Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hát mi ez, ha nem világsiker? Már több, mint egymillió izét visszaküldtek!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Siker siker hátán. Esküszöm, már lassan (vagy gyorsan) paranoiás leszek. A napokban figyeltem fel rá, hogy elég gyakran hátrapillantok, nem üldöz-e Fortuna pár milliárd forinttal, egy fillérekért megvehető, de vagyonokat érő kastéllyal, egy jól fizető államtitkárhelyettesszóvivői állással, reklámszerződéssel, megnyert közbeszerzéssel, vagy más egyébbel, mert ez egy ilyen ország.

Pláne egy ilyen kormány. Amihez ők hozzányúlnak, az olyan sikeres lesz azon nyomban, mint a hétfene. Tiszta szerencse, hogy a sikerekről nem hallgatnak, hanem megosztják a keményen édesjóistenem kisemberrel, hogy mindenkinek legyen oka az örömre és boldogságra. Tessék:

„Budapest, 2017. május 9., kedd (MTI) – Átlépte az egymilliót az eddig visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőívek száma – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Kijelentette: az 1 millió 130 ezer válasz azt jelzi, hogy a konzultációban olyan aktuális és lényeges kérdések szerepelnek, amelyek befolyásolják Magyarország jövőjét.
A részvételt az államtitkár kiállásként értékelte a nemzeti függetlenség és a kormány politikája mellett.
Dömötör Csaba arról is beszélt: május 20-ig azoknak a részvételére számítanak, akik szerint nincs rendjén, hogy bevándorlók milliói érkezzenek Európába ellenőrizetlenül; aki nem szeretnék, ha Brüsszel betelepítési programokat kényszerítene Magyarországra; továbbá akik hazai kézben tartanák az adók, bérek, rezsidíjak meghatározását.
Megjegyezte, az emberek nemcsak a brüsszeli döntéshozóknak, hanem a hazai ellenzéki pártoknak is erős üzenetet küldhetnek.

Hát mi ez, ha nem világsiker? Már több, mint egymillió izét visszaküldtek! Ez ám a valami, nem az ágybapisálás. Habár arról nem szól a sikerjelentés, de feltételezem, hogy nagyjából nyolcmillió ilyen francot küldtek ki (mennyibe került vajon? Kijött volna belőle a gödi otthonba 10 plusz ápoló bére 20 évre?), ennek az egynyolcadát küldték vissza. Már amennyiben jól számolok, mert soha nem voltam egy matekzseni. De tegyük fel, hogy jól számolok és egynyolcad. Ebből nyilván minimum 98 százalék lesz valahogy, az nem is kérdés. Vagy 112 százalék. Egy hülyeség.

Dömötör Csaba nyilván egytől egyig végigolvasta mind az egymillió visszaküldött választ, másként honnan a bánatból tudná, hogy mindegyik a kormányt éljenezte? Ha lett volna olyan a válaszok között, amelyik elküldi a búsba szeretett ártunk és ormányunk színe-javát, arról csak tudna Dömötör Csaba, nem? De.

Arról is beszélt a nagyszerű államtitkár, hogy még május huszadikáig nagy-nagy szeretettel várják a honfiúk, honleányok, honbácsikák és honnénikék pozitív válaszát. Melegek, leszbikusok és más módon elfajzottak – például liberálisok – válaszához valószínűleg nem annyira ragaszkodik Világverő Viktor, valamint azok is nyugodtan kussolhatnak, akik más véleményen vannak, mint amit a párt elvár tőlük. Akik viszont engedelmesen azt ikszelik be, amiről aztán majd Dömötör Csaba lelkesen beszámolhat, azok bátran küldjék csak vissza.

Sőt, lényegében visszaküldheti az is, aki nem ért egyet, a sánta kutya nem fogja elolvasni azokat a kérdőíveket, vagy micsodákat. Mi több, akár vissza se küldje senki, úgyis azt mond Dömötör (vagy aki, szabadon be lehet helyettesíteni), amit akar. Totál olyan, mint a levélben szavazás.

Szerintem azt kellene csinálni a jövőben, hogy az erre elbaszni szándékozott összeget helyből vigye, aki hozzáfér, a kérdéseket ki sem kell küldeni, hanem a végén álljon ki valaki és mesélje el, mennyire igaza van a kormánynak már megint és mindenki őket támogatja éjt nappallá téve. Hát nem? Hát de.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.