Február 24,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Hogy ne legyen olyan büdöslábú tahó, mint az apja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 916,011 forint, még hiányzik 2,083,989 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága barátaim! Na jó, nincs ennyi barátom – csak kevés, de az igazi -, maradjunk a… Honfitárs sem jó. Nem, mintha nem lenne igaz, mert de, csak nemzetiék már ezt is szétcsócsálták, összenyálazták, bebüdösítették. Sorstársaim! Ez az, ez jó lesz. Tehát: Drága sorstársaim Orbán Viktor Mészáros Lölö nevén futó magángazdaságában! Van egy fantasztikus ötletem. Mindjárt mondom, csak előbb megágyazok neki. Figyelj, mert ez szerintem megoldja minden gondunkat!

Folyamatosan harcban állunk, amivel nekem már rohadtul teli van a puttonyom. Neked is? Hol a migráncsok, hol Soros, hol Brüsszel, régebben az USA is, de aztán nem, mert a szocio illetve a pata azt hitte, majd most jó haverok lesznek, Trump meg tojik szegény csóri fejére, szóval lehet, hogy majd megint az is megtámad minket.

Belső ellenségnek meg itt vannak a liberálisok és most főleg a Közép-európai Egyetem (CEU), amit ki kell nyírni, be kell szántani és a helyét beszórni szenteltvízzel, vagy fokhagyma-granulátummal, vagy mit tudom én mivel. Az már biztos, hogy az ilyen egyetem rohadalom, dögvész, bubópestis, csaló, hazudó, gagyi és ellenséget nevel. Arról nem beszélve, hogy ide még nem sikerült valami fasz pártkatonát benyomni kancellárnak, vagy minek. Pedig Németh Szilinek passzentos lenne. Szóval ki kell csinálni.

Igaz ugyan, hogy az Orbán nevű – Ráhel néven – a saját lábunkon álló gyereke pont ilyen egyetemen tanult Svájcban és az Áder nevű gyereke is ilyen egyetemen tanul Londonban. Szóval ez egy olyan egyetem, ami a magyar parasztnak nem kell, mert a végén még elkezdene gondolkodni az istenbarma. Ez csak az úri közönség kölkeinek kell, de azoknak is lehetőleg külföldön. Nincs ebben semmi különös, Putyin gyereke meg Hollandiában tanul. Na és akkor? Diktatúrák és banánköztársaságok szokása, hogy a megnyúzott nép nyakán hájasodó vezér külföldi elitiskolákban taníttatja a gyerekét. Gondolom azért, hogy ne legyen olyan büdöslábú tahó, mint az apja. Ez mondjuk nem mindig jön össze, bár Áder lányát nem ismerem. Na de.

Aki nem hülye, az pontosan látja, hogy a felcsúti ki akarja vinni, vagy ki akarja rúgatni az Unióból Magyarországot. Aki meg hülye, az haljon meg szerintem. De kirúgatni nem lehet, nincs ilyen opciója az uniós szabályozásnak, vagy minek. Szóval csak az iszapbirkózás megy, az óbégatás meg a nemzeti konzultáció, hogy inkább akarok-e jól élni, vagy szarul. A végén meg úgyis szarul fogok, mert ezek a szendvicsből is kilopják a parizert.

Nekem már rohadtul elegem van abból, hogy milliárdokat baszunk el konzultációs hülyeségekre, plakátokra, hirdetésekre. Merthogy állítsuk meg Brüsszelt! Hülyefejű! Brüsszel egy város, az nem megy sehová. Oda van betonozva. Nem kell megállítani. Itt a tavasz, vetni kellene a sárgarépát, duggatni a hagymát, én meg itt állok talpig vasban, mert háború van.

És akkor most mondom a megoldást, figyelj, sorstárs! Írjunk ki népszavazást! Vagyis írjon ki a kretén kormány. Felöltözünk ünneplőbe, elmegyünk a forradalmi fülkébe és eldöntjük, hogy ki akarunk-e lépni az Unióból, vagy nem akarunk. Ha ki akarunk, akkor a majmok befejezik a bohóckodást, bevezetik szépen a teljes diktatúrát, ahogy amúgy is tervbe van véve. Ellenségek, liberálisok irány a munkatáborba, szólás szabadsága betiltva, faszául, ahogy dukál. Kikalapáljuk a határra, a szögesdrótra Putyin képmását, aki megúszta a tisztogatást (én nem fogom, úgyhogy ez úton el is búcsúzom), az magára csukja a kunyhója ajtaját, oszt kuss van. Onnantól Rogán akár az autópályán is száguldozhat helikopteren, Orbán a nevére veheti a Balatont, ki nem szarja le.

Ha viszont úgy népszavazunk, hogy kurvára nem akarunk kilépni az Unióból, akkor lemond a picsába a kormány és díszlépésben (sor elején Polt Péterrel) vonulnak a bíróságra, onnan a börtönbe. Minket meg békén hagynak végre. Ha van vér a pucájukban, ezt csinálják és nem szívatnak tovább mindenkit. Szóval ezt kéne erőltetni, egy utolsó népszavazást. Aztán mehetünk répát vetni. Én vállalom, hogy időnként viszek bablevest a böribe a tudatzavarosoknak. De ezt majd beosztjuk szépen, mikor kire kerül a sor.

Benne vagytok? Jó. Akkor menjünk és köszönjünk a tavasznak.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!