Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Petikének jól áll a péniszerdő, rohangáljon csak benne

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben Kubatov kopaszai 30-40-es nagyságrendben Habony Munkanélküli Árpád ukrán ex-apósának alvilági üzleti ügyeiben önbíráskodnak a főváros belvárosában (vendéglátóipari egységekből üldözik el a klientúrát és zárat cserélnek az ajtókon), a magyar rendőrség pedig vér és takony hiányában sajnos nem tud közbelépni, de még gyanúsítottként sem előállítani senkit, diplomáciainak jóindulattal sem nevezhető toporzékolásaink felkent minisztere sajtót tájékoztat. Tajtékozva:

A kormány nemzetközi szervezetekhez fordul, mert elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek tartja, hogy az Európai Parlament Magyarországot támadó határozatában egy terrorizmus miatt elítélt embert menteget.

Mivel dél felé jár az idő midőn e sorokat írom, nem gondolom annyira jó ötletnek, hogy bedobjak valami erősebb alkoholt, pedig a józan eszem már nem tudja követni sem, és felfogni sem azt, ami itt folyik. Ez a kormányzati kommunikáció nem hogy a gyenge, de az egészséges idegzetű embernek is kemény. Végül is nekem mindegy, Petikének jól áll a péniszerdő, rohangáljon csak benne. Ameddig még teheti.

Miről van szó és mivel kapcsolatban sápítozik minden idők legszégyellnivalóbb külügyminisztere? Az Európai Parlament Magyarországról szóló, május 17-én kelt határozatában szóvá tette a 2015 őszi röszkei zavargások kapcsán terrorcselekmény (!) miatt 10 évre elítélt Ahmed H. aránytalanul magas büntetését, ITT egy összefoglaló cikk erről. Röviden: a férfi beteg szüleit (vak anyját és sánta apját) is elítélték, őt pedig azzal vádolták, hogy hangosbemondót használva részt vett a tömeg irányításában, és a rendőrsorfalat kövekkel támadó tömegben is aktív volt. A bíróság szerint ez kimerítette a terrorizmus bűncselekményét, 10 év fegyházbüntetést kapott.

Bár szerintem is elfogadhatatlan és tűrhetetlen, hogy egy országnak Szijjártó Péter a külügyminisztere lehet, nem óbégattam tele az univerzumot, hogy megint bántanak engem. Jobb híján jegyezzük meg, hogy Petihuszár 4 nemzetközi fórumon tesz panaszt, hogy báncsák a nemzeti kormányt, terroristák mellett állnak ki, miközben mindmeghalunk:

  • az ENSZ terrorizmusellenes intézkedések végrehajtásáért felelős munkacsoportja;
  • az Európa Tanács terrorizmusellenes tevékenységért felelős bizottsága;
  • az EBESZ terrorizmusellenes egysége;
  • a NATO terrorizmusellenes szekciója és új típusú biztonsági kihívásokkal foglalkozó divíziója.

Terror, terror, terrorizmus, terroristák – ha jól számoltam legalább kilencszer, de inkább tizenháromszor szerepelt ez a kulcsszó néhány sorban. Egyszóval hiszti, vernyogás, hőbörgés, mártírkodás, riogatás, a szokásos magas hangfrekvencián óbégatás, és a közbeszéd migráció-terror lebutított kommunikációs paneljébe terelésének sokadik verejtékszagú igyekezete. Csúsztatásoktól nem mentes, röhejes vergődés Petikétől, aki nem felejtette el Merkel kancellárnak sem megüzenni, hogy siránkozás helyett pörgesse fel Európát. Ezt az őssuttyó hülyegyerek stílust kommentálni sincs kedvem, annyira mélyen van. Viszont.

Zömítsünk: a független magyar bíróság tiltott határátlépésért, kővel dobálásért és hangosbemondó használatáért 10 év börtönre ítél egy menekültet. Petike nekiáll vinnyogni, hogy a demokratikusan megválasztott Európai Parlament egy terrorizmus miatt elítélt embert menteget. Akit tehát hangosbeszélővel elkövetett terrorcselekmény ügyében a magyar bíróság ítélt el. Kerek? Jó. Csak azért, mert a nagyon okos nemzeti érzelmű hazafi nemsokára előáll a migránssimogatás fölöttébb unalmas mantrájával, ezért tisztázzuk: az ember nem terroristaként jött ide, itt került rá a minősítés. Fasza.

Kérdezem én, az ellenőrzött, szabályozott bevándorlás híve, aki soha nem állítottam egyebet, mint azt, hogy a Magyarország által aláírt nemzetközi szerződésekből fakadó kötelezettségeknek eleget kell tenni, lehetőleg úgy, hogy kurvára jól meg kell szűrni az igénylőket (nem átbuszoztatni/vonatoztatni őket az országon), lehetőleg anélkül, hogy azokba rugdosnánk, akik már amúgy is a földön fetrengenek: mi a jó eget akar Szijjártó Péter az ENSZ-től? Miben reménykedik és hogy nem sül le a bőr arról a köpönyegforgató pofájáról? Nem úgy volt, hogy a nemzetközi szervezeteket, az egész világot gyakorlatilag Soros pénzeli és bujtogatja, lázítja a magyar kormány ellen?

Nem úgy volt Péter, hogy az ENSZ-ben alkalmatlan bürokraták ülnek, akik – tekintettel arra, hogy az Orbán-féle nyugati populistákat bírálják – egyben méltatlanok arra is, hogy bármilyen pozíciót betöltsenek a szervezetben? Nem te mondtad a saját száddal, szellemi kakaduink legebbike? Nem te ostoroztad az ENSZ főtitkárát is, hogy felháborító és bizarr nyilatkozatokat tesz Magyarországgal kapcsolatban? Hát ha egyszer senkinek nem áll jogában a magyar kormányt bírálni, mert te azonnal rárontasz és óbégatva elküldöd melegebb éghajlatokra és mindenkit dilettáns, hozzá nem értő fasznak kiáltasz ki, aki szóvá teszi a gazemberségeiteket, akkor mi ez a szemforgatás? Ama diplomáciai ámokfutás és fába szorult féregként visítás után, amit az elmúlt években lerendeztél, milyen alapon fordulsz segítségért azokhoz, akiket minden adandó alkalommal beledöngöltél a földbe?

Vagy most megint eljátsszátok, hogy házhoz mentek a pofonért (tudva, hogy a világon senkit nem ítélnek el terrorizmus miatt, aki egy hangosbemondóba üvölt és köveket dobál), hogy aztán legyen min sírni és eljátszani a hattyú halálát, mert a gyűlöletre idomított híveitek ezt is beveszik. Sőt, alig várják. Ez itt egyszer még diplomáciai tananyag lesz, mint ahogy az egész magyar kormány tevékenysége is történelemkönyvek lapjain fog visszaköszönni. És nem a piros keretes ünnepi események sorában, hanem az elrettentő blokkban.

Az a magyar kormány, amelyiknek papíron az Egyesült Államok és az Európai Unió a szövetségese, kendőzetlenül dörgölőzik Oroszországhoz, Azerbajdzsánhoz, a Fülöp-szigetekhez, Törökországhoz és más, autokrata, illiberális rezsimekhez. Klubtagként szarik az asztal közepére, és azon dolgozik, hogy Magyarországot elszigetelje a demokratikus világban.

Ráadásul mindezt szuverenitási kérdésnek csúfolják és erre hivatkozva üvöltik, hogy miért szar, töketlen, balfasz, idióta a Soros György kottájából játszó Nyugat. Miközben nyíltan mennek szembe az uniós joggal, szövetségeseiket rágalmazzák, lesajnálják és emberi jogi handabandának nevezik az európai értékeket és alapelveket. Párhuzamosan a legaljasabb kampánnyal hergelik híveiket az Unió ellen, majd amikor annak demokratikusan megválasztott testülete ezért elmarasztalja őket és korrekciót kér, akkor önkritika és párbeszéd helyett mindenféle szinteken feljelentgetik azt a grémiumot, amelynek ők maguk is tagjai.

Mert amikor a magyar kormány kétharmados és bármilyen felhatalmazással legalizálja a jogtiprást vagy a korrupciót, akkor a 98% akarta így, amikor az Európai Parlament hoz elmarasztaló határozatot a magyar kormány ügyködéseivel kapcsolatban, akkor báncsák Petikét. Aljas, gonosz, képmutató, korrupt uszítás. A félresiklott kormányzás egyetlen kézzelfogható mellékterméke. És nem, egyáltalán nem akarok terroristákkal együtt élni, de szégyellem magam ezért az ocsmány színjátékért. Még akkor is, ha a hanyatló Európában nincs élő ember, aki Szijjártót komolyan venné. Vagy éppen ezért.  adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.