Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És még van egy év a választásig

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az a helyzet, hogy miközben a miniszterek elnöke ünnepélyesen meglátogatta Bözsi néni sertéseit, a rohadék Brüsszel megtámadta a Brüsszel elleni nemzeti konzultációt. Lóra, fegyverbe, riadó! Védjük meg azonnal a rezsiharcot és üzenjük meg Brüsszelnek, hogy majd mindjárt olyat fogunk neki üzenni, hogy tátva marad a szája.

Tuzson Bence megmondta, hogy Brüsszel azért támadja szép hazánkat, mert azt akarja, hogy kevesebben írják alá a nemzeti konzultációt és hogy emelkedjen a rezsi ára, valamint be akarnak ide telepíteni tizenszázmillió migránst.

Az egyetlen megnyugtató pont ebben az egészben az, hogy Bözsi néni akár minden évben örömmel szavazna Orbán Viktorra, viszont nagyon utálja Gyurcsány Ferencet, akiről úgy tudja, hogy személyesen vette el a tizenharmadik havi nyugdíját, amit Orbán Viktor ugyan azóta sem adott vissza, de neki elnézi Bözsi néni.

Gyurcsány Ferenc eközben Ancika nénit látogatta meg, aki drága fiamnak szólította őt és potyogtak a könnyei. Ancika néni Gyurcsány Ferencre szavaz.

Botka László viszont nem szavaz Gyurcsány Ferencre, hanem felszólította, hogy húzzon el a politikai életből, mert csak lebegteti az Orbán ellen szóló bizonyítékokat és nem hozza azokat nyilvánosságra.

De Botka László is unszimpatikus, mert drága órája van, ami egyrészt felháborító, másrészt miből telik rá, harmadrészt meg mégis röhejes, hogy valaki ilyen órával a karján a gazdagok megsarcolásáról szónokol.

A Momentum mozgalom mindenkit felszólított, hogy húzzanak a vérbe, mert itt az idő, hogy a fiatalok vegyék a kezükbe a saját sorsukat.

Mindez – mármint a fiatalok és a saját kézbe vétel – nem vonatkozik a CEU diákjaira, mert néhány hét alatt kiderült, hogy lényegében ők a kormány első számú ellenségei. Soros György katonái ők, ügynökök, liberálisok, fő céljuk, hogy megzabálják a drága magyar anyaföldet. Pár héttel ezelőtt még a Heineken sör volt a főellenség, de aztán kiderülhetett, hogy a sör ellen nem olyan hatásos a hergelés – pedig Lázár János sajátkezűleg ment el Erdélybe, hogy megkóstolja a Csíki sört, ami sokkal jobb, mint a rohadék buzi ballib Heineken -, mert az emberek többnyire tudják, hogy mi az a sör, de többnyire nem tudják, hogy mi az a CEU. Amit nem ismerünk, attól sokkal jobban félünk és amitől jobban félünk, azt gyűlölni is jobban tudjuk.

Csapataink harcban állnak. Meg az ő csapataik is. Például harcilag összeragasztgatták Vona Gábor feleségének autóját a fideszfiókák, mert ezzel a hősi cselekedettel akarták a világ tudtára adni, hogy Vona Gábor feleségének autója lényegében Simicska Lajos autója. Amúgy Vona felesége civil, édesanya, az autó az övé, azzal hordja a gyermekeit oviba, vagy ahová. De már legalább pontosan tudja mindenki, hogy ez sem számít, tudják a csapatok, hogy hol lakik a család, hol parkol az autó.

A sajtó is tanulgat közben, már nem számít ügynek, ha kitiltogatnak innen-onnan újságírókat, de az sem, ha lerángatják a lépcsőn, elveszik a mobilját és törlik a fotókat róla.

Szijjártó Péter felszólította Frans Timmermanst, az Európai Bizottság első alelnökét, hogy azonnal mondjon le. Gondolom, ha mégsem mond le, akkor az ő autóját is összematricázzák, vagy összegyurcsányozzák, esetleg összesorosozzák.

Tehát igazából nem történt semmi különös. Ellenség van dögivel, mindenkit Soros György fizet. Akit meg nem, azt Simicska Lajos. De még az sem kizárt, hogy Simicska tulajdonképpen Soros, csak jó a sminkje. És még van egy év a választásig. A jó hír, hogy holnap viszont hétfő lesz.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.