Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vajna Tímea idősödő pasik tarkójára vadászik Amerikában, de Putyin népszerűbb

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Két hervadhatatlan  ikercsillag ragyog éjjel-nappal az égen, ez már biztos. Az egyik – természetesen Orbán Viktor a neve neki – a Századvég teljesen független és objektív elemzése szerint a mi egünket ragyogja befele. Sokkal többen szeretik és kívánják őt, mint a sorosbérenc Botka Lászlót. És pont. Orbán Viktor puritán életvitelű, mindig igazmondó és becsületes kormányfőt az igazmagyarok 52 százaléka imádja feltételek nélkül.

G. Fodorék (elég meggondolatlanul) rátettek egy lapáttal az Origo bődületes hírére, mert ők meg Putyin népszerűségéről áradoztak. A volt KGB tisztet az oroszok 66 százaléka, a biztos pártválasztók 82 százaléka támogatja tiszta erőből. Ez a két ember fogja megmenteni Európát, de minimum Magyarországot. Mert Putyin jó, becsületes és szép. Meg persze Orbán is, csak ő kisebb százalékban. De azért mi szeretjük.

Két óriás 170 centi körül MTI/AP pool/Szputnyik/Kreml/Alekszej Druzsinyin

Két óriás 170 centi körül
MTI/AP pool/Szputnyik/Kreml/Alekszej Druzsinyin

Miközben ész nélkül dübörög a gazság Magyarországon… da. GazDAság, így. Szóval dübörög, simán elbírja Andy Vajna üzleti zsenialitását és Andyné amerikai karrierjét. Sőt!

A videó, vagy micsoda ez, nem a Szalonna műve, hanem így van eredetileg is a nagysasszony Facebook profilján. Komolyan érdemes finanszíroznunk Timikeasszony álmait, mert zseniális fotókat posztolgat nekünk az Újvilágból. Olyan a szeme neki, mint a sasnak, meglátja a lényeget. Merthogy:

Tímea Vajna/Facebook

Tímea Vajna/Facebook

Én nem tudom, ugyan, hogy kinek a tarkójához van szerencsénk, de így első ránézésre azt üzenem az illetőnek, hogy feltétlenül keressen egy bőrgyógyászt és váltson fodrászt.

Végül – hogy azok is örüljenek, akik eddig nem – itt egy csodás fotó a Cristian Dior feliratú gumiszalagba öltözött Vajnánéról, akivel éppen riportot készít Cannesban apus TV2-je. Hát nem családbarát ez a kormány? De.

Vajna Tímea/Facebook

Vajna Tímea/Facebook

Kis színeseinket láttátok a kedd délelőtti Magyarországról.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.