Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Olvasói levél: Viktor! Te megteremtetted a saját ellenforradalmáraidat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Viktor, Viktor, elkövetted politikai pályafutásod legbrutálisabb hibáját.

Nem… nem azzal, hogy ellehetetleníted a CEU-t és nem is a civilek megbélyegzésével (bár itt zárójelben megjegyezném, utoljára a múlt században bélyegeztek civileket, ha jól emlékszem maga Adolf Hitler próbálkozott hasonlóval – sárga Dávid-csillag formájában – de neki sem jött be végül).

Az sem égbekiáltó, hogy az egész tudományos világot, majd a politikai-, gazdasági- és katonai szövetségeseinket is mind az ország ellen fordítottad.

Nem, Viktor! Tőled mást nem várhatunk, hiszen eddig is csak rombolni tudtál, de most… most építettél, Viktor… Azzal, hogy politikai nyomást gyakorolva az ügyészségre és bíróságra, elítéltettél két tüntető fiatalt, ezzel legitimáltál minden ellened irányuló megmozdulást az eddig kétkedők szemében (is)!!!

Viktor! Te megteremtetted a saját ellenforradalmáraidat és nekünk, Viktor… nekünk is adtál (végre). Nekünk szabadságharcosokat adtál!

Köszönöm Viktor, köszönjük, hogy ennyire tevékenyen hozzájárulsz a saját rendszered megbuktatásához!

Maradok tiszteletlenül:

LaLaWeadomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.