Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Mekkora kibaszott, ótvaros, rinocéroszbőrrel nyolc rétegben bevont pofa kell ehhez?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem szoktam idióta módon megfogalmazott idióta közleményeket ide rakosgatni, mert baromságokat egyedül, elengedett kézzel és bármikor tudok írni magam is. Most kivételt teszek, mert ezt basszus meg kell örökíteni, aztán majd mesélni kell róla az unokáinknak. Mert ilyen rohadék ország nincs, soha nem volt és remélem, a büdös életben nem is lesz soha többé.

„Ma délután a Fidesz Lendvay utcai székházában dr. Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke és Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke a két szervezet közötti együttműködésről írt alá stratégiai megállapodást.

A felek egyetértettek abban, hogy Magyarország jóléte és biztonsága nem valósulhat meg a magyarországi cigányság felemelkedése nélkül. A polgári értékrendből adódó feladat a cigányság képzettséghez és munkához juttatása, ami lehetőséget teremt a felemelkedésükre és erősíti közösségeik együttműködését és békés együttélését. Mindez csak a magyarországi cigányság és a polgári erők összefogásával valósítható meg, amelynek része a helyi és országos közéletben való aktív részvétel elősegítése, valamint a cigányság önkormányzati és országgyűlési képviselete is.

Ezért a Fidesz és a Lungo Drom a soron következő országgyűlési és önkormányzati választásokra történő felkészülésben, a választásokon és az ezeket követő törvényhozási, kormányzati és önkormányzati munkában együttműködnek. Ennek keretében a Lungo Drom részt vesz a Fidesz-KDNP alkotta polgári Kormány programjának megvalósításában, különösen a magyarországi cigányság helyzetét érintő területeken, az országgyűlési és önkormányzati választásokon támogatja a Fidesz-KDNP valamennyi egyéni jelöltjét, illetve területi listáját. A Fidesz-KDNP választási listáin a Lungo Drom jogosult jelöltek állítására.”

Hát bakker, ez már világ csudája, de komolyan! Mekkora kibaszott, ótvaros, rinocéroszbőrrel nyolc rétegben bevont pofa kell ehhez? Micsoda tetű népség ez? És tolják bele a pofánkba, azért is! Nesze, paraszt! Mindent megtehetünk és te benyeled!

És benyeljük. Nem Orbán geci, az összes tetvedék az. Beleverik a fejünket a fosba és esküszöm, most ülnek valahol egy üveg konyak mellett és a térdüket verik a röhögéstől. Hogy megint a pofánkba szartak és mi eltűrjük.

Farkas Flórián egy utolsó mocskos, hazug senkiházi tolvaj. Egy gennyláda, aki azt a röhejes összeget, amit a kormánynak nevezett maffia a cigány emberek munkahely teremtésére szánt, még azt is ellopta. Pofátlanul röhögve. És nem hogy megúszta, hanem ott tekereg Orbán langyos seggében és röhög bele a cigány emberek pofájába.

Polgári értékrend, meg cigányság felemelkedése, mi? Rohadék tetvek. Mitől fog felemelkedni a cigányság? A választások előtt az asztalukra baszott kiló száraz tésztától? A szavazatukért adott hasított fától? De a kurva életbe már! Hogy vergődjön ki egy cigány ember a nyomorból, ha nem az oktatással? Ha nem azzal, hogy munkát kap? Ha nem úgy, hogy visszanyeri a büszkeségét, hogy taníttatja a gyerekét?

Farkas Flóriánnál undorítóbb szerzet nincs a cigány emberek között. És az Orbán kormánynál sincs. Hazug, képmutató, utolsó férgek egytől egyig. Kövér is, Balog is, mindegyik. De főleg Orbán, mert nélküle ez a híg fos nem bugyoghatna mindenhonnan.

Hinni nem akarom, hogy nincs olyan cigány ember ebben a búvalbaszott országban, aki képes lenne megszólítani a romákat, aki el tudná mondani nekik, hogy ez kurvára nincs rendben.

Farkas Flóriánt egy husánggal kellene pacallá verni abban a pillanatban, amikor megjelenik a romák között, mert aljasabb, mint egy útszéli rabló. Azokat lopta meg, akik a legjobban rá vannak szorulva a segítségre, akiknek az élete múlik azokon a munkahelyeken, amelyek azért nem jöttek létre, mert ez a szégyentelen pondró még azt a kevés pénzt is elrabolta tőlük, amiből munkahelyeknek kellett volna létrejönniük.

Egy, egyetlen egy kibaszott munkahely nem jött létre, egyetlen egy cigány ember, egyetlen család sem vergődhetett ki a nyomorból, mert a díszcigány kirabolta őket és meglopott minket, az egész országot.

És nem a bíróság előtt áll, nem börtönben ül, hanem pacsizik a többi bűnözővel, aztán az arcunkba fossák a közleményt. Nem sül ki a szemük, nem ég le a pofájukról a bőr. Tudjátok mit, mocsodékok? Jelöljétek miniszterelnöknek Farkas Flóriánt. Van olyan sunyi, mint a mostani miniszterelnök.

A meghirdetettnél órákkal előbb, suttyomban írták alá a kibaszott szerződésüket, mert aljas senkiházi, gyáva tetvek. Aztán betolják az MTI-be a közleményüket és dörzsölik a markukat.

Nem vagyok jós, de most mondom: rá fogtok baszni. És ember nincs, aki jobban megszolgálta az emberek dühét, mint ezek a szarháziak. És én remélem, hogy amikor eljön az a pillanat, akkor a cigány emberek is ott lesznek a tárgyalóteremben és végighallgatják, mit makognak a védelmükre a polgári értékrend és a cigányság felkent védői.

Hányinger. Szégyen és gyalázat.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.