Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vajon Németh Szilárd erre kapott felhatalmazást a választópolgároktól?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha az ország elmeállapotát egy képernyőfotóba sűrítve meg lehet ragadni, akkor az alábbi minden bizonnyal egy ilyen fotó. A Németh Szilárd nevű szellemi világítótornyot és erkölcsi zsinórmértéket idéző Csepel önkormányzatának hivatalos lapján található interjúról van szó, amit ideteszek mindannyiunk okulására. Nem csalás, nem ámítás. Sajnos nem.

csepel

A sajnos leginkább annak a feneketlenül mély pöcegödörnek szól, amelybe a Fidesz – kormányzás és érdemi munka helyett – néhány hónap leforgása alatt belelavírozta az országot, midőn Soros Györgyöt kiáltotta ki a nemzet legfőbb, nemzetbiztonsági és egyéb okokból üldözendő ellenségének. Különösen szép ez egy olyan országban, ahol a Fidesz örökös, kordonbontó miniszterelnöke ezzel szemben nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon, Rezsiszilárd viszont cserébe beleférhet az állampárt legbefolyásosabb politikusainak 10-es toplistájába.

Ebben az előre megfontolt, csillagos eget súroló pszichózisba kötelező és magától értetődő módon beleállt a csepeli önkormányzat is, amelynek hivatalos lapját elég nyilvánvalóan uralja Németh Szilárd. Aki nem polgármester, nem önkormányzati képviselő, ráadásul Csepelen egyénileg megbukott, ezért vigaszágon, a pártlistáról képviselőséget nyert intellektuális súlyemelő és pártalelnök. Aki a lábon kihordott agyhalál egyik legmarkánsabb zászlóvivőjeként gyakori szereplője az oldal Közélet rovatának. Ahol hinti az igét és böfögi vissza szorgalmasan a pártközpontban leírt zsibbasztó szólamokat. Ennyit tud, de ezt legalább töretlenül és kitartással.

Attól függetlenül, hogy havi 20-30 ezer embernél többet még soha nem érdekelt a csepel.hu kínálata, egyáltalán nem lebecsülendő ez a szám. Különösen úgy, hogy már alig van felület, ahonnan nem a propaganda ömlik bele a gyanútlan felhasználó arcába. Nos, a pártlapként funckcionáló, eredetileg közérdekű önkormányzati oldal szerkesztői véresen komolyan küldték el a fent látható kérdéseket Szabó Szabolcsnak, az Együtt parlamenti képviselőjének, remekül bizonyítva, hogy az alternatív valóságban gyökerező elmebaj a mindennapok részévé vált.

Hogy azt mondja: Tudja-e, hogy a CEU nem azonos a Közép-Európai Egyetemmel? Továbbá Csepel és Soroksár egyéni országgyűlési képviselőjeként miért képviseli ilyen lelkesen a Soros-birodalom érdekeit? Van-e ebből haszna a választókerületének, és így tovább? Ebben nem az a szánalom, hogy a fideszes gépezet mostmár tényként kezeli, hogy a CEU ügy melletti kiállás ekvivalens a Soros-birodalom érdekeinek képviseletével (de, ez is döbbenet), hanem hogy mennyire összeráncolt homlokkal, véresen komolyan nyomják a védhetetlen, semmivel alá nem támasztható baromságaikat.

És akkor jön egy dr. Szabó Szabolcs, aki nem Németh Szilárd szellemi színvonalán vegetál és lakájék nem tudnak mit kezdeni a humorral, a szatírával. Ez az, amivel soha nem tudtak mit kezdeni, mert a feneketlen ostobaság és szervilizmus nem érti a humort, ezért gyűlöli rendületlenül. És igen, ostobáék, primitívék véresen komolyan, ökölbe szoruló aggyal le is hozták az interjút teljes egészében, de ami igazán megfizethetetlen, az a felütés:

Úgy látszik jó heccnek tartja Soros György egyetemének mesterségesen feltupírozott botrányát, és az illegális bevándorlók betelepítésével, a határvédelem erőszakos megbontásával is csak poénkodott dr. Szabó Szabolcs, aki a Csepel.hu kérdéseire válaszolt.

A politikus és pártja elfogadja és támogatja a kötelező kvótát, amellyel a Nyugat-Európának sem kellő migránsokat deportálnák a szegényebb európai országokba, köztük Magyarországra. Az Együtt ezen felül még 15 ezer olyan illegális határátlépőt telepítene be hazánkba így Csepelre is, akik még a nevüket sem hajlandók megmondani. „Időközben Soros szólt, hogy 3,245 millió embert kell letelepítenünk csak a Nyuszi sétányon, már meg is rendeltük a sátrakat.”gúnyolódott az illegális bevándorlást elutasító csepeli polgárokkal dr. Szabó.

Drága névtelen szerző, Németh Szilárd valagából kikandikáló, végtelenül szervilis, humortalan végrehajtó! Bár nem vagyok dr. Szabó fogadatlan prókátora, szögezzük le: a képviselő nem a bevándorlást elutasító csepeli polgárokkal gúnyolódott, hanem ennek az ősbunkó, kártékony propagandának a terjesztőivel, akiket már komolyan venni sem lehet. Külön bájos, hogy egy nappal korábban ugyanezen a híres-neves oldalon maga Németh Szilárd nyilatkozta azokat a penetráns baromságokat, amiket aztán másnap kérdésként címeztek az Együtt képviselőjének:

Németh Szilárd országgyűlési képviselő szerint dr. Szabó Szabolcs országgyűlési határozati javaslatban lobbyzik a Soros-egyetem kivételezett és törvénytelen helyzetének fenntartásáért, ugyanis vissza akarja vonatni a felsőoktatási törvény módosítást. „Nem tudom, milyen személyes érdekek fűzhetik a CEU-hoz Csepel-Soroksár megválasztott képviselőjét. Meg fogom kérdezni tőle. Arra is kíváncsi lennénk, hogy kapott-e felhatalmazást a választópolgáraitól a Soros-egyetem melletti lobby tevékenységre? Már csak azért is, mert azt sem igazán értem, hogy mi haszna van Csepelnek és Soroksárnak a Soros-egyetemből?”

Németh Szilárd lábszagú szócsövének lenni és az általa naponta elóbégatott válogatott ostobaságokat újságírás és közérdekű munka címen visszaöklendezni, néhány tízezer polgárt butítani, nem dicsőség, nem hazafias kötelesség, simán megvetésre számot tartó buzgóság.

Az ilyen és hasonló némethszilárdista tartalmakkal sűrűn kitapétázott oldal csak egy példa, a keresztmetszet, ha úgy tetszik. Annak a keresztmetszete és lenyomata, hogy a magyar kormány önmaga elfuserált paródiájaként tette mellékvágányra az ország kormányzását, a társadalmi-gazdasági problémák felszámolását, és főállásban Soros Györgyöt hajszolja a siralmastól az undorítóig terjedő skálán.

Az, hogy Németh Szilárdnak és a szája íze szerint tájékoztató csepel.hu-nak fogalma nincs arról, hogy mi haszna van Magyarországnak a CEU-ból, az nyilván nem szorul magyarazátra. Ahol a regnáló kormány számára a tanulatlanság erény, és ahol kormányprogram a tudásalapú társadalom kiherélése a közmunkaalapú társadalom javára, ott nyilván Németh Szilárd tahó üvöltése felülírja Szabó Szabolcs Kétfarkú Kutya Pártot idéző humorát.

Az sokkal nagyobb baj, hogy a fóbiás elmebaj, a tudatlanságot meglovagoló hisztéria viszont kíméletlenül pusztítja a társadalom agysejtjeit, és már most Soros Györgyön jóval túlmutató károkat okoz. Kíváncsi lennék, hogy vajon a Fidesz, külön Németh Szilárd (a hülyeségeivel kitapétázott önkormányzati lappal a végbelében) erre kapott felhatalmazást a választópolgároktól? Bárhogyan is lenne, lesz itt még fogaknak fájdalmas csikorgatása.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.