Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Mélyen megvetett trágyalapátoló gerinctelenek!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha van valami, ami miatt az ember jogosan szégyellheti magát a tegnapi nap után (amely egyébként a szunnyadó, megtépázott magyar demokrácia erkölcsi diadalának napja volt) az nem Németh Szilárd ügynökszervezetes hörgése köbre emelve Hollik Istvánnal, hanem a magát még mindig sajtónak (jobb helyeken ez a negyedik hatalmi ág) nevező kormánypropagandától kettőig nem látó felszopó média. Az, amit a TV2-től a minden mocskok-bűzök-salakok gyűjtőhelyének számító Ripostig műveltek ezek az orgánumok, meg nem feledkezve az Origóról és a 888-ról, és külön kiemelve a csilliárdos közpénzmédiát, nem csupán szakmai, de emberi szempontból is abszolút mélypont.

Még egyszer ide is tisztán és érthetően leírom: sem Rétvári Bence verejtékes izzadása, sem Németh Szilárd gyomorból jövő röfögése, sem a Kovács-Lázár kétszemélyes arrogancia-kommandó szemrebbenés nélküli hazudozása, sem a névtelen Hollikok unásig ismételt szólamai, sem a mindezek tetején gusztustalanul trónoló Orbán nevű nemzetrontó tudatrepedés gyáva gátlástalansága nem lenne hatásos, ha nem lenne egy gépezet, amely kapható a cinikus, párhuzamos valóság folyamatos termelésére és újratermelésére.

Az, hogy egy országban, ahol hetedik éve egyetlen akarat érvényesül, amely akarattal szemben még soha nem vonult utcára annyi ember, mint tegnap, legfeljebb Észak-Koreában vagy a Fülöp-szigeteken és Moszkvában (najó, meg még jópár helyen, amiről nem gondoltuk volna soha, hogy összehasonlítási alapul szolgálhat egy érvelésben, lásd: nigériai szintű korrupció) szorulna kozmetikázásra. Mindenhol máshol a dolog azt jelentené, aminek látszott: közel 100 ezer, de mindenképpen 80 ezer ember tüntetett a kormány legutóbbi ordas intézkedése ellen. Ennyi és nem több.

A közpénzből életben és jó sorban tartott kormányhű (egyébként folyamatos elnyomás miatt siránkozó felszopó brigád, innen is csókoltatom Mészáros Lölö médiacézárt) alakulat ebből azt hozta ki tegnap, leszámítva azokat, akiknek el sem jutott az ingerküszöbükig a történet, hogy sajnos „nem jött össze a kritikus tömeg”.

„Hiába a szervezett utazások, repülőjegyek, Facebook-akciók, csalódottak a szervezők”

– állapította meg a habonyi országrontás zászlóshajója, a Ripost és, amint az ilyenkor lenni szokott, a bűzös trágya továbbgyűrűzött a Tényekig. Ha az ember nem is hallotta élőben legalább tízszer, hogy a szervezők legmerészebb számításait is túlszárnyalta a tüntetők száma, ha nem is Rákay Philip perverz és szervilis agya irányítja a matematikát, azért 80 ezer embert (adófizető magyar állampolgárt!) ilyen módon zárójelbe tenni és jelentéktelenként feltüntetni akkor is mindennek a legalja lenne, ha hetente vonulna fel ennyi ember a Kossuth téren.

Nincs ennél mélyebb mocska és pofán köpése a hírközlésnek, mint az, amit tegnap este és azóta is produkálnak azok a futószalag mellett izzadó médiamunkások, akiknek kitüntetett szerepük van abban, hogy ez a rezsim hájas piócaként szívhatja az ország vérét. Igaz, hogy Bayer elvtárs már napokkal ezelőtt elkezdte a munkát, midőn az Echo TV képernyőjén mélyenszántó szemforgatás keretében mocskolta azokat a szerb polgárokat, akik a demokratikusan megválasztott, Orbán kaliberű Vucic államelnök ellen utcára vonultak. Mintha a polgári véleménynyilvánítás valami köpködésre méltó bűncselekmény lenne.

Egyáltalán nem tisztelt, de legalább mélyen megvetett trágyalapátoló gerinctelenek!

Tudom, hogy nem kritikus tömeg az, amelyik legalább 83 kiló utcakövet nem szed fel, nem borogat fel több tucat autót és nem borít lángokba egy rohamrendőrökkel hermetikusan körbevett (állam)pártszékházat.

Tudom, hogy egy idősek otthonában történt tűzeset, vagy keresztény magyar emberek egymást késsel leszúrása, és főleg Orbán Viktor vízbe kavicsokat dobáló kereszténysége felülírja azt, hogy a fővárosban 80 ezer ember tiltakozik a demokratikusan megválasztott, ellenben diktatúrát építő magyar kormány ellen.

Tudom, hogy az ostobaság, a gyávaság, a megélhetési erkölcstelenség kifizetődőbb a távolságtartó objektivitásnál, de mégiscsak 2017-et írunk, az internet korában élünk.

Tudom, hogy a kiadott munkafüzetben leírt utasítások szolgai végrehajtása nélkül bizonytalan a holnapi nap.

Tudom, hogy nem lehet mindenki hős és mártír, és ne is legyen. De egyszer vége lesz ennek a gyalázatnak és akkor mi lesz? Hogy lehet esténként vagy reggelente tükörbe nézni így? Mi az a pont, ami már nem szükséges kompromisszum, hanem vállalhatatlan megalkuvás? Vagy ezek a kérdések csak a romlott liberálisokat aggasztják?

Ez a nem kritikus tömeg (fideszes nagygyűlések idején a Kossuth tér befogadóképessége milliókban mérhető) egyszerre töltötte meg a Lánchidat és a Kossuth teret, nem a Fidesz által buszoztatott, Lengyelországból importált bértapsolók gyülekezete volt. Repülőjegy, kretének? És mégis hány repülőt kellett ideirányítania Sorosnak ahhoz, hogy ennyi ember összegyűljön? Hol szálltak le azok észrevétlenül lehetőleg egyidőben? Berlinben is Soros vitt az utcára többezer embert? Senkit nem zavart, hogy a tegnapi felvételek körbejárják a világot, hiába találta meg a közpénzből fizetett médiamunkás a Kossuth tér egyik kevésbé sűrűn elfoglalt sarkát? A Puskás Akadémia, vagy a vidéki fideszes keménymagot szállító buszok nem tűnnek fel évről évre, pedig néhány ezer fővárosi honfiú és honleány mellett már csak ők tapsikolnak évről évre a gyalázatos március 15-i beszédeknek.

Ez a vonat elment, elvtársak és egyáltalán nem repülő volt. Az a sötét hazugságspirál, amelynek a fogságába estetek, egyszerű, mint a faék: folyamatosan emelni kell a tétet annak árán is, hogy a valóság napról napra elérhetetlenebb távolságba kerül. A híveknek kell muzsikálni, akik ökölbe szorult kézzel ülnek a képernyő előtt, gyűlölködnek és elhiszik, hogy a fél világ Soros György ügynöke. Hát elég meredek, hogy mást ne mondjak.

Ez a pálya számotokra igencsak lefele ível, itt már a puszta túlélés a tét. A hazugságok ellenére az internet mindent lát és nem felejt. Ameddig azt nem sikerül betiltani, a ti napjaitok meg vannak számlálva. Addig még persze rohangálhattok egyre nagyobbra tátott szájjal a péniszerdőben, de nem kellene. Ez a nem kritikus tömeg majd titeket is felelősségre von, és nincs olyan széles háta Soros Györgynek, hogy mind beférjetek mögé. Főleg ha Rezsiszilárd is ott ólálkodik majd a környéken. A tegnapi nem kritikus tömeget kizárólag uratok és parancsolótok az Orbán-rezsim szervezte a Kossuth térre, nélkülük ez nem jöhetett volna össze. Jó lesz ezt szem előtt tartani.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.