Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Én most innen üzenem Rogán Antalnak, vagy annak, aki összebarkácsolta ezt a szart

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez megint egy olyan nap (tegnap is, ma is), ami rácáfol a fizika (kémia, biológia) összes létező törvényére, amennyiben azt gondolná az ember, már tényleg a magmát is átfúrta a kormány, már Kínában a halpiacon bukkant elő Rogán Antal helikopter-mintás sapkája, nincs tovább ásási lehetőség. Erre a kormány és külön Rogán Antal bebizonyítja, hogy de bizony van.

Az gondolom sok olvasónak megvan, hogy eszünk nélkül nemzeti konzultálunk. Akár kell, akár nem. Márpedig inkább nem kell, mert irányított kérdésre irányított választ nincs értelme adni, belekerül egy csomó pénzbe, amit értelmes dolgokra is el lehetne költeni (vagy simán ellophatnák az elvtársak, ahogy szokták) és amúgy is csak a nagyonokos hívek fognak rá válaszol. Viszont senki nem tudja ellenőrizni, hogy hány válasz érkezett és pontosan mit reagáltak a polgárok, a kormány meg azt hazudik, amit csak akar. Szokás szerint.

Szóval megy megint ez a nemzeti porhintés másfél milliárdért, de most valaki szólhatott az Orbán nevűnek, hogy ameddig ő nem figyelt oda, mert a Nemzeti Sportba tekert tepertőt tömte magába, addig valami hülye feltalálta az internetet. Neki is buzdultak okosék és gyártottak egy izét, ahol már elektronikus úton is lehet konzultálódni. A sajtó pedig igen gyorsan felfedezte, hogy a konzultációs bohóckodáshoz egy orosz fejlesztésű, orosz szervereken futó helyes kis követőrendszer van telepítve, ami az adatainkat – értelemszerűen – orosz szerverre továbbítja. Azt is tudni lehet, hogy az orosz szolgáltató simán kiadja az adatokat Putyinnak. Tudni lehet továbbá, hogy Orbán és Putyin egy hatezer évre titkosított szerződést kötöttek Paks2 fedőnéven, amiről semmit nem tudhatunk azon kívül, hogy az évszázad üzlete és máris fizettünk érte, holott még el sem kezdődött a beruházás és lehetséges, hogy soha nem is fog elkezdődni.

Tudni lehet továbbá, hogy az orosz propaganda erősen jelen van a magyar kormány felszopásával foglalkozó médiában a közpénztévétől a kormányhirdetéseken hizlalt weboldalakon keresztül Széles Gábor méltán érdektelenségbe fulladt közösségi oldaláig. Azt már meg sem említem, hogy az Európai Unió és Oroszország érdekei ellentétesek egymással és Magyarország (jelenleg még) nem Oroszország tagköztársasága, hanem az Európai Unió tagja.

Mindezekből következik, hogy minimum ideges lesz az ország normálisabb fele attól, ha egy ilyen jó kis orosz kód kerül a kormányzat által indított konzultációs weboldalra. Amikor a sajtóban megjelent a hír, akkor a kormány azt csinálta, amit szokott – leszarta – majd tegnapra virradóra egy büdös szó magyarázat nélkül leszedték a kódot. És ez az a pont, amiről azt hihetné az ember, hogy tényleg nem lehet már tovább fokozni. Erre de.

A Rogán Antal Cecília vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda tegnap fényes délben kiadott egy izét. Nem mondom, hogy közleményt, mert ez nem az. Ide másolom, mert meg kell örökíteni az utókor számára. 12

Én most innen üzenem Rogán Antalnak, vagy aki összebarkácsolta ezt a szart (Rogán feltétlenül felelős érte, mivel ő vezeti a gittegyletet), hogy ez nem közlemény, amit egy kormányzati szerv bármikor kiadhat a kezéből, hanem egy talicska fos. Így én bármikor fogalmazhatok, a 444.hu bármelyik publicistája bármikor írhat ilyen stílusban, vagy bármely blog, weboldal, internetes portál írhat ilyen stílusban. A kormány soha az életben nem engedheti meg magának.

Ugyanis a kormány az állampolgárokkal kommunikál, nem egy hírportállal cseverészik. És egy hírportálnak, weboldalnak, blognak, tetszőleges állampolgárnak bármikor jogában áll kritizálni a kormány működését – ide értve a Putyin seggéből lassan ki sem látszó Orbán nevű Viktort is -, a kormányzati kommunikáció egyetlen sudribunkó, büdöslábú alkalmazottjának sincs azonban joga ilyen ócska, gagyi fosadék szöveget megjelentetni.

Mondom érthetőbben, nehogy elhúzzon az információ az illetékesek IQ szintje fölött: a sajtó és bármely állampolgár kritizálhatja a kormányzatot, a kormányzat nem kritizálhatja a sajtót és bármely állampolgárt. Ha már felrakták azt az istenverte orosz szart és lebuktak, akkor a teendő ilyenkor: közlemény, amelyben bocsánatot kér a komplett hivatal az állampolgároktól, amiért okot adtak a gyanakvásra. Ez az egyetlen elfogadható reakció egy kormány részéről. Semmi más nem elfogadható.

Ideje lenne keríteni írni-olvasni tudó, minimálisan két számjegyű IQ-val rendelkező alkalmazottakat. Ha már a minisztériumok élére nem is (azt szerintem ilyen ember nem vállalná el), de legalább a sajtóirodába, vagy ahol ezeket a békemenet-feelingű kiáltványokat fogalmazzák.adomany-1