üzend meg a mai ügyeletes Deutschtamásnak is), már nincs túl sok lapotok, a hazugságok körbeérnek. Mészáros Lölö meg nem üzletember. Magyarország olyan gondokkal küzd, amelyeket sajnos nem lehet Soros nyakába varrni. Lehet, de rossz vége lesz. Mondjuk mindenképpen rossz vége lesz. Ha nem tudnátok, akkor a faszerdőben tátott száj effektus helyett elengednétek ezt a debilitás szintjére gyűrt sorosozást. De pontosan tudjátok, hogy eljátszottátok a közbizalmat, ezért nem maradt más hátra, mint fejjel a falnak. Hajrá! Én ebben maximálisan támogatlak, de az én nevemben semmit a világon ne merj nyilatkozni, te cinikus, elvtelen arrogancia generátor!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.