Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez valami fideszes boszorkányper

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kezdjünk el aggódni, drága honfitársaim a Nagyon Egyszerűek Rendszerének szellemi földrengésében. Ebben az országban lassan nem a nap kel fel reggel, hanem Németh Szilárd markáns feje bukkan elő a horizonton, két-három bárányfelhőtől övezve és reggeltől-estig ontja a sötétséget amúgy is sokat szenvedett országunkra.

A rezsimigránsok elleni harc elfáradni képtelen harcosa már szemináriumot is tart a békemenet potenciális haderőinek, hogy az egyre fogyatkozó számban rendelkezésre álló lelkesültekből szükség esetén össze lehessen gereblyézni legalább egy maréknyit, hogy aztán a közpénztévében be tudjanak számolni róla: megint tizenkétmillióan álltak ki Orbán Viktor nemzetmentő mellett.

Miközben Szilárd oktatja a népet, a kormány maradéka – már akinek beleszólása van ebbe – kifaragta a jövő évi költségvetést egy gránitsziklából. Például jövőre 75 milliárd (75 000 x 1 000 000) forintot óhajtanak elkölteni a migránsok elleni harcra. Jut mindenkinek a pénzből – nem az adófizetőknek, mert mi nem kapjuk, hanem fizetjük. Az egyórás csecsemőtől az idős dédiig mindenki nagyjából 8 000 forintot fizet csak erre az egy tételre – a Belügyminisztérium, a honvédelmi tárca és a Rogán Antal baráti társaság is bőven részesül a pénzünkből.

Miután az összes kerítés készen van – helyenként több sorban is – nehezen (sem) érthető, mi indokolja ezt a brutális emelést az idei 100 millió forinthoz képest. Csak Rogán Antal és propagandagépezete 20 milliárd (20 000 x 1 000 000) forintot költhet reklámokra és konzultációnak nevezett bohóckodásra. Ne felejtsük el, hogy ez csak propagandára fog elmenni – már ami az alkotmányos költségek levonása után marad -, a propaganda pedig arról az 1 300 menekültről szól, akik ellen folyamatosan harcol a kormány. Akiket az uniós kötelezettségeink alapján fogadnunk kellene, elbírálni a kérelmüket és aki közülük megkapja a menekült státuszt, azt befogadnunk egy időre, ameddig vissza nem térhet a szülőföldjére, vagy ameddig meg nem találja a helyét a magyar társadalomban és állampolgárságot kap.

Az első perctől kezdve ordas nagy hazugság, hogy ismeretleneket kellene kötelezően befogadnunk és véglegesen letelepítenünk, mert erről soha nem volt szó. 1 300 ember kérelméről kellene döntenünk, ennyi. Az ellenük folytatandó propagandára elbaszarintott összeg azt jelenti, hogy menedékkérőnként 15 millió forintot költ a kormány csak arra, hogy uszítson ezek ellen az emberek ellen és tovább hergelje a társadalmat.

Mindeközben éppen Rogán Antal van nyakig benne abban a letelepedési bizniszben, amelynek segítségével ismeretlen és nem kellő módon ellenőrzött migránsok tízezreit szabadították az országra és az Unióra.

20 milliárdot költünk csak propagandára, miközben a kiskunhalasi menekültszálláson tartózkodó (nem önkéntesen, hanem kötelező módon tartózkodnak ott) 6 (HAT) menekültnek nem ad enni a bevándorlási hivatal. Azt állítják, a jogszabály alapján nem jár étkezés az oda bezárt hat embernek, mert ők ismételten nyújtottak be menedékkérelmet. Ezért bezárják őket, de enni nem kapnak. Pontosabban ennél is cifrább a helyzet. Nem zárják be, hanem kötelező tartózkodást írnak elő. De enni nem kapnak.

Ha tehát a menedékkérő elhagyja a kijelölt tartózkodási helyét – például hogy vásároljon magának élelmet, már amennyiben van pénze -, akkor nem működött együtt a hatóságokkal, megszegte a szabályt, tehát nem jogosult a menekült státuszra akkor sem, ha tényleg menekült. Ha viszont a menedékkérő nem szegi meg a szabályt, együttműködő és nem hagyja el a kijelölt tartózkodási helyét, akkor éhen döglik. Ez valami fideszes boszorkányper. Régen az volt szokásban, hogy akit boszorkánysággal vádoltak, azt bevarrták egy zsákba és bedobták a vízbe. Ha megfulladt, akkor nem volt boszorkány, felmentették. Ha életben maradt valahogy, akkor boszorkány volt, tehát elégették.

A hat darab menedékkérőt kiskunhalasi emberek etetik. Titokban. Titkolni kell a kilétüket, mert félnek a megtorlástól. Mert a Németh Szilárd és reménybeli cellatársai által hergelt egysejtűek megbüntetik azokat, akik emberként viselkednek ebben a végtelenségig megnyomorított lelkű országban.

Én úgy látom, hogy kevés lesz Rogánnak a 20 milliárd, a 75 milliárd is kevés lesz. Sőt, az isten pénze sem lesz elég arra, hogy sokáig fenn lehessen tartani ezt a nyomorult rendszert. Bármennyi Németh Szilárdot és Kósa Lajost vet be a kormány, nem sikerül kiépíteniük azt a rendszert, amelyért pedig foggal-körömmel küzdenek évek óta. A saját feneketlen mohóságuk, az egymásra rétegződő hazugságaik, az elvtelen, gerinctelen, primitív kormányzásuk meg fog bukni.

Azért, mert ebben az országban még mindig több az értelmes ember, mint a földbuta, több a jóérzésű, mint a rosszindulatú és ahogy egyre többen ki mernek állni a kormány szemétségeivel szemben, úgy lesz mindinkább nyilvánvaló, hogy a többség melyik oldalon is áll. Nem a kormány oldalán, az biztos.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.