Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Házasodni, templomba járni, szaporodni, húzni az igát, hálásan kussolni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„A családi értékek mellett kiálló négynapos nemzetközi rendezvénysorozatot, a Családok Budapesti Világtalálkozóját rendezik meg május végén Budapesten – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy szerdai háttérbeszélgetésen (…) Emlékeztetett arra, hogy amikor 2014-ben megalakult a harmadik Orbán-kormány, a miniszterelnök a feladatok megszabásakor az Emberi Erőforrások Minisztériumának címezve annyit mondott: szülessen minél több gyermek Magyarországon!”

Fideszül nem beszélő embertársaimnak fordítok. Gyermeket egyedül nevelő szülő ne menjen a rendezvényre, mert ők nem család. Akkor sem, ha az anya és akkor sem, ha az apa neveli a gyermeket, vagy gyermekeket.

Unokát nevelő nagyszülő se menjen, mert ők sem család. Egynemű párok főleg ne menjenek, mert ők soha az életben nem lesznek család.

Élettársi kapcsolatban élők sem alkotnak családot. Akkor sem, ha több gyermeket nevelnek akár közös, akár más kapcsolatból születetteket.

Fideszül a család: egy olyan férfi és nő hivatalosan is deklarált kapcsolata, amelyben a felek képesek az önreprodukcióra és ezt meg is tették. Továbbá az a család, ahol apa dolgozik, anya is dolgozik, valamint isteni zserbót süt, ápolja az idős szülőket és közben mosolyogva takarít.

Két ember, akik szeretik egymást, boldogan és harmonikus kapcsolatban élnek, de nem házasodtak össze, vagy nem házasodhattak össze (mert például egyneműek), azok nyugodtan maradjanak otthon, ez a nap nem róluk szól. Ezzel szemben az az emberpár, amelyben apu rendszeresen, vagy alkalmanként veri anyut – vagy fordítva, mert jóval kisebb arányban, de azért előfordul -, egyik szülő, vagy akár mindkettő bántalmazza, éhezteti, lelkileg terrorizálja a gyermekeit, nyugodtan mehet, mert ők családot alkotnak.

Ha apu naponta sakálrészegen esik haza, ha dolgozik ugyan, de játékfüggő és eljátszik minden fillért, ha csalja a feleségét, ha rettegésben tartja a családját, de van róla papírja, hogy elvette anyut, akkor ők egy rendes család.

Ha anyu zugivó, vagy vásárlásfüggő, elhanyagolja a gyermekeit, magára költi a konyhapénzt, csalja aput, de van róla papírja, hogy hozzáment apuhoz, akkor ők egy rendes család.

A család fogalma nem két-három-akárhány ember szeretetközössége, melyben együtt, egymást támogatva, harmóniában és mindenki érdekében léteznek, miközben még boldogok is, hanem egy szaporodóképes, hivatalos irattal rendelkező tenyészpár.

Mert szülessen minél több gyermek Magyarországon! – mondá a vezér. De csak egészséges, jó fizikai adottságokkal rendelkező gyermek szülessen, mert az kell a gyárakba, üzemekbe, földekre. Olyan, aki akár 12 órát is képes állni a szalag mellett, aki képes hasznot hajtani a munkaadónak, aki elvégzi a szolgáltatásokat, éhbérért is ágytálazza a betegeket, beköti az infúziót, megtanítja írni-olvasni a gyerekeket.

Olyan gyermekek szülessenek, akik örömmel szolgálják a gazdát, akik nem akarnak többet, mint amit a hatalom szán nekik, akik nem gondolkodnak, nem vitatkoznak, nem követelnek. Elfogadnak, megköszönik, dolgoznak és teljesítik honfiúi és honleányi kötelességüket; házasodnak és szaporodnak.

Hogy a következő generációs elitnek is legyen adófizető, engedelmes, jó polgára. Ez az elit már remekül körvonalazódik. A most meggazdagodó disznószerelők, miniszterelnöki és miniszteri sarjak hamarosan átveszik jogos jussukat a társadalmi és politikai ranglétra tetején, sokasodnak és szaporodnak, élvezik mindazokat a javakat, amely javakat a szülők gondosan összeraboltak. Mindenki más kárára. A mi gyerekeink kárára.

Házasodni, templomba járni, szaporodni, húzni az igát, hálásan kussolni. Ez az alattvalók feladata. Ha ezt engedelmesen teljesítik, akkor évente egyszer kapnak zizit, ropit, szőkekólát. Aztán kuss legyen.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.