Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fapados trollok színvonalán hazudik, csúsztat és hergel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az ember azt hinné, egy közpénzből kitömött kormányzati propagandaoldal prémium trolljának nap kommentje gyanús hozzászólását olvassa, de nem. Ez maga a párt. És a hivatalos pártállami kommunikáció. Azt mondja a szellemileg árvíz sújtotta fideszes frakció-szóhurcoló, bizonyos Halász János:

Fizessen Soros, van neki elég pénze.

Mivel a magyar nyelv – páratlan gazdagsága ellenére is – alkalmatlan arra, hogy a segítségével röviden és tagoltan kifejezzem, mit gondolok arról, hogy a magyar kormányt adó Fidesz-KDNP nevű, tudathasadt bűnszervezet ilyen módon kommentál bírósági ítéleteket, elszámoltam előbb hatszázig. Most pedig immár megnyugodva állapítom meg, hogy Halász János elkésett visszhang és intellektuális Mariana-árok ugyanarra a rozsdás biciklire kapaszkodott fel kilógó nyelvvel, amit reggel a főnöke a Kossuth-rádióban kezdett el tolni egyenesen a józan ész falának.

A tetszőleges falu kocsmájában két-három feles után a pultot támasztó honpolgár szintjén kommunikáló Halász János (Kósa és Rezsiszilárd helyében én azért elkezdenék idegeskedni, hogy a babérjaimra törnek) onnan folytatta, ahol Orbán abbahagyta. Aki maga is a késdobáló közepén bebaszva előadást tartó jóember komolyanvehetőségének szintjén kommunikál. Orbán ugyanis ott hagyta abba, hogy erkölcsöket vett a szájára, bizony. Erkölcsileg tarthatatlannak nevezte a nem kormányzati szervezetekkel, nemzetközi hálózatokkal kapcsolatos helyzetet, kijelentve: ezeknek semmi közük a civil szervezetekhez. Megtámadják a határt védő magyar rendőröket, katonákat, ráadásul nem vetik meg a pénzt sem, egy jól kiépített migránsbiznisz is zajlik. (Magyarázat nuku, ködösítés, hamuka, rizsa.)

Kapaszkodjunk, emberek! A két bangladesi menedékkérő ügyében hozott strasbourgi bírósági ítélet miatt ki kell fizetni egy nemzetközi hálózatnak a perköltséget. Ez a szervezet „nyerészkedett rajtunk”, ami „migránsbiznisz”, ennek véget kell vetni és meg kell reformálni a strasbourgi bíróságot.

Önkényuralomra törő szociopaták hisztérikus műbalhéja

Halász János mai sötétségbe és ocsmány bunkóságba elmerült sajtótájékoztatója innen folytatódott – ezt a poént nem mellesleg a fenti algoritmus szerint – Hidvéghi kommunikációs izé is elsütötte már múlt héten.

Ezúttal a változatosság kedvéért a Fidesz-frakció szólította fel a Fidesz-kormányt, hogy ne fizesse ki a Magyar Helsinki Bizottságnak a két bangladesi menekült ügyében a strasbourgi bíróságon megítélt pénzt (Halász fejenként 3 millió forintról beszélt, a Magyar Helsinki Bizottságnak pedig perköltségként 2,7 millió forint jár), és nyújtson be fellebbezést a döntés ellen.

Halász János papagájüzemmódban vernyákoló szócipelőt, elvtársaihoz hasonlóan nem zavarták össze a tények. Hogy Soros György nem érintett az ügyben (a Fidesz-kormány elmebaját nem vették figyelembe a peres eljárás során), a bangladesiek pedig a magyar államot perelték be a jogaikat sértő eljárás miatt, nem Soros Györgyöt, és őket képviselte az ügyben a Magyar Helsinki Bizottság.

Halász János ügyeletes megmondóembert szerint viszont azért nem szabad kifizetni a kártérítést, mert

ez az ítélet megmutatta, hogy létezik egy nemzetközi migránsbiznisz és a Soros-szervezetek ebben nyakig benne vannak. Nem szabad a magyar emberek pénzéből támogatni a migránsbizniszt.

Halász János minősíthetetlen hazudozó szerint felháborító, hogy az embercsempészek után, a Soros-szervezetek is pénzt szeretnénk keresni a bevándorláson. Ha mindegyik ügyben támadni fogják Magyarországot, akkor 40-50 milliárd forintot is elvehetnek a magyar emberektől, hiszen körülbelül 15 ezer hasonló ügy van. A kormánypárti aljasság függöny elé kitolt terjesztője bevallotta, hogy 10 ezer bevándorló kérelmét utasították vissza, és 5 ezer illegális bevándorló ellen foganatosítottak őrizetbevételt.

Halász János olyannyira koncentrált arra, hogy visszahörögje a rá bízott passzusokat, hogy az nem jutott eszébe: ha a magyar kormány nem szándékosan jogsértő módon járna el, akkor Magyarországot a kutya nem támadná és nem kellene a magyar adófizetők pénzével takaróznia. Csakhogy a Fidesznek sokkal fontosabb Soros György zsebében turkálni, ezért így jutottunk el a nap és a hét legnagyobb trollkodásáig: Soros fizessen, mert neki van pénze.

Akkor mondom én is magamét, ha már senki nem kérdezett. Elgurult a gyógyszer, elvtársak, nagyon messzire gurult! Ez az a szint, amikor az ember már azt is megbánja, hogy egyáltalán érdeklődik a közélet iránt, nem hogy naponta nyakig el van merülve benne. Értem én, hogy már kampány van, hogy már csak a csordával hajlandóak kommunikálni, hogy az egyre szűkülő bázisnak röfögik naponta a bódító zsibbasztó kulcsszavakat, miközben végképp lemondtak a társadalom legalább háromnegyedével való emberi kommunikációról. Ahogy a csontvázak hullanak ki a szekrényből (lásd például a 14 ezer milliárd forintnyi füstbe ment uniós támogatás sikertörténete), egyre gyakrabban kell terelni, vagdalkozni, sorosozni. És bár a CEU Soros-egyetemmé nyilvánítása már önmagában erős volt, azt azért nem gondoltam, hogy érvként hangozhat el bárhol bármikor az, hogy a Fidesz kormány álságos faszságáért Soros, vagy bárki más fizessen. És nem azért, mert bizonyítottan köze lenne egy két rajta kívül álló fél közötti peres eljáráshoz, hanem mert neki van pénze.

Akkor ezek szerint ezután bármely bírósági ítélet kapcsán, ami nem tetszik nekünk, mert perköltség és kártérítés kifizetésére kötelez, mondhatjuk, hogy majd Halász elvtárs kifizeti, mert neki van pénze? Mondhatjuk, hogy fizessen adót helyettünk Rogán meg Lázár, mert nekik van pénzük? Ha rossz helyen parkoltunk és megbüntetnek, akkor mutogathatunk Kósára vagy Németh Szilárdra? Ezután ha nem győzzük a sárga csekkeket kifizetni, mondhatjuk, hogy Orbánnak van pénze, fizesse ki ő? Basznak rá betartani nemzetközi egyezményekben vállalt kötelezettségeiket, pontosan tudják, hogy mi lesz a következménye, és rinyálnak, mint a fürdős kurva, hogy tényleg az lett következménye?

A magyar emberek bőrére szítják a feszültséget, majd a magyar emberek pénzéért aggódnak. Szerintem Mészáros Lölö zsírosodását sem kellett volna a magyar emberek pénzéből támogatni. Sőt, eleve nem lett volna szabad 3000 milliárd forint magánnyugdíjpénztári befizetést ellopni a magyar emberektől. Nem a magyar emberek pénzéből kellene finanszírozni Matolcsy Nemdoktor György nőügyeit és harácsolási mániáját. Nem a magyar embereket megrövidítve kellett volna a Rogán-Habony holdudvarnak meggazdagodnia a letelepedési kötvénynek csúfolt luxusmigráns-bizniszen sem.

Egy ideig még vicces volt ez a sorosozás, de már egyáltalán nem az. A kormánypárt fapados trollok színvonalán hazudik, csúsztat és hergel, és még mindig egy év van a választásig. Miért nem egyenesen a két bangladesi migránson hajtják be a magyar állam seggfejségéért járó kártérítést? Miért ne fizessen ezután az, akinek a bíróság igazat adott a maffiakormánnyal szemben? Miért kell egyáltalán bíróság, ha Sorosnak úgyis van pénze? Értem én, hogy a gusztustalan taplóság és gumicsizmás szarháziság a Fidesz lételeme, hogy erre izgul a szekta, de ez a gyógyszer nagyon messzire gurult. Remélhetőleg ebben az ütemben hamarosan túltoljátok, elvtársak, aztán Halász is mehet oda, ahova való a többiekkel együtt. Ez a törvények felett álló csürhe vállalhatatlan színvonala, egyszerűen szégyen, hogy ide jutottunk.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.