Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A tolvaj kinevezte magát vagyonőrnek, vagy én buggyantam meg

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vagy az van, hogy teljesen megháborodott a kormányzati kommunikáció jó ideje akadozó gépezete (jut is eszembe, merre szipákol Habony Árpád ezekben a vészterhes időkben?), vagy az van, hogy hülyének néznek minket (ez mondjuk nem mostanában kezdődött), vagy az van, hogy a maradék esze is elpárolgott annak, akinek még volt. Esetleg még az lehet, hogy a keresztény gyökerét elhagyta a Fidesz a kanyarban és zöld párt lett. Vagy csak zöldeket beszélő párt.

Dömötör Csaba akkorát ment a Demokrata címen futó, alig néhány példányban megjelenő, de varázslatos módon mégis elég jól eléldegélő lapban, hogy még a kormánynak is megtetszett, mert felrakták a honlapjukra.

A kormány egy erős Európát szeretne, azzal, hogy szóvá teszi az elhibázott döntéseket, éppen azt bizonyítja, hogy érdekli Európa sorsa.

És tudja és tudja és tudja! Sőt!

Sokkal jobb a vitákat idejében lefolytatni az egyes részkérdésekben, mintsem hogy az emberek az egész uniós együttműködést kérdőjelezzék meg.

Hát ez annyira izé, hogy nem is lehet vele vitatkozni. Mert tényleg! Ha valaki, akkor a Fideszorbán-kormány mindent meg szokott beszélni velünk, állampolgárokkal. Még mielőtt a döntést meghozza. Hát hogy megbeszélték velünk a paksi paktumot is. Ja, sehogy. Akkor a vasárnapi boltzárat. Se. A kötelező tankönyveket! Arról megkérdeztek minket! Francokat. Viktor várba költözése? A termőföldek eladása? A trafikok lenyúlása? Ha már: nyugdíjvagyon? A közpénztévé ügye? A független média kinyírása? Tandíj – ami nem tandíj -, útdíj, üzemanyagok árába épített újabb sarc, 27 százalékos áfa, Terrormariskának kiutalt közmilliárdok? Ja, hogy az egypárti kormánynak velünk semmit nem kell megbeszélnie. Utólag, kamu-kerekasztal és kamu-levélkék vannak, valós társadalmi párbeszéd meg nincs.

De ez csak azért van így, mert a magyar állampolgárok egytől egyig debilkretének. Nem értenék a kormány fennkölt céljait. Ezért kell minket kiskorúsítani. A saját szavazókat is, bár ők legalább élvezik. Értem, drága Dömötör elvtárs.

A végére tartogatom a legjobbat! Figyelj, drága csendestársam a diktatúra fényes ösvényén:

Az államtitkárt a 2018-as választásról is kérdezték, véleménye szerint „nem kizárt”, hogy ez lesz a legdurvább választási kampány a rendszerváltás óta, mert szerinte „ellenfeleik” brutalitással és hazugságokkal próbálják majd elfedni „a gondolat hiányát és a saját megosztottságukat”, ezt pedig a kormányoldalnak is „figyelembe kell vennie”.

Értjük? Az van, hogy Józsika lehet, hogy majd el akarja venni az uzsonnámat (látom a szeme állásán neki), ezért én megelőzöm őt ebben és kiverem az összes fogát. Preventíve.

Nincs is annál szebb, mint amikor egy notóriusan hazudozó kormány, amelyik hetedik éve mást sem csinál, csak sikoltozik, hogy megtámadták és ennek örömére nekimegy mindennek és mindenkinek, ami és aki nem hord narancsbőrt, egy kormány, amelyik úgy lopja szét az országot, hogy folyamatosan az elmúlt hét év előtti elmúlt nyolc évre hivatkozik, egy kormány, amelynek tagjai egyetlen egy kérdésre nem képesek és/vagy hajlandóak válaszolni, legfeljebb komcsizni és buzizni tudnak, ez a kormány pofázik jó szándékról és arról, hogy ők csak meg akarják beszélni. Mégpedig azzal az Európával akarják megbeszélni, amely Európát hetedik éve támadják, ócsárolják és bomlasztják és amely Európa ellen jelen pillanatban is teleszórták az országot állícsukmegbrüsszelt plakátokkal.

Hát, ha nem hihető a kormány és külön Dömötör Csaba állítása, akkor semmi nem az. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.