Vendégcikk: Bocs, ez csak az én véleményem

Illusztráció: Humusak Illusztráció: Humusak

ksz

Kedves Tibor!

Nem vagyok újságíró, csak valaki, aki néha leírja a véleményét. A Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk rejtélyes módon helyet ad írásaimnak és publikálja is. Ezen vendég minősítésemben, hir-telen mozdulattal kikérem magamnak a fenti vélekedést.

A „Szalonna” szerkesztősége kapott már mindent a nyakába. Leírták, hogy hogyan, s miképp, milyen forrásból működtetik a portált. A szerkesztők exkuzálták már magukat eleget. Véleményem szerint nem kellett volna, nincs miért mentegetőzniük. Ezen tények bizonyításához adnék linkeket is, de félő, hogy a sok cikk olyan hosszú lenne, valószínű el sem olvasná. Nem csak ön, a likeolója sem, sőt azok sem, akik meglátnak egy cikk címet és arra reagálva hőbörögnek a hozzászólásaikban.

Az ön által kritizált cikk 749 szó, 4140 karakter, 4883 karakter szóközök nélkül. Ebben a cím nincs benne. Ez nudli Terror Maris 5400 szavas ámokfutásához képest.

Az én drága, jó nagymamám mindig azt mondta: „Kisfiam. Ha bárki kritizálja a munkádat, nyugodtan mond meg neki; Adva a lehetőség, hogy csinálja ugyan úgy, vagy akár jobban”. A vastagon kiemelt részt az Ön kedves figyelmébe ajánlom.

Tudom, hogy nem mindenki teheti, vagy akarja anyagilag támogatni a „Szalonna” működését – nem, én nem kapok onnan pénzt, még mindig vendégíró vagyok – de azt megteheti, hogy nem kritizálja mások munkáját.

Én külön örülök, hogy sokan viszont végigolvassák a portál cikkeit.

Nos…Mivel 211 szót leírtam, s félek, ez már hosszú lenne, ezért egy dolgot szeretnék még mondani:

Azzal ugye tisztában van, hogy a hozzászólása az Ön szégyene.

„bocs ez csak az én véleményem”

Üdvözlettel:

Singing Jungleadomany-1