Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kis pasas retteg

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor, Gajdics Ottó és a húsvéti nyuszi. Jobban nem is indulhatna a szombat. Szépek is együtt (a nyuszi kivételével, mert ő tényleg), meg is érdemlik egymást ők ketten és a hívek is megérdemlik mindkettejüket. Felcsút focirajongó istencsudája adott már néhány kacifántos interjút, de amit most összeírtak neki a szalagmunkások, az valahol a végtelenül szánalmas és a röhejes között lebeg az űrben.

Kezdi azzal a miniszterek elnöke, hogy amennyiben nem az Együttlopás Rendszere győz a választásokon és nem a Fidesz kerül megint hatalomra, akkor csak és kizárólag az idegen érdekek foglalják el az országot. Őszánalmassága azt akarja a hívek szájába rágni, hogy itt két erő munkálkodik, választani kizárólag a nemzeti-Orbán és az idegen érdekeket szolgáló mindenki más közül lehet. Én meg azon töprengek, hogy mennyire nyomorult figura az, aki hetedik éve ül a trónon és a világon semmi mást nem sikerült elérnie hét év alatt, mint annyit, hogy idegennek és hazaárulónak nevezi a tulajdon honfitársait pusztán azért, mert esetleg elegük van a Ráhelkékből, Rogánokból, Farkas Flóriánokból, Vajnákból, Mészáros Lőrincekből.

A következő percben tovább súlyosbodik a miniszterek elnökének állapota, ugyanis nagy bátran párhuzamot von a húsvéti ünnepkör, Jézus feltámadása és a Fidesz 2010-es választási győzelme közé. Ez azért már nem semmi, bármekkora személyiségzavar esete forog is fenn.

A húsvét a legradikálisabb megújulás, amit az emberi történelem valaha ismert, külön szavunk is van rá: feltámadás. A mi profán világunkat is azzal biztatja, hogy a magyarok közössége is megújulhat, ha képes magasabb horizonton és mélyebb összefüggésekben látni a saját életét. 2010-ben mi sem egyszerűen kormányzásra vállalkoztunk. Azt akartuk, hogy hazánk újjászületett lelkületű, saját teljesítménye okán megalapozottan derűlátó, boldog ország lehessen. Húsvét az a kiváltságos pillanat, amikor a mindennapi küzdelmeinken túli valóságra emelhetjük a tekintetünket.

Szerintem ezen a ponton egyszerűen pofán kell röhögni ezt a hatalomba belebuggyant kis emberkét, mert egészen egyszerűen ez az egyetlen természetes reakció az agymenéseire. És sürgősen keríteni kell egy jó dokit, de a kezelés idejére már nem kellene döntési jogot adni a világon semmiben, mert az ilyen csak rombolni tud. Igaz, eddig is ezt tette. Az országot rombolta, a saját hatalmát betonozta.

De itt nem áll meg, hanem egy váratlan fordulattal megváltóból szabadságharcossá vedlik (a vedlés mindig is jól ment neki, KISZ-titkárból fiatal demokrata, majd konzervatív jobboldali, ebből szélsőjobbos populista, aki súlyosan keveri személyi kultuszt a demokratikus kormányzással) és már megint megvédi a világot Soros Györgytől és a migránsoktól.

Nemzeti kormányunk van, amelynek a felhatalmazása, többsége acélos. Az elszántsága feszes. Meghátrálásnak jelét sem látom. Egység is van, cselekvőképességet megbontó vitáink nincsenek. A Fidesz néhány felhajtott gallérú, összeverődő srácból Közép-Európa legnagyobb politikai pártja lett. Megdöbbentő történetek naplója a miénk. Elsüllyesztettük a kommunisták Auró­ráját, alkotmányos forradalmat csináltunk 1990-ben, háromszor vertük meg a baloldalt, végrehajtottuk a határokon átívelő nemzetegyesítés programját, új nemzeti alaptörvényt fogadtunk el, hazaküldtük az IMF-et, elszámoltattuk a bankokat, megzaboláztuk a rezsiszolgáltatókat, és úton vagyunk a teljes foglalkoztatottság felé. Röviden: köszönöm, jól állunk, és fogunk még ennél is jobban állni.

Ebben bízunk mi is, drága kicsi vezér! Hogy fogtok még jobban is állni. Mégpedig mindjárt a vádlott, álljon fel elhangzása után.

Soros György a nyilvánosság elől rejtetten, magyarországi szervezetein keresztül temérdek pénzzel támogatja az illegális bevándorlást. Számos civilnek álcázott lobbiszervezetet fizet, hogy érvényesítsék az érdekeit. Valóságos hálózatot tart fenn, saját szószólókkal, saját médiával, sok száz emberrel, saját egyetemmel.

Ez Orbán húsvéti üzenete, már amennyiben a maradék hívein kívül bárki is kíváncsi a zavaros gondolataira. Lefordítom: ki fogja nyírni (pontosabban megpróbálja kinyírni) Magyarországon az összes ellenzékit. Egyesével, külön-külön is (szószólók), a maradék független médiát az utolsó kis bloggerig bezárólag (média) és kinyírja a CEU-t. Mindenkit ellenségnek, sorosbérencnek, idegen hatalmakat szolgáló árulónak bélyegez, aki a rohadt hatalmát veszélyezteti.

A kis pasas retteg. A rendszer recseg-ropog. Sikerült felpiszkálnia a társadalomnak azt a részét, amelynek eddig eszében sem volt politizálni. Orbán azt hitte, hogy elég lesz a saját híveit tovább fanatizálni, mert velük megint behúzhatja a választást. De ehhez az kell, hogy az ellenzéki oldal széttagolt legyen (amilyen most), az apolitikus réteg pedig továbbra is kussoljon. Orbánra eddig sem az ellenzéki parlamenti pártok jelentettek veszélyt, hanem maga a gondolkodni képes társadalom. Ez ébredt most fel és ezzel nem tud mit kezdeni a kormánypárt.

Ugyanis ki lehet egyezni a baloldallal, ki lehet egyezni a Jobbikkal, a szakszervezetekkel, de az utcára vonuló fiatalokkal nem lehet kiegyezni. Nem marad más hátra, mint a legaljasabb, legmocskosabb módon gyalázni őket.

Nincs annál súlyosabb hazaárulás, mint amikor egy ország miniszterelnöke a tulajdon polgárai ellen visel hadat, amikor a saját országának fiait és lányait árulózza le azért, hogy továbbra is magánál tarthassa a hatalmat.

A mi táborunk ereje a rendezettségben és a kitartásban van. Jóérzésű emberek ők, persze hogy viszket a tenyerük a sunyi, nyegle és pökhendi vádaskodások láttán. De megvan a magunkhoz való eszünk, és sosem ragadnak el bennünket az indulataink. Akkor mutatjuk meg az erőnket, amikor erre szükség van, akkor pedig fegyelmezetten és egységben. Lépünk ismét, amikor szükség lesz rá.

Lépjetek, pajtás. Fegyelmezetten, egységben. És fenyegetőzz csak nyugodtan (gyengébb képességű hívek kedvéért: ez itt centire ugyanaz, amit Bayer Zsolt köpedelem fenyegetőzésében is láthattunk), provokáld csak a társadalmat. Más esélyed már nem maradt. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy egy bukás után számotokra nem a kényelmes ellenzéki tengés-lengés következik, hanem kőkemény vizsgálatok és ítéletek. Az életedért futsz, kicsi focista, ha nem is fizikai értelemben. Te is tudod, mi is tudjuk.

A hazugságok ideje lassan lejár. Nem kell ahhoz Soros, sem idegen hatalmak, sem pirézek, sem gyíkemberek, hogy megbuktassanak. Az ország polgárai fogják ezt megtenni.

Pá, kis huncut.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.