Több tiszteletet a varacskos disznóknak!

Középen, fej fej mellett Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke és Polt Péter, legfőbb ügyésznek csúfolt elsikálóművész (Fotó forrása: nol.hu) Középen, fej fej mellett Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke és Polt Péter, legfőbb ügyésznek csúfolt elsikálóművész (Fotó forrása: nol.hu)

Itt van nekünk egy büdösgyenge, átlátszó személyeskedő levélke részlet, amelyet Szájer József fideszes potentát feleségének, az Országos Bírói Hivatal vezetőjének, Handó Tündének címzett a kormánypropaganda Bayerhez hasonlóan illusztris alakja, a Mészáros-féle nézhető, jobboldali Echo TV állandó vendége, a Magyar Idők hivatalos kormányszócső publicistája, Lovas István:

Én öntől most követelem, hogy jelentsen fel, mert önt egy liberálisan elfogult varacskos disznónak tartom.

Ha feljelent, mint követelem, a nyilvánosság talán az eddiginél is jobban megérti azt, ami nálunk folyik. Hogy itt egy kétosztatú rendszer van. Egy törvényesen megválasztott jobboldali kormány által intézményei balliberális, illetőleg Stockholm-szindrómás kulcsemberein át üzemeltetett balliberális terror rendszer, amelyet olyan varacskos disznók tartanak fenn, mint ön, de erről az e rendszerből profitáló balliberális oldal önhaszonból és végtelen élvezetből nem akar beszélni.

Nem állítom, hogy ennek a Németh Szilárd megszólalásaira emlékeztető hörgésnek minden egyes részlete értelmes volna, mert egyáltalán nem az, de a lényeg egészen biztosan átjön annak is, aki nem akarja. A fideszes kormánymédia jól fizetett felszopóbrigádjának egyik élLovasa azon hőbörög, hogy az OBH által felügyelt magyar bíróság felháborító ítéleteket hoz, amelyeknek a kedvezményezettje

szinte minden esetben a liberális tábor.

Lovas elvtársnak az fáj, hogy a vörösiszap-katasztrófa felelőseit és a brutális 2006-os rendőri fellépés terheltjeit is felmentették, miközben Budaházy György 13 évet kapott. Lovas elvtárs megrökönyödve tapasztalta, hogy a tavaly augusztusi ítéletet még írásba sem foglalták, az OBH elnöke pedig annak a Cserni János bírónak delegálta az ügyet, aki korábban elítélte Bencsik Andrást, kiállt viszont Gyurcsány Ferenc mellett.

Lovas István 5 nappal ezelőtti, provokatívan bunkó blogbejegyzése azért téma most, mert Handó Tünde nevében – az atv.hu megkeresésére – az Országos Bírói Hivatal reagált: nem kívánnak megszólalni az ügyben, mert a téma nem szakmai jellegű, és Lovas István a saját véleményét hangoztatta, amihez joga van,

függetlenül attól, hogy melyik politikai oldalhoz sorolható médiatermékekben jelenik meg szerzőként vagy vendégként.

Nem tisztem nekem Handó Tündét megvédeni, sem feleség, sem OBH-vezér minőségében. Sem Lovas Istvántól, sem bárki mástól. Addig legalábbis nem, ameddig sem a liberális, sem a varacskosdisznó nem szitokszó az én olvasatomban. Nem állítom, hogy nem hiányolom a Soros György patás ördög szálat az okfejtésből (ha már a (bal)liberális terrort megint túltolta a kormánypárti párhuzamos univerzumban dúló paranoia és tömegpszichózis), mint ahogy azt sem, hogy a varacskos disznó a kedvenc állataim közé tartozik. Azt pedig végképp nem állítom, hogy Lovas Istvánnak ne lenne joga a véleményéhez, bármennyire is szánalmasnak tartom abbéli igyekezetét, hogy az általa nehezményezett/vélelmezett jelenséggel kapcsolatban ugyanahhoz a penetráns személyeskedési stratégiához folyamodik, ami Bayer olvastán is spontán hányingert okoz.

Az öncélú varacskos disznózáson és a potenciális kurvaanyázást helyettesítő, zsigeri balliberálisterrorozáson túl (mennyira szánalmasak ezek a posztkommunista, nemzetivé átvedlett elvtársak, akik nyolcadik évnyi fideszes önkény után még mindig elnyomva érzik magukat és a tudjukkik terrorját lebegtetik) mégiscsak vicces liberálisnak nevezni azt a Handó Tündét, aki nem csak Szájer alaptörvény-guru felesége, de egy politikai kiválasztott, az Orbán-família közeli barátja, Lévai Anikó asszony társalkodónője. Akit nem a balliberális terroristák, és még csak nem is a bírák választottak ki maguk közül erre a tisztségre, hanem a fideszes – akkor még kétharmados – többségű parlament, Schmittpali nemzeti írástudatlan áLamfő javaslatára.

Ha jól értem, akkor Lovas István, akinek saját, üldözési mániától túlcsorduló bevallása szerint az a célja, hogy az egyre terjedő egyengondolkodáson, a hírek cenzúrázásán, az elhallgattatáson és félelmeken áthatolva, a hatalmasok által megszabott tabukat figyelembe nem véve adjon hírt arról, amelyek nem vagy kevésbé férnek a fősodratú sajtóba – a varacskos disznók társadalmát próbálta megsérteni, midőn Handó ténsasszonyhoz hasonlította őket. Egyszersmind leleplezte a Fidesz emberének liberális jellegét, ami elfogadhatatlan a NER-ben. Mint ahogy az is elfogadhatatlan, hogy a magyar bíróság olyan ítéleteket hozzon, amelyek nem Lovas kolléga szája ízét tükrözik.

Azt sem szoktam meg, hogy a magyar jogállam sírját naponta ásó kormánypárti politikusok (Rezsiszilárdtól Lázárjánosig) szelektíven kommentálnak bírósági ítéleteket, úgyhogy legalább ennyire aggasztónak tartom, hogy egy kormánypárti médiamunkás/véleményformáló szerint a világ úgy működik, hogy az OBH elnöke konkrét ítéleteket befolyásolhat, illetőleg minden olyan döntés, amely nem ítéli máglyahalálra a másik oldalt, azt az OBH elnöke s.k. akarta úgy. Lovas professzor őrjöngése konkrétan arról szól, hogy az általa fényesre nyalt seggű kormánypártnak még mindig nem sikerült maga alá gyűrnie a bíróságokat, hogy azok kizárólag a fideszes bagázsnak tetsző ítéleteket hozzanak. Bármennyire is igyekszik Handó Tünde, még nem hozta tető alá a projektet, tehát a vinnyogás e tekintetben érthető.

Felhívnám Lovas figyelmét arra, hogy ha már ilyen nagyon fejlett igazságérzettel ruházta fel a sors, akkor a szemfényvesztő műbalhé és a varacskos disznók sértegetése helyett sürgősen kezdje el hasznossá tenni magát. Ott van például a Polt nevű legfőbb ügyész fideszes politikusokat érintő, gigantikus korrupciós ügyeket tendenciózusan elsikáló tevékenysége, amelyet részletesen elemezni kellene és illene felháborodni rajta. Az ő illiberális, szervilis takonygerince a legfőbb oka annak, hogy Magyarország a legjobb indulattal sem nevezhető jogállamnak. Ha ezzel megvagyunk, akkor lehet Handó Tünde – a bírósági korrupció kivédésére hivatott, ám valójában visszaélésekre széles lehetőséget nyújtó – integritási szabályzatáról, úgy értem törvényi erejű rendelkezéséről is szólni egy pár szót, amelyben előírja, hogy ki mit gondolhat.

Ez így egy rendkívül átlátszó, szánalmas próbálkozás arra, hogy a Fidesz emberének vállalhatatlan húzásait a liberális oldal nyakába varrják és néhány bírósági ítélet alapján kijelentsék, hogy Tündike tulajdonképpen a kormánypárttól való függetlenség élő szobra. Holott nem az. Sosem volt az. Lovas Pityunak pedig ideje lenne beletörődni abba, hogy a bíróságokat minden fideszes igyekezet ellenére még nem sikerült letarolni és illiberális pártkatonákkal feltölteni. Tudom, hogy ez szar hír a kormány csecsét szopó közpénz-tollnokoknak, de le kellene szállni a szopórollerről. Nem mellesleg illene több tiszteletet tanúsítani a varacskos disznók iránt!

adomany-1