Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Több tiszteletet a varacskos disznóknak!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Itt van nekünk egy büdösgyenge, átlátszó személyeskedő levélke részlet, amelyet Szájer József fideszes potentát feleségének, az Országos Bírói Hivatal vezetőjének, Handó Tündének címzett a kormánypropaganda Bayerhez hasonlóan illusztris alakja, a Mészáros-féle nézhető, jobboldali Echo TV állandó vendége, a Magyar Idők hivatalos kormányszócső publicistája, Lovas István:

Én öntől most követelem, hogy jelentsen fel, mert önt egy liberálisan elfogult varacskos disznónak tartom.

Ha feljelent, mint követelem, a nyilvánosság talán az eddiginél is jobban megérti azt, ami nálunk folyik. Hogy itt egy kétosztatú rendszer van. Egy törvényesen megválasztott jobboldali kormány által intézményei balliberális, illetőleg Stockholm-szindrómás kulcsemberein át üzemeltetett balliberális terror rendszer, amelyet olyan varacskos disznók tartanak fenn, mint ön, de erről az e rendszerből profitáló balliberális oldal önhaszonból és végtelen élvezetből nem akar beszélni.

Nem állítom, hogy ennek a Németh Szilárd megszólalásaira emlékeztető hörgésnek minden egyes részlete értelmes volna, mert egyáltalán nem az, de a lényeg egészen biztosan átjön annak is, aki nem akarja. A fideszes kormánymédia jól fizetett felszopóbrigádjának egyik élLovasa azon hőbörög, hogy az OBH által felügyelt magyar bíróság felháborító ítéleteket hoz, amelyeknek a kedvezményezettje

szinte minden esetben a liberális tábor.

Lovas elvtársnak az fáj, hogy a vörösiszap-katasztrófa felelőseit és a brutális 2006-os rendőri fellépés terheltjeit is felmentették, miközben Budaházy György 13 évet kapott. Lovas elvtárs megrökönyödve tapasztalta, hogy a tavaly augusztusi ítéletet még írásba sem foglalták, az OBH elnöke pedig annak a Cserni János bírónak delegálta az ügyet, aki korábban elítélte Bencsik Andrást, kiállt viszont Gyurcsány Ferenc mellett.

Lovas István 5 nappal ezelőtti, provokatívan bunkó blogbejegyzése azért téma most, mert Handó Tünde nevében – az atv.hu megkeresésére – az Országos Bírói Hivatal reagált: nem kívánnak megszólalni az ügyben, mert a téma nem szakmai jellegű, és Lovas István a saját véleményét hangoztatta, amihez joga van,

függetlenül attól, hogy melyik politikai oldalhoz sorolható médiatermékekben jelenik meg szerzőként vagy vendégként.

Nem tisztem nekem Handó Tündét megvédeni, sem feleség, sem OBH-vezér minőségében. Sem Lovas Istvántól, sem bárki mástól. Addig legalábbis nem, ameddig sem a liberális, sem a varacskosdisznó nem szitokszó az én olvasatomban. Nem állítom, hogy nem hiányolom a Soros György patás ördög szálat az okfejtésből (ha már a (bal)liberális terrort megint túltolta a kormánypárti párhuzamos univerzumban dúló paranoia és tömegpszichózis), mint ahogy azt sem, hogy a varacskos disznó a kedvenc állataim közé tartozik. Azt pedig végképp nem állítom, hogy Lovas Istvánnak ne lenne joga a véleményéhez, bármennyire is szánalmasnak tartom abbéli igyekezetét, hogy az általa nehezményezett/vélelmezett jelenséggel kapcsolatban ugyanahhoz a penetráns személyeskedési stratégiához folyamodik, ami Bayer olvastán is spontán hányingert okoz.

Az öncélú varacskos disznózáson és a potenciális kurvaanyázást helyettesítő, zsigeri balliberálisterrorozáson túl (mennyira szánalmasak ezek a posztkommunista, nemzetivé átvedlett elvtársak, akik nyolcadik évnyi fideszes önkény után még mindig elnyomva érzik magukat és a tudjukkik terrorját lebegtetik) mégiscsak vicces liberálisnak nevezni azt a Handó Tündét, aki nem csak Szájer alaptörvény-guru felesége, de egy politikai kiválasztott, az Orbán-família közeli barátja, Lévai Anikó asszony társalkodónője. Akit nem a balliberális terroristák, és még csak nem is a bírák választottak ki maguk közül erre a tisztségre, hanem a fideszes – akkor még kétharmados – többségű parlament, Schmittpali nemzeti írástudatlan áLamfő javaslatára.

Ha jól értem, akkor Lovas István, akinek saját, üldözési mániától túlcsorduló bevallása szerint az a célja, hogy az egyre terjedő egyengondolkodáson, a hírek cenzúrázásán, az elhallgattatáson és félelmeken áthatolva, a hatalmasok által megszabott tabukat figyelembe nem véve adjon hírt arról, amelyek nem vagy kevésbé férnek a fősodratú sajtóba – a varacskos disznók társadalmát próbálta megsérteni, midőn Handó ténsasszonyhoz hasonlította őket. Egyszersmind leleplezte a Fidesz emberének liberális jellegét, ami elfogadhatatlan a NER-ben. Mint ahogy az is elfogadhatatlan, hogy a magyar bíróság olyan ítéleteket hozzon, amelyek nem Lovas kolléga szája ízét tükrözik.

Azt sem szoktam meg, hogy a magyar jogállam sírját naponta ásó kormánypárti politikusok (Rezsiszilárdtól Lázárjánosig) szelektíven kommentálnak bírósági ítéleteket, úgyhogy legalább ennyire aggasztónak tartom, hogy egy kormánypárti médiamunkás/véleményformáló szerint a világ úgy működik, hogy az OBH elnöke konkrét ítéleteket befolyásolhat, illetőleg minden olyan döntés, amely nem ítéli máglyahalálra a másik oldalt, azt az OBH elnöke s.k. akarta úgy. Lovas professzor őrjöngése konkrétan arról szól, hogy az általa fényesre nyalt seggű kormánypártnak még mindig nem sikerült maga alá gyűrnie a bíróságokat, hogy azok kizárólag a fideszes bagázsnak tetsző ítéleteket hozzanak. Bármennyire is igyekszik Handó Tünde, még nem hozta tető alá a projektet, tehát a vinnyogás e tekintetben érthető.

Felhívnám Lovas figyelmét arra, hogy ha már ilyen nagyon fejlett igazságérzettel ruházta fel a sors, akkor a szemfényvesztő műbalhé és a varacskos disznók sértegetése helyett sürgősen kezdje el hasznossá tenni magát. Ott van például a Polt nevű legfőbb ügyész fideszes politikusokat érintő, gigantikus korrupciós ügyeket tendenciózusan elsikáló tevékenysége, amelyet részletesen elemezni kellene és illene felháborodni rajta. Az ő illiberális, szervilis takonygerince a legfőbb oka annak, hogy Magyarország a legjobb indulattal sem nevezhető jogállamnak. Ha ezzel megvagyunk, akkor lehet Handó Tünde – a bírósági korrupció kivédésére hivatott, ám valójában visszaélésekre széles lehetőséget nyújtó – integritási szabályzatáról, úgy értem törvényi erejű rendelkezéséről is szólni egy pár szót, amelyben előírja, hogy ki mit gondolhat.

Ez így egy rendkívül átlátszó, szánalmas próbálkozás arra, hogy a Fidesz emberének vállalhatatlan húzásait a liberális oldal nyakába varrják és néhány bírósági ítélet alapján kijelentsék, hogy Tündike tulajdonképpen a kormánypárttól való függetlenség élő szobra. Holott nem az. Sosem volt az. Lovas Pityunak pedig ideje lenne beletörődni abba, hogy a bíróságokat minden fideszes igyekezet ellenére még nem sikerült letarolni és illiberális pártkatonákkal feltölteni. Tudom, hogy ez szar hír a kormány csecsét szopó közpénz-tollnokoknak, de le kellene szállni a szopórollerről. Nem mellesleg illene több tiszteletet tanúsítani a varacskos disznók iránt!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.