Május 2,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Egyik sem különb, mint Farkas Flórián. Egy centivel sem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Némileg nyugodtabban szorul ökölbe a kezem arra a remek hírre, hogy Farkas Flórián díszcigány (innen üzenem Lázár János főcinikusnak: rohadtul nem az a bajom az agyondédelgetett kedvencükkel, hogy cigány, hanem az, hogy tolvaj) besündörgött valahol a kertek alatt az Migráns egybe és tolta a pofátlan szöveget. Egyenesen bele a hülyének nézett, megvetett, meglopott kisember arcába.

Azt mesélte ez az ország szégyene, hogy baromira együttműködik ő a Fidesszel és a választások ideje alatt még ennél is jobban együtt fog működni.

Amúgy el is hiszem. Összeillenek ezek minden szempontból. Rogán az ingatlanüzleteivel és a letelepedési kötvény bizniszével, Szijjártó az apuciéktól kölcsönkapott soktíz milliókból vásárolt villáival, Lázár a gyerekei nevére íratott szőlőkkel, luxusvityillókkal, Matolcsy a közpénzből foglalkoztatott szeretőjével, Polt elsikálóművész a Matolcsy keze alá tolt feleséggel és lánygyerekkel, Pintér az ezer évre titkosított olajügyeivel, a Mészáros família a százmilliárdos gazdagodásával és a minden gyerek nevén futó mindenféle vállalkozásaival, Orbán apuci és Orbán tesók az állami megbízásokból zsírosodó családi kasszával, Vajna a tönkretett vállalkozók nyomorából kihajtott kaszinó-milliárdokkal és az Amerikába cuccolt, felbrillezett asszonykájával, Orbán Ráhel a saját lábával, a saját férje lábával és az ő közös ügyködéseikkel, Habony Árpád az ismeretlen milliárdos, nevenincs tanácsadó és propagandafélisten.

De lehet folytatni a barackmagból üzletet remélő L. Simon Lászlóval, az erkölcsösség máza mögé bújó, a gyűlölettől kettőig sem látó, szerepzavaros Kövér Lászlóval (és az ő Szilárd öccsével, aki szintén az állami pénzek körül sündörög, de eddig még minden vállalkozása bedőlt), a lyukas gatyából kilógó seggű Orbán Viktorral. Egyik sem különb, mint Farkas Flórián. Egy centivel sem.

Sőt, nyugodtan kinevezhetnék Farkast köztársasági elnöknek is. Elég hazug és elég képmutató hozzá. Ott vannak a nagy elődök, Schmitt Pál, aki lopott doktorival büszkélkedett és akit Orbán a mai napig nagy tisztelettel körbenyal minden alkalommal, hogy lássuk: márpedig ő megvédi azokat, akik hűségesen szolgálják. Vagy a nagyon nagy beszédet elszavaló Áder János, aki azóta is szarik az országra, ellenben óvja a természetet tiszta erőből.

És tényleg megvédi. Farkas Flóriánt is, aki hazudott már magának diplomát, aztán lejjebb adta és már csak érettségit hazudott, miközben kiderült, hogy a börtönben fejezte be a nyolc általánost, 20 éves korában. 1998-ban sikkasztás és más bűncselekmények miatt vád alatt álló Farkas Flóriánt az eljárási kegyelem mentette meg a bírósági tárgyalástól. A kegyelmet Horn Gyula járta ki számára Göncz Árpádnál. Hát, érdemes volt, az hétszentség. Meghálálta.

Szóval jó helyen van ő Orbán ölében. Egy szinten vannak. Mindannyian. De nem csak ők, hanem azok is, akik alájuk muzsikálnak a saját anyagi haszonszerzésük reményében. Azok az emberek, akik éppen azzal vannak elfoglalva, hogy bejegyeztessék az új pártjukat, ahogy az előző választás előtt is tették sokan. Felnyalják a pártoknak járó támogatást, amivel aztán soha nem kell elszámolni, a 2014-es bizniszpártok is jól vannak a mai napig. Jelenleg 193 bejegyzett párt van Magyarországon és – figyelj, polgártárs, mert megint téged lopnak meg! – 351 párt áll bejegyzés alatt.

A Fidesznek elemi érdeke, hogy sok kis párt induljon, így a szavazatok megoszlanak és a töredék szavazatokat viszi a győztes. Így tud győzni és így tud kisebbségből is kétharmadot kovácsolni. Az induló pártok pedig – ha legalább 28 jelöltet tudnak indítani és miért is ne tudnának – 150 millió forint támogatást kapnak. Amelyik mind a 106 körzetben tud jelöltet állítani, az meg 597 milliót kap. Plusz jelöltenként egymilliót. A mi pénzünkből. A semmire.

Majd jön megint a Magyarországi Cigánypárt, a Seres Mária Szövetségesei, az Új Dimenzió Párt, a Sportos és Egészséges Magyarországért Párt, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség, az Új Magyarország Párt, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt, az Együtt 2014, a Zöldek Pártja és a hasonló, komoly munkát végző pártok. Az itt felsoroltakról hallott valaki valami érdemlegeset a választás óta? Mert ők rajta voltak a választási listán.

Majd szépen újra aktiválódnak, plusz még néhány száz új párt is lesz, mi pedig fizetünk, mint a katonatiszt. Nem is csoda. Ameddig ilyen kormánya van ennek az országnak, ameddig minden létező szempontból alkalmatlan és méltatlan figurák sütögetik a pecsenyéjüket a mi rovásunkra, addig Farkas Flórián jó helyen van Orbán mellett.

Éppen méltó partnerei egymásnak.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.