Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Olvasói levél: Ti emelitek fejetek fölé a saját elnyomóitokat. Ti, nem más

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Beszélgetek tegnap egy baráttal, Pesten intézte ügyeit, amikor azt mondja – megszakítva gondolamenetét – várjál, itt van Vajna mellettem. Szivar a szájban, Bentley cabrio, mellette sarkakata.

Ez a nép, ez végig fogja nézni gyávaságában, ahogy a saját szemrevalóbb asszonyait lehegesztik mellettük a visszaállított ius primae noctis, első éjszaka jogán.

Ez a nép akar változást? Ennek a népnek fájna? Akkor elmondom, annak a népnek, amelyikkel meg lehet azt csinálni, hogy szétrablásuk után a tőlük ellopott javakkal villognak közöttük, szivart a „hörcsögpofában” a fogak között megakasztva, vigyorogva, élvezve az életet, az a nép azt kapja, amit érdemel.

Ezek meg nemhogy félnek, egyenesen szarnak mindenre, mindenkire, MÁR A LÁTSZATRA IS. A Quaestoros meg battyog a kétéves cipőjében a bíróságra, ahol összefut a devizahitelessel a folyosón hatéves cipőjében, ott a képébe dörgölik szépen megfogalmazva azt, hogy elloptuk, de nem tudsz mit csinálni, viszont megnézheted a Bentley-ket, ahogyan kiposztoljuk Monacoból, a hajóink mellől.

A legnagyobb baj, hogy 2-3 millió idióta a migránsokra keresztelt 1294 menekülttől való ostoba rettegő félelmében még lájkolja is, miközben hetes cikkely, KIVÁGNAK MINKET MINDJÁRT AZ UNIÓBÓL.

Ez a gyáva nép halálra van ítélve, de nem más, saját maga mondta ki magára ezt az ítéletet.

Ahol az agymosó Észak-Koreát idéző televíziókat üzemeltető nemzet hörcsögének csúfolt aljas zseni, aki a mi gyémántjainkban fürdeti a szeretőit, kik közül egyet-kettőt később el is vesz feleségül, aki szándékosan mutogatja nap, mint nap, semmit nem tehettek, mert senkik vagytok, ha ez az ember nem attól didereg, mikor lesz jobban meghágva, hanem egyenesen pöffeszkedve röhög a pénzünk tetején, mint egy megőszült, hormonzavaros nőstényhörcsöggel keresztezett Jabba, ott kérem ne sírjon senki, hogy fáj, meg nem jó, mert nektek ez így jó, minden, tőletek nem lop a fidesz, HANEM TI ADJÁTOK ODA.

A „külföldről könnyű”-ző hülyéknek pedig üzenem, ki kell próbálni, mindkettőt próbáltam. Soha ilyen nehéz nem volt semmi. Semmi! Látni, ahogyan a pénzünkön, a jövőnkön, a gyerekeink jövőjén vett ingóságokban és ingatlanokban fürdetve egybites csajaikat élvezik senkiháziak a vérünkön vett javakat, de nem tenni semmit, AZ A KÖNNYŰ, GYEREKEK.

Na, ez nem nekem való, mert egyedül kevés lennék, aki kirángatja őket ebből, a többi meg sajnos mind facebookharcosbeszari, én pedig a saját szabadságomat többre értékelem, mint azt, hogy az ellopott (minimum) 7 évem mellé még adjak nekik egy ötöt-tízet a polti igazságszolgáltatási rendszerben azért, mert ti gyávák vagytok, mint a szar.

Erődítményszerű nyaralókat építenek, robotfűnyírók dolgoznak a lopott telkeken, ezer eurós légiüzemi költséges helikopterrel járnak villogni, a fél fővárost eladták az ingatlanpanamában, Azymuth hajókon himbálóznak kipihenendő a tőlünk elvasvillázott jövő fáradalmait, ti meg ültök és néztek, mint fideszes az M1-et?

Ti mertek mondani bármit azokra, akik meg mertek mozdulni és nyakukba vették a világot, fogvicsorgatva küzdenek a mindennapokkal, nem elég, hogy a legaljánál lejjebbről kell kezdeni, de még távolról a hazánknak csúfolt hajó elsüllyedését is végig kell nézni a teszetosza, de nagypofájú utasok miatt, ahogyan kihunynak egykori dicső fényei a víz tükrén?

Magyarország az első hajó, ami nem viharban süllyed el, hanem a legénység értelmesebb részének szemét és aljas széthúzása miatt, akik KÉPTELENEK összefogással nagyobb létszámot teremteni, mint amennyi az éppen irányítással megbízott teljesen hülyék létszáma.

Még mindig pártokban gondolkoztok? Ez vagy az nem lopott annyit? Különben is felmentették? Ő igazi demokrata? O.J. SIMPSONT is felmentették egy tényleg demokratikus országban, holott mindenki tudta, BŰNÖS VOLT. Későbbi, másik tárgyalásán a kártérítési ítélettel az amerikai igazságszolgáltatás elismerte, hogy mégis gyilkolt a felmentett. A netadó óta világosan látszanak az erők, ki akar változást és kinek jó teljesen az, ami van, mert marzsot, részt, üzletet kap belőle, csak az a dolga, hogy mást kommunikáljon, azaz szépen befogja a kormány alszárnya mögé a kormány ellen induló szavazókat. Ha valóban szeretne változást akármelyik, nem bohóckodással erőltetné magát a politikában, hanem ÖNFELÁLDOZÓ HARCCAL.

Most elmondom, ANNAK A RENDSZERNEK, AMIBEN A TOLVAJOK LENYITOTT 50-100 MILLIÓS KABRIÓKKAL JÁRNAK, vigyorogva, szeretőkkel, szivarozva, SZAVAZÁSSAL NEM LESZ VÉGE, teljesen mindegy, mi lesz annak a végeredménye.

Aki 2018-ban bízik, egy év múlva már majd 2022-ben fog, aztán 2022-ben, 2026-ban és így tovább, egészen addig, amíg ez a tolvaj rablóbanda szét nem oszlik.

Azok, akik elmentek, nem elmenekültek, csupán nem hajlandóak a vizet befelé merni a süllyedő hajóba, nem hajlandóak kiszolgálni ezt a hazaáruló rendszert, nem hajlandóak etyeregni fellovagkeresztezett bayernácikkal, aki miatt nem maradt lovagkereszt SENKINÉL, visszaadta mind, kinek VALÓBAN VOLT ESZE.

Vissza-vissza néznek és keseregnek, szívük szakad, ahogyan látják, a hajó menthetetlenül süllyed, fedélzetén megannyi tisztességes emberrel, kik meg fognak fulladni, mert nem tudnak úszni, mentőcsón…. törlés, mentőjacht ugyanis csak a hazaárulóknak jut, nekik nem fog.

Azt viszont tartom, nem a Fidesz teszi tönkre az országot, hanem a magyar nép!

Ahol egyetlen ember megkínoz egy állatot, de ezer meg bambán és gyáván nézi, ott ezer gyilkos állatkínzó születik, nem egyetlen, az csak végrehajtotta torz elképzelését.

Így van ez a hazaárulással is.

Ha pedig nem férek oda az ezer bambától ahhoz az egyhez, aki éppen kínoz egy állatot, mert letartóztatnak, elítélnek, meghurcolnak, a másik értelmesebbnek kikiáltott fele meg közben nagy pofával ordítozik velem, hogy meg kell beszélni az SS tisztekkel, miért nem túl humánus a haláltábor, akkor ezernek fordítok hátat, mert ott nem különb egyik sem a másiknál…

Ti emelitek fejetek fölé a saját elnyomóitokat. TI, NEM MÁS.

Ők maguk nem jutnának semmire. Nem kell csodálkozni már azon sem, hogy MINDEN értelmes ember, asszony, gyermek és felnőtt ELFORDUL a politikától, ezzel egyúttal a jövőjétől, ez mind a szolgalelkű egybites határvadászok, fidesszolgák, ostoba, teszetosza, tunya fidelitasos hazaárulók és a maradék gyáva ember miatt történik, mert nincsen ellenzéki (csak kollaboráns álellenzéki) platform, ahol szerveződni tudnának, OTT PEDIG NEM FOGNAK.

Szép napot, mentem külföldön robotolni. Rohadjon meg mind, aki ezt a rendszert kiszolgálta.

Szerző: Zs Zsolt

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.