Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Mostantól egy büdös fillér adót nem fizetek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Európa a végét járja, de szerencsére van nekünk egy Orbán Viktorunk, akit időnként kölcsön szoktunk adni a vén kontinensnek, hogy megaszondja a tutit, megoldja a gondokat és kijelölje az ösvényt, amin haladva biztonságban tudhatja minden ország a maga népét.

Európát csak akkor lehet rendbetenni, ha minden nép gondoskodik saját hazájának biztonságáról és jólétéről.

Ezt most mondta jótevőnk, mégpedig Rómában. És mennyire rohadtul igaza is van neki! Ezt kell csinálni! Francba a közösködéssel, együttműködéssel, közös tervekkel. Az sehová nem vezet. Mindenki kaparja ki magának ami kell, s a haza fényre derül.

Én ezen a nyomvonalon haladva – mert mindenben hallgatok a vezérre – ezennel be is fejeztem az együttműködést. Mivel én nem vagyok egy egész ország, csak egy ember, akinek családja van, mostantól leszarom Magyarországot és kizárólag a saját családom biztonságáról és jólétéről vagyok hajlandó gondoskodni. Nem önzésből, hanem hazaszeretetből. Mert Magyarország akkor fog felvirágozni és az ország lakói akkor élhetnek biztonságban és jólétben, ha az én családom már úgy él.

Mostantól egy büdös fillér adót nem fizetek. Áfát sem. Ugyanis azt a pénzt én a családomra tudom költeni és az a pénz nem kevés. Ki tehetne hányást az én szememre azért, mert a sajátjaimról gondoskodom? Senki. Na ugyehogy? Nem fizetek továbbá útdíjat, illetéket, járulékot, biztosítást sem. Semmit. Ezzel szemben áramot húzok a kerítésbe. Ha agyonbassza a szomszédot, vagy a postást, az ő bajuk. Minek nyúlkálnak hozzá? Nekem jogom van megvédeni a saját portámat.

Ha ezekkel megvagyok, igényt tartok minden kedvezményre, támogatásra és segélyre, ami csak elérhető. Nem önzésből, hanem mert ez nekem jár – Magyarország lényegében az én bankom, ahová betettem a pénzt és amikor szükségem van rá, akkor meg kiveszem (nem ismerős valahonnan?) -, miután Magyarország azzal csak jól jár, ha én itt élek a családommal. Megnyitottam a családi piacaimat, nekem tudja értékesíteni az ország a termékeit, ezért az állami pénzek nekem járnak. Hogy azt a többi adófizető adta össze? Érdekel az engem? Nem hát.

Belügyeimbe való beavatkozásnak tekintem az adóbevallást, a különféle közvéleménykutatásokat, a népszámlálási kérdőívet, a rendőri igazoltatást. Nem tűröm, hogy kívülről, más családok beleszóljanak a mi életünkbe. Mindenki boldoguljon, ahogy tud. Az Orbán család éppen úgy, mint a Lázár, vagy Mészáros család. Ne az én pénzemből akarjanak ők jól élni.

Társadalombiztosítást sem fizetek mostantól, mert úgyis magánorvoshoz kell fordulnom, ha nem akarok hónapokat várni egy vizsgálatra. Akkor inkább félreteszem a havonta fizetendő TB-t és ha kell, felhasználom. Senkinek semmi beleszólása, mert az én családom, én döntök.

Ha valamelyik törvény, vagy jogszabály nem tetszik, azt átírom olyanra, ami nekem megfelel. Ha valaki kritizálni meri a családomat – pláne engem – azt feljelentem és a be nem fizetett adómból létrehozok egy lejárató-szakosztályt. Ennek az lesz a feladata, hogy az én érdekeim védelmében mindenfélét hazudjon másokról.

Én viszont jogot formálok arra, hogy bárkiről bármit nyilatkozhassak, mindenféle hazugságot terjeszthessek, ha az én érdekem ezt diktálja. Elvárom, hogy tiszteljék a családomat, a jogaimat, a magánéletemet, a véleményemet és akaratomat, de én senkire nem leszek tekintettel, senki érdekei nem érdekelnek.

Mindezt nem önzésből teszem, hanem azért, mert tudom, hogy akkor erős az ország, ha az én családom erős, boldog és jólétben él. Az én családom szuverenitása biztosítja az ország függetlenségét és erejét. Hajrá Magyarország, hajrá én! Főleg én.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.