Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezennel felszólítom a nemzetet, hogy a nemzet azonnal küldje vissza Felcsútra az inzultációs levelet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Soros soros. Gondolom, a többiek edzőtáborban vannak és egy darab zseblámpa halovány fényénél migránsokat keresnek a rekkettyésben éjjel kettőkor. Szar ügy, mert köztudott, hogy a migránsok feketék, de minimum erősen barnák és ezért a sötétben még nehezebb meglelni őket, mint mondjuk a Keleti pályaudvaron, ahol nem annyira nehéz.

Szerencsére itt van nekünk Völner úr, akiről eddig sem tudtam, hogy kicsoda, most sem tudom, de nem baj, mert nem is érdekel. Arra a kis időre, ami nekik nekem hátravan, már igazán nem érdemes az amúgy is túlterhelt gyenge agyamat rongálni a megjegyzésével.

A lényeg: azonnal töltse ki mindenki a drága miniszterelnök úr által sajátkezűleg megkomponált nemzeti konzultációt és küldje is vissza mindenki – lehetőség szerint többször is -, mert szerető, valamint nemzeti, illiberális éspláne unortodox, deviszont keresztény kormányunk csakis a megfelelő számú papírfecni birtokában lesz képes megállítani a migránshordákat, amely hordákat egyrészről Soros György, aggkorú cselszövő és háttérhatalom zúdít reájunk, másfelől a Soros György által kiképzett és finanszírozott álcivil szervezetek tuszkolnak befelé a drótkerítés alatt, mégpedig azért, mert sok pénzt keresnek tuszkolás közben. Ezt szépen leírta a kormány, hozzávetőleg ötezerhatszázhuszonhétszer. Itt egy random közlemény, ez pont tegnapi.

   Soros György milliárdokat költ arra, hogy migránsokkal árassza el Európát és ezt az olyan migránspárti szervezeteken keresztül teszi, amelyek minden eszközt és témát felhasználnak arra, hogy nyomást gyakoroljanak hazánkra azért, hogy beengedjük a migránsokat, bontsuk le a határzárat és fogadjuk el a betelepítési kvótát. A magyar embereknek látniuk kell, hogy ezeket a migránsszervezeteket hogyan pénzelik külföldről. Erről szól az amerikai mintára készült külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló kormánypárti törvényjavaslat. Az a szervezet, amely 7,2 millió forintot meghaladó külföldről származó támogatásban részesül, az ezt nem titkolhatja el, hanem be kell jelentenie azt a bíróságnak. A Soros-szervezetek  nyilvánvalóan nem akarják, hogy a magyar emberek lássák a pénzügyi hátterüket,  ezért inkább hazug dezinformációs kampányt folytatnak most is.

Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Ha engem kérdezne valaki, én azt javasolnám Soros György háttérhatalom úrnak, hogy adja már azt a pénzt egyenesen az álcivil álmagyar szervezeteknek, mert így rém bonyolult és szerintem többe is kerül annak a rengeteg migránsnak az idehurcolása, mint amennyit álcivilék szakítanak az üzleten és akkor még csak azt sem tudjuk, hogy szakítanak. Nahát.

Van nekem egy másik ötletem is, mert péntek délutánra pont annyira vagyok pihent agyilag, mint mondjuk Kósa Lajos hétfőn reggel. Szóval szerintem azt kellene csinálni, hogy kötvényeket kellene árulni a kerítés mellett. Rogánéknak is nagyon bejött, biztosan megéri.

Mindeközben azt írja az újság – mármint az Index, amit most falt fel Simicska Lajos, egykori Fidesz-építő legokosabbközülünk, mostanra a Jobbik kegyura a kormány szerint -, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium (ez úton is nagyon puszikálom Szijjártó Pétert és megragadom az alkalmat, hogy érdeklődjem, mostanában nem tervez egy nagyobb összeget kunyizni anyuéktól? Ideje lenne venni egy másik villát, a mostani már biztosan összekoszolódott) utasította az Európai Unió tagállamaiban működő magyar nagykövetségeket, hogy keressenek már ott, ahol ők vannak, játszópajtást a CÖF-nek.

Mert ugyanis a mindenkinél civilebb összefogók külföldön akarnak terjeszkedni. Ami nem is lenne nagy baj, ha ezt úgy csinálnák, hogy ők oda mennének (lehetőleg minél messzebbre) és helyben terjeszkednének, nem itthon. Én azért máris elképzeltem, hogy a belgiumi testvér-cöfösökkel karöltve masíroznak egy nemzeteken átívelő békemenet keretében és tiszta erőből megpróbálják megállítani a fővárost.

Egyszóval péntek van, fáradt vagyok és ezennel felszólítom a nemzetet, hogy a nemzet azonnal küldje vissza Felcsútra az inzultációs levelet, mert addig Orbán Viktor nem tud nyugodtan aludni. Meg Völner Pál sem, akiről a cikk végére sem derült ki, hogy kicsoda és mit akar tulajdonképpen. adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.