Február 26,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Támadás, viszkető tenyerek, ökölbe szorult kezek, vér, takony, védekezés, háború

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 952,849 forint, még hiányzik 2,047,151 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az a határozott érzésem, hogy egy zombihadsereg foglalta el az országot. Mindegy, hogy a miniszterek elnöke prédikál valahol, hogy sajtótájékoztatót tart valaki, tévéműsorban nyilatkozik, vagy interjút ad, ugyanaz a pár mondat a teljes szókincsük. Mindig ugyanaz, mindenkinek ugyanaz. A propagandamédia is kizárólag ezt a sablont használja és gyakorlatilag az is mindegy, hogy aktuálisan miről van szó, ez az előre legyártott gondolatsornak látszó mantra köszön vissza mindenhonnan.

Soros-egyetem, Soros-hadsereg, Soros-bérencek, Brüsszel (soha nem Európai Unió, mindig Brüsszel), időnként Simicska. És újabban az erőszakossá váló ellenzék – akik természetesen egytől egyig Soros emberei -, az országot kívülről és belülről ért támadás, viszkető tenyerek, ökölbe szorult kezek, vér, takony, védekezés, háború.

A kormánypártban egyetlen egy önálló egyéniség nincs. Bárki bárkivel lecserélhető. Mindegy, hogy L. Simon László, Kovács Zoltán, Halász János, vagy Németh Szilárd. Egyetlen saját gondolat nincs, de még saját szavak sincsenek. Ugyanazok az elcsépelt frázisok a Fidesz nagyszerűségéről, a fantasztikus gazdasági teljesítményről és az előző kormány aljasságáról.

Tök mindegy, hogy nőnap, gyáravató, óvodalátogatás, vagy kormányinfó. Tényleg az az ember érzése, hogy egy rakás tökegyforma zombi masírozik egy irányba és ugyanazt mormolják. Süketen, vakon, hülyén. Mindenkit meg akarnak harapni és akit sikerül, az éppen olyan zombivá válik, mint ők, velük fog masírozni és együtt mormog a tömeggel.

Félelmetes is lehetne, ha nem lenne olyan végtelenül, szánalmasan primitív és átlátszó. Így inkább – ha nem is vicces – röhejes. Az egész kormányban, de az egész pártelitben és a saját pártmédiájukban sincs egyetlen ember, akinek saját gondolatai, saját szavai lennének. Vagy, ha vannak is saját gondolataik és saját véleményük, azt nem mondhatják el, nem írhatják le.

Jól látható, hogy egy szűk, néhány emberből álló csoport bábként mozgatja a teljes kormánypártot, az őket kiszolgáló média minden egyes tagját. Kubatov Gábortól Bayer Zsolton át Stefkáig, G. Fodorig, Kósa Lajosig és a nagy számban felbukkanó trollokig bemagolt egyendumát tolnak a hívek arcába.

Nem tudom, a kedves olvasók hogy vannak ezzel, de én rettentően utálnék így élni. Bármennyi is a fizetése egy zombinak, attól az még zombi marad. Márpedig zombinak lenni nem jó. Még luxusterepjáróért, milliós fizetésért, udvari úszómedencéért, külföldi nyaralásokért sem. Nem éri meg.

Pocsék dolog lehet a gerincet leadni a ruhatárban. Lélekölő lehet a központilag kiadott néhány mondatot ismételgetni minden helyzetben. Szinte látom magam előtt, hogy valamelyik pártszolga elmegy a boltba és ilyen jelenetek játszódnak le:

– Üdvözlöm uram! Mit adhatok?

– A Soros-hadsereg megtámadta Magyarországot, a Soros zsoldjában álló idegenszívű hazaárulók meg akarják buktatni a legitim magyar kormányt!

– Értem…de mivel szolgálhatok? Friss kacsacomb érkezett, csak ajánlani tudom. Vagy esetleg egy darab füstölt sonka? Ez valódi, nem gyorspácolt hulladék.

– Simicska Lajos megvette a Jobbikot és megvette az Indexet. Simicska Lajos megvette a Jobbikot és megvette az Indexet.

– Öööö…igen, biztosan. Esetleg egy kis sajtot ajánlhatok? Van egészen különleges olasz kecskesajtunk, biztosan ízleni fog önnek.

– A magyar gazdaság teljesítménye kiemelkedő, a munkanélküliség soha nem volt ilyen alacsony, mi vagyunk Európa motorja, minket irigyel mindenki.

– Nagyon szép az eprünk, most érkezett. Annyira friss, hogy még szinte harmatos. Adhatok belőle?

– Brüsszelt is Soros György irányítja. Soros György el akarja árasztani migránsokkal a kontinenst és meg akarja buktatni a magyar kormányt.

– Jó. Hát, ha semmit nem szeretne vásárolni, akkor ne tartsa fel a sort, kérem. Vannak itt normális vásárlók, akik haladni szeretnének.

Ilyennek képzelek egy bevásárlást. Csak nehogy a végén éhen haljanak hűségesék.

Nem véletlen, hogy alig maradt értelmiségi a párt környékén. Aki maradt, az is olyan, amilyen. Normális, gondolkodni tudó, önálló egyéniséggel rendelkező ember ragaszkodik a saját véleményéhez, a saját gondolataihoz. Már persze, ha van neki ilyen. Ha nincs, akkor beáll a zombiseregbe és együtt dünnyög a többiekkel.

Nekem már végtelenül kínos, amit a kormánypárt művel. Kíváncsian várom, hogy mikor kezd vállalhatatlanná válni a fideszesek normális részének – itt nem a kormánytagokra gondolok -, hogy hülyének nézik őket.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!