Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Amikor a Soros elleni harcban már Cicciolinát is be kell vetni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha már úgyis vasárnap van, akkor nyomtassuk le egy kis könnyed tudományos-fantasztikus hírrel az ünnepi, hosszú hétvégi ebédet. Van ugye ez a kormányfüggetlen, azaz civil, átláthatóan működő, nem közpénzt zabáló, nem a Fidesz pártalapítványa által támogatott, hatalmas horderejű és jelentőségű CÖF nevű szervezet.

Ők azok, akik – a Soros patásördög által pénzelt gyalázatos álcivilekkel szemben – nem akarják befolyásolni a politikát és közéletet, és nem is a kormány propagandáját nyomják ezerötszázzal. Igen, ők azok, akik Csizmadia László és Stefka István vezetésével vörös fejjel üvöltöztek a fordítva tartott transzparenseik mögül Brüsszelben, mielőtt Orbán Viktor a szokásos feneketlen kettős beszéddel kábította az Európai Parlament képviselőit szerdán. Esküdt ellenségük volt annyira jó fej, hogy az ő repülőjegyüket is finanszírozta a megállításra szoruló belga fővárosba, mert ami az országimázs javát szolgálja, azon bűn lenne spórolni, nem igaz? De. Ha már ott voltak, kétszer is bemutatták, milyen az a magyar virtus: csütörtökön az Európai Bizottság előtt bohóckodtak a Soros-Juncker találkozó ideje alatt.

És igen, a CÖF-CÖKA nevű, nem a kormányt foggal körömmel védelmező nem civil szervezet az, amelyik talán a leghangosabban vicsorgott a civileket megbélyegző törvény szigorítása mellett, de amely nem hajlandó egyenesen válaszolni arra az egyszerű kérdésre: mire kapott tavaly félmilliárd forintot az állami energiacégtől, az MVM-től.

Nos, ennek a tisztesség szilárd talaján, a saját lábán álló nem álcivil gittegyletnek (a többi illusztris vezetőjén és arcán kívül) van egy ifj. Lomnici Zoltán nevű szóvivője, aki – alighogy Orbán vezére fűt-fát megígért európai pártcsaládjának, majd hazaüzente, hogy megvédett minket és őt senki nem utasíthatja semmire, beszabadult a Migráns1-be onnan folytatni, ahol abbahagyni sem tudják. Soros. A hivatalos szöveg:

Át kell világítani azt a 226 képviselőt, aki a DC Leaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint támogatását élvezi Soros Györgynek, a budapesti Közép-európai Egyetem (CEU) alapítójának – mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Vagyis az M1 szerint Lomnici egy közönséges alkotmányjogász, akiről nem tartották fontosnak megemlíteni, a CÖF nevű, pártalapítványi és állami támogatásokból jól élő, álcivil bagázs szóvivője. Kettő: az elmebaj alsó határát súrolja, hogy a DC Leaks mint az orosz titkosszolgálatokkal szorosan összefüggésbe hozható weboldal, azaz egy kőkemény orosz dezinformációs forrás hivatkozási alapul szolgálhat a kormány falon túltolt Soros-fóbiájának alátámasztására. És akkor még hol van Cicciolina?

Lomnici kolléga, állítólagos jogász tehát azon forgatta az ő pártállami megrendelésektől teljesen független szemeit, hogy ha kiderül, hogy ez a 226 politikus idegen érdekeket szolgál, az nem maradhat következmény nélkül. Annál is inkább, hogy számos állami vezetőnek korábban le kellett mondani, ha ilyen kiderült róla.

Más: az egyetem hozzáférhető dokumentumai alapján (?) komoly gondok vannak a CEU akkreditációjával, ami a diploma érvényességét érintheti. Hogy mik ezek a komoly gondok, arról Lomnici nem világosította fel a Soros-gyűlöletre idomított közpénztelevízió nézőit, ellenben megkérdőjelezte azt, hogy az általa alapított egyetem ügyében a nyilvánvalóan elfogult patásördögöt egyáltalán meghallgatták.

Ez Lomnici vele született zsenije szerint olyan, mintha a Cicciolinaként elhíresült Staller Ilonát a nemi erkölcsről, Anders Breiviket pedig élet és halál dolgairól kérdeznék. Summa summarum: a brüsszeli vezetés alkalmatlan. Tegyük hozzá még egyszer: az a brüsszeli vezetés nem mellesleg, amelynek alappillére az Európai Néppárt, és amelynek a Fidesz is, Orbán is önkritikus, hízelgő, kéztördelő üzemmódban magyarázta a bizonyítványát az elmúlt héten. Hogy kizárólag szemfényvesztésileg, az most mindegy is.

Amennyiben ez nem egy közönséges trollkodás (márpedig nem az, hiszen Lomnici véresen komolyan veszi küldetését), akkor én üdvözlöm az átvilágítás nemes gondolatát. Mindjárt érdemes volna a kormánnyal kezdeni. Mivel éppen most derült ki, hogy a kormánynál jól fekvő, állami pénzekkel nagyvonalúan kitömött Magyar Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója (amely szervezet jószolgálati nagyköveteként dolgozik Lévai Anikó asszonyság) ügynökként évekig jelentett a protestáns egyházi élet szereplőiről, az időzítés is remek. Ha már az elmúlt évtizedek kevésnek bizonyultak egy teljeskörű átvilágításhoz. Sepregessünk szépen a saját házunk táján, és ha megvagyunk vele, akkor Lomnici nyugodtan váltsa le fél kézzel az Európai Parlament sorosista képviselőit.

Akiket az alkotmányjogász úrtól az különböztet meg elég markánsan, hogy őket legalább megválasztotta valaki. És miután Kovácstól Szijjártóig, Kósától Némethszilárdig mindenki a szánkba rágta, hogy a senki által meg nem választott civileknek, akik befolyásolni akarják a politikát, átláthatóan kell működniük és ezért kell a külföldről támogatott bélyeget rájuk sütni, kérdezném, Lomnici Zoltánt ki választotta meg?

Az orosz dezinformációs propagandát toló, erőteljes kormányzati befolyás alatt álló, támogatottságával kapcsolatban ködösítő és félrebeszélő CÖF szóvivője milyen alapon házal mások átvilágításának szükségességével, miközben a lassan 12 éves kormányzást maga mögött tudó gazdapártja nem volt hajlandó megnyugtatóan rendezni az ügynökkérdést? Annak a pártnak a kitartottja, amelyik ma is ügynököket támogat és pénzel, amely moszkvai recept szerint üldözi és rombolja a demokráciát, milyen alapon moralizál, sorosozik úgy, hogy ő maga is a köz pénzén űzi a politikai kitartottság nevű szakmát?

Aztán hogy jön ide Cicciolina, drága CÖF-ös hasbeszélő úr? És főleg hogy jönnek ide az erkölcsök? Egy olyan szervezet képviselőjének a szájából, amelyik civilnek nevezi magát, miközben szégyen nélkül tolja a fideszes állampárti propagandát, amelyik nem hajlandó egyenesen beszélni a saját támogatásáról és szerepéről, de közben köpködi a valódi civileket?

Hát akkor tisztázzuk: Staller Ilona felvállaltan volt pornószínésznő, mint ahogy felvállaltan volt politikai aktivista és megválasztott képviselő. Vele ellentétben a CÖF viszont politikai prostituáltként sunnyogva szolgálja a fennálló rezsimet. A magam részéről bármikor szívesebben beszélnék Cicciolinával tetszőleges erkölcsi kérdésekről, mint ifj. Lomnicival civilségről, jogállamról, demokráciáról, tisztességről, becsületről, gerincről és emberi tartásról. Egészen szánalmas és gyomorforgató, ha már Cicciolina erkölcseit is a Soros elleni megszállott birkózás szolgálatába kell állítani.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.