Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Igen, el kell benneteket takarítani, a rokonságotokat is, a pártkatonáitokat is, a bérnyaloncaitokat is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kövér László portás tűpontosan látja a helyzetet. Főleg, mióta van neki szemüvege, azóta lézeresedett meg minden nem-fideszes kérlelhetetlen ellensége, a magyar szaporodás zászlóshajója, a fajfenntartás oszlopos tagja. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) kerekasztal-beszélgetésének nagyatádi rendezvényén sírta bele a hallgatóság fülébe azt a félelmét, hogy jön az ellenség – ne feledjük, hogy mindenki ellenség, aki nem fideszes – és lerombolja azt a csodaszépet és rohadtjót, amit a volt kollégiumi szobatársak és az azóta elszaporodott rokonságuk felépítgetett az elmúlt években.

Úgy is van, drága portás elvtárs! Bizony az az egyetlen esélye ennek a megszállottaktól megszállt országnak, ha földig rombolja az Orbán-egyház működésének még a nyomait is. Le kell bontani a haveri-baráti-rokoni-oligarcha hálózatot, mert ha nem, a piócák tovább szívják az ország vérét. A legutolsó kis falu iskolájáig és polgármesteri székéig bezárólag meg kell vizsgálni, hogy ki az, aki hozzáértő, jó szakember és ki az, akinek az az összes  felmutatható erénye, hogy jó pártkatona és utasításra bármit megtesz. Aki pedig nem a közösségért, nem a választóiért dolgozik, azt páros lábbal át kell segíteni a közmunka fényes és előremutató ösvényére.

 Nem négy évet buknánk el, vagy nyolcat, mert legyen szó családtámogatásról, nemzetpolitikáról, vagy a magyar gazdasági szereplők támogatásáról, bármiről, azt visszacsinálná – fogalmazott. Mindent megtennének annak érdekében, hogy még egyszer egy olyan politikai garnitúra ne kerüljön hatalomra, mint mi vagyunk, akik vakmerőségből vagy belátva, hogy nincs más esélyünk, hajlandóak voltunk szembemenni a fő áramlatokkal.

(MTI)

Úgy bizony! De az ország sem négy évet bukott veletek Laci anyu, hanem negyvenet. Felépítettétek a magatok kis rablógazdaságát, az összes tehetségtelen rokonotokat és dilettáns seggnyalóitok hadát szabadítottátok az országra. Ma már nincs szakember a minisztériumokban és lényegében sehol – ide értve a sportszövetségeket is -, hanem jó elvtársak vannak. Szétbarmoltok mindent, amihez csak hozzáfértek, a saját igényeitek szerint írjátok át a jogszabályokat, aztán a magatok-kreálta törvényekre hivatkozva lopjátok szét az országot.

A családtámogatási rendszert – már amennyiben arra gondolsz kis tündérke, hogy a köz pénzéből osztjátok az ingyen 10 milliókat, az ingyen tankönyveket és az ingyen ebédet, miközben úgy döngetitek a mellkasotokat, mintha a magatokéból adnátok, holott ezt a magyar adófizetők finanszírozzák, mégpedig például azok, akik aztán nem juthatnak CSOK-hoz, és azok, akiktől elvettétek az ellátásokat – bizony le kell bontani. Helyette működő gazdaság kell, ahol az emberek képesek a saját munkájukkal annyit keresni, amiből meg tudják fizetni gond nélkül a menzát, a tankönyveket és akár lakást tudnak vásárolni, de még jobb lenne egy átfogó bérlakás-rendszer, hogy ne legyen olyan röghöz kötött a magyar munkaerő.

Ha nemzetpolitika alatt azt érted drágaság, hogy toljátok ki az országból a százmilliárdokat, hogy abból a külhoni magyarok szavazatait megfizessétek, miközben csak nagyon kevés külhoni magyar boldogulását segítitek, de az ottani oligarcháitok zsebét tömitek a mi adóinkból, hát bizony azt is meg kell változtatni.

A magyar gazdasági szereplők támogatását meg főleg át kell alakítani. A pénzszivattyúitokat le kell állítani, átfogó vizsgálatokat kell kezdeni, a külföldre mentett pénzeiteket fel kell deríteni, a családi bizniszeket és a korrupcióra épülő mocskos kis üzelmeiteket bíróság elé vinni.

Abban ellent kell mondjak neked Laci pajtás, hogy ti olyan nagyon bátrak lennétek. Mert nem vagytok azok, hanem gyáva gecik vagytok. A sunnyogásotokkal, a hazudozásokkal, a rettegő miniszterelnökötökkel, a paranoid jegybankelnökkel, a sajtó elől rohanó képviselőkkel és miniszterekkel, a bértollnokok hadával. Gyávák vagytok, amiért hetedik éve úgy vinnyogtok, mint egy ócska fürdőskurva, mindenki titeket bánt, támad és olyan elnyomás alatt éltek, mint soha senki. Gyávák vagytok, amikor titkosítjátok a szaros kis üzleteiteket és amikor erővel el akarjátok hallgattatni a tőletek független sajtót.

Ez van, Laci. Gyáva szarok vagytok, korrupt tolvajok is vagytok, ráadásul tehetségtelen és erkölcstelen csürhe is vagytok. Abból éltek hetedik éve, hogy árkokat ástok az ország lakói között és a saját aggkorú választóitok háta mögül óbégattok. Szegény mártírok, akiket elnyomnak a rohadék liberálisok – ha ennyire a mocskos libsik vannak hatalmon, akkor az nem azt jelenti, hogy a többség ezt akarja? hülyegyerek -, akik még mindig csak az elmúlt hét év előtti elmúlt nyolc évre tudtok hivatkozni, akik hazugságokra, hamis statisztikákra, fizetett hívekre, megvásárolt médiára szorultok. A fanatizálható, a szocializmus hazugságaiból, erős vezetőbe való csimpaszkodásból kigyógyulni képtelen, önmagáért és az életéért felelősséget vállalni gyáva ostobák háta mögött lappangtok évek óta. A vallást, a hitet meg úgy toljátok magatok előtt, mint egy ócska hóekét.

Igen, el kell benneteket takarítani, a rokonságotokat is, a pártkatonáitokat is, a bérnyaloncaitokat is. Le kell bontani ezt a szart, amit ide gányoltatok, be kell temetni az árkokat, meg kell erősíteni a demokráciát, a gazdaságot és a polgári öntudatot. És nem, ehhez nem kell feltétlenül baloldali kormány, jobboldali kormány tökéletesen jó (ti soha nem voltatok azok), de még jobb egy jobb-bal koalíció, hogy mindenki hozzátehesse azt, ami legjobb része. És rohadtul nem MSZP-Fidesz koalícióra gondolok.

Ennek az országnak újjá kell születnie, mert ebből, amit mostanra összehordtatok, már nem lehet építkezni. Meg nem is érdemes.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.