Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennyi mocsok után, amennyit ti lenyomtatok ennek az országnak a torkán, én sem aludnék nyugodtan

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezekben a percekben kezdődik nem csupán az idei, de egyben az elmúlt évek várhatóan legnagyobb tüntetése Magyarországon, amire egyébként annyi indok lett volna már a dicsőséges fülkeforradalom óta, hogy beleszédülnék, ha elkezdeném összeszámolni. Mindeközben elkerülte a figyelmünket a nyilvánosság elől mostanság nagy erőkkel dugdosott Rogán Antal propagandagyárának legutóbbi ügyködése. Nem, nem az orosz kódra gondolok.

Hanem arra a szájbarágó, sorvezetőnek is nevezhető dokumentumra, amelyet a Miniszterelnöki Kabinetiroda kutyult össze a gyengébbek kedvéért, és amelynek célja, hogy az elmúlt hét CEU-üggyel kapcsolatos, ellentmondásos kormányzati hazugságaira rátegyen még néhány lapáttal.

Bár Lázár János (szorozva Kovács Zoltán) csütörtökön még azt óbégatta, hogy külön kell választani Soros György migrációval kapcsolatos tarthatatlan munkálkodását attól, hogy a CEU-n csak és kizárólag a törvényesség betartását kérik számon, a bősz Soros-egyetemezés mögül igencsak kilóg a lóláb. Annak a nagyon is nyilvánvaló szándéknak a lólába (bár lehet, hogy ez már az egész ló), miszerint összeesküvés zajlik Magyarország ellen, amelynek hátterében a Soros György által rángatott ügynökök, háttérhatalmi érdekeket szolgáló álcivilek állnak, beleértve a patás ördög által alapított idegenszívű egyetemet is.

Nos, a rég nem látott Rogán Antal (hiányzik a francnak) propagandaminisztériuma – a magyar polgárok személyes adatainak meglehetősen hűtlen, de legalábbis annak látszó kezelése mellett – összerántott egy dokumentumot, ami a Magyar Nemzet birtokába került, és amely felsorolja azokat a hazug paneleket, amelyekkel már napok óta zsibbasztják a hazai és nemzetközi nyilvánosság, valamint a közvetlenül érintettek agyát. Hogy csak a magyar felsőoktatás védelméről van szó, hogy nem diszkriminatív, nem a CEU ellen irányul, nem az ellehetetlenítését célozza és hogy az intézmény természetesen mindenkit meg akar téveszteni, amikor ezt állítja. A nóvum, ami eddig nem volt – bár Lázár önmagát szemen köpve pedzegette azért – így hangzik:

„Magyarországnak érdeke, hogy minél több autonóm, nemzetközileg elismert, a magyar tudástőkét elősegítő felsőoktatási intézménye legyen, az viszont nem érdeke, hogy olyan nemzetközi befolyásolási kísérleteknek engedjen teret, amelyekkel törvényesen megválasztott kormányt vagy elnököt akarnak ellehetetleníteni”.

Tehát miután egy héten keresztül a legkülönbözőbb, egymással köszönőviszonyban nem lévő érvekkel próbálták védeni a védhetetlent (nem másért, csak mert kicsit alábecsülték a lépés mind hazai, mind nemzetközi visszhangját) Rogán Antal, akinek bírósági papírja van róla, hogy tolvaj, előmászott a kövek alól és összemosta az összemoshatatlant: a CEU melletti kiállásra rátolta a nemzetközi befolyásolási kísérletekben testet öltő kormánybuktatás szándékát. Mondanám, hogy a proféta szóljon belőled, Antonio, és mondom is, csak azzal van egy kis bajom, amit összehordtál eligazításul a pártkatonáknak.

Jelen állás szerint szép idő van Budapesten, és nem titkolt reményeim szerint lesznek annyian az utcán, mint ama bizonyos, kényszerű kormányzati meghátrálást maga után vonó internetadós tüntetésen. Te Rogán, figyu! Ha ekkora nagy a baj és több, mint 60 ezer oktatási intézmény, tudós, Nobel-díjas össze bír esküdni a magyar kormány ellen (ne keverd Magyarországot a magyar kormánnyal), akkor te miért bujkálsz, miért nem vagy a barikádokon, miért a biztonságos száműzetésből üzengetsz?

Figyelj ide, jóember! A paranoia, az üldözési mánia borzasztó szar dolog önmagában is, de kormányprogramnak egyenesen tragédia. Márpedig itt egyvalaki van, aki összeesküvést sző a polgárai ellen, az ország különféle intézményei ellen, a fű alatt, estéről reggelre a budin összegányolt, senkivel előzetesen nem egyeztetett, a parlamenti szavazógépezeten átdarált agymenéseitek révén. Még mindig nem a kormányt akarja ellehetetleníteni senki (pedig ezerszer rászolgáltatok), hanem ti akarjátok kinyírni, és ha csak rajtatok múlik, ki is nyírjátok az ország legsikeresebb egyetemét. Folyamatosan, bizonyítékok nélkül háttérhatalmaztok, sorosoztok, és nemzetközi összeesküvésekről hadováltok.

De ha már vízióid vannak, Rogán: bármely törvényesen megválasztott kormányt el lehet hajtani a fenébe, ha az nem a feladatát látja el, hanem visszaél a hatalmával. A kormánybuktatás innentől kezdve nem az Fidesz előjoga. Egyelőre arról van szó, hogy megint elvetettétek a sulykot, megint a fejünkre szartatok és nem számoltatok azzal, hogy az, ami számotokra semmiféle értékkel nem bír, az a fél világ számára nagyon is. És főleg azzal nem számoltatok, hogy a magyarok előbb, vagy utóbb felemelik a seggüket a fotelből. Miután a stadionépítők korrupt jogászkormányának, azaz nektek Rogán, már nem sok lépése maradt ebben az ügyben, miután ti indítottatok aljas hadjáratot a CEU ellen, most kormánybuktatásról óbégattok, hogy amikor meg kell majd hátrálni, mert különben a fene megesz benneteket, majd legyen mire hivatkozni, hogy ti megmondtátok.

Megy a műsor a híveknek, akik talán még beveszik, hogy a kormány gyalázatos ügyködésével elégedetlen polgártársaik mindegyikét egy-egy Soros György rángatja, pénzeli, irányítja. Nagyon remélem, hogy ezúttal ezt benéztétek, és nem alaptalan az álnok aggodalmad, Rogán! Az elmúlt napokban kiderült, hogy a CEU ügye nem pártpolitikai ügy, azoknak is fáj, akik hozzátok hűségesek. Azt javaslom következésképpen, hogy ha már tavaly kiröhögtétek a pedagógusokat, ezúttal ne becsüljétek alá a saját polgáraitokat. Ha már a szotyolaköpködő, primitív barmok kormánya címet úgyis nehéz lesz levakargatni magatokról, akiknek az ország hírnevét öregbítő felsőoktatási intézmény szart sem ér, legalább a szopórollerről az utolsó utáni pillanatokban leszállhatnátok.

Jóindulatból mondom, bár a helyetekben nekem is üldözési mániám lenne. Ennyi mocsok után, amennyit ti lenyomtatok ennek az országnak a torkán, én sem aludnék nyugodtan. Ennek már így se, úgy se lesz jó vége. A demokratikus megválasztás nem ad örök felhatalmazást a hatalomban maradásra.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.